- Konu Sahibi diet killer
gercekten kaybetmekten korkarsan yapmazsinKaybetmemem için yapmam gerekenleri danışmak amacıyla açtım bu grubu zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten kaybetmekten korkarsan yapmazsinKaybetmemem için yapmam gerekenleri danışmak amacıyla açtım bu grubu zaten
Aslına bakarsan hayal kırıklığına uğrayınca veya kalbim kırılınca üzülmek yerine direk öfkeleniyorum. Mutluluk haricinde çoğu his bende öfkeye dönüşüyor galiba yaBeklentilerin karşılanmadığı anda öfke oluşuyor bu normal çabuk sinirlenen bir Yapıya da sahipsin muhtemelen
Kaybetmekten korkuyorum elbet ama yalnızlıktan korkum hiç yok. Yeterince kaybetmekten korkmuyor olabilirim ama aşksızlıktan korkuyorum yalan değil. Aşksız hayat istemiyorum..gercekten kaybetmekten korkarsan yapmazsin
Pek çok insanda aynısı oluyor sende sorun yok yaniAslına bakarsan hayal kırıklığına uğrayınca veya kalbim kırılınca üzülmek yerine direk öfkeleniyorum. Mutluluk haricinde çoğu his bende öfkeye dönüşüyor galiba ya
Öfkelendiğimde verdiğim tepkileri kontrol etmem gerek. Çok kırıcı oluyorum..Pek çok insanda aynısı oluyor sende sorun yok yani
saygisiz surekli kufurlerin oldugu bir evliligin olur simdi alran alan nisanlin evlenince acisini fazlasiyla cikarir aski huzuru mumla ararsinÖfkelendiğimde verdiğim tepkileri kontrol etmem gerek. Çok kırıcı oluyorum..
Hiç küfür etmedik birbirimize biz şuana kadar. Asla da etmem benim ağzım iyi laf yapar kelimeleri öyle bir hale getiriyorum ki öfkelenince küfür gibi oluyor, nişanlım hiç kalitesini bozmaz öfkelense bile..saygisiz surekli kufurlerin oldugu bir evliligin olur simdi alran alan nisanlin evlenince acisini fazlasiyla cikarir aski huzuru mumla ararsin
nereden buldun kiz bu adami soylede bilelim ese dosta lazim olurHiç küfür etmedik birbirimize biz şuana kadar. Asla da etmem benim ağzım iyi laf yapar kelimeleri öyle bir hale getiriyorum ki öfkelenince küfür gibi oluyor, nişanlım hiç kalitesini bozmaz öfkelense bile..
evlenince durum farkli olurHiç küfür etmedik birbirimize biz şuana kadar. Asla da etmem benim ağzım iyi laf yapar kelimeleri öyle bir hale getiriyorum ki öfkelenince küfür gibi oluyor, nişanlım hiç kalitesini bozmaz öfkelense bile..
O ne demek pardon?nereden buldun kiz bu adami soylede bilelim ese dosta lazim olur
iyi adam bulmussun kiymetini bil demek malum zor bulunan cinstenO ne demek pardon?
Gözlerini kapat içinden 10 a kadar sayÖfkelendiğimde verdiğim tepkileri kontrol etmem gerek. Çok kırıcı oluyorum..
Kıymetini bilmeye çalışıyorum..iyi adam bulmussun kiymetini bil demek malum zor bulunan cinsten
Birkaç teknik varmış araştırıyorum bakalımGözlerini kapat içinden 10 a kadar say
Evet nedenİstanbul'damısınız?
Büyükşehir Belediyesi’nin, ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var.153 ten randevu alın.Evet neden
Oh çok iyi söyledin çok burayı bugün arayacaktım çok yoğundum arayamadım randevu alayım nişanlıma da söyleyeyim aynen öyle çok daha etkili olurBüyükşehir Belediyesi’nin, ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var.153 ten randevu alın.
Nişanlınızı da söyleyin ki, ne kadar ciddi olduğunuzu anlasın.
Yardım almayı düşünmüyor musun canım? Ben hiç eşyalara falan dalmadım mesela o kadar olmadım herhalde yada eşyaya yönelmiyor da olabilirim bilmiyorum. Bu konunun ilk mesajında link var ona bir bak gelmek istersen grubumuza gelÜfff ayni ben.çok zor gercekten.ben eskiden eşyalara zarar veriyordum.elime.ne gecerse fırlatip parcalayalip kıriyordum.parfum şisesi, tabak , bardak , telefon.kutu kolayi firlatmistim esime bi kere egilmisti ama duvarda patlamisti.su sebilini devirip atmistim yere icinden bi parca kirilmis.kullanilamaz hale geldi falan filan.artik esyalara zarar verme olayim bitti.bir bebegim var cunki korksun ve böyle bir ortamda buyusun istemiyorum ama icimdeki bu öfke bitmiyor.icimde patliyo resmen