• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖFKE KONTROL PROBLEMİ

İnşallah canım bu düşünme süreci ikinizede iyi gelecektir emin ol
Sen hatalarının farkındasın zaten bunu nişanlının karşısında dile getirmeli ve istemsiz bir şekilde yaptığını belirtmelisin
Çünkü sakin bir insan bu yaşadıklarınızı anlamsız ve gereksiz bulur çözüm değil bu çünkü nişanlın seninle uzun vadede düşününce hiç kaldıramayacağını düşünür
Empati kurmalısın
Onu çok iyi anlıyorum ben olsam şimdiye ayrılmıştım :(

Tam anlatmam nişanlım dağ gibi adam benle başa çıkamıyor. Aslında Karadenizli hırçınlığımı seviyor ama abartınca kükrüyor o da. Ay umarım affeder beni içimde bir umut affedecek diyor ama...

Zaten hırçınlığını da seviyorsa iyice abartmış olabilirsin buna da sığınarak :)) bu durumları kullanırız pek güzel :)) affeder canım iletişim kurmuyor mu şu an hiç

Zaten hırçınlığını da seviyorsa iyice abartmış olabilirsin buna da sığınarak :)) bu durumları kullanırız pek güzel :)) affeder canım iletişim kurmuyor mu şu an hiç
Biraz mesajlaştık ama pek renk vermedi birkaç gün kendini dinlemek istiyor ben de rahat bırakacağım :(

Bazen affedecekmiş gibi geliyor bazen de emin olamıyorum. Artık görüşene kadar içim içimi yiyecek belli! Acaba kendimi çok mu ezdiriyorum diye düşünüyorum da şuana kadar beni ezebilen ne bir arkadaşım ne de bir sevgilim oldu. Öyle dominant çirkefim yani çok güzel bir şeymiş gibi anlattığımı sanmayın yani. Çok insan kaybettim bu salaklığımdan ama kendimi çok geliştirdim. Çirkeften çok fazla dominantım hemen sahiplenir insanları hayatlarını yönetmeye falan çalışırdım arkadaşlarım benden bıkardı. Bu huyumu yendim mesela. Bunun gibi bir sürü huyum var yendiğim belki liseden beri insanlara liderlik taslamıyorum ta o zaman fark ettim asıl liderliğin dominantlıkla güçlü karakterle değil örnek olarak yapılacağını. Bir tek şu öfkemi törpüleyemedim. Sıfır gereksiz kıskançlık, sıfır alınganlık, sıfır kısıtlama... Çok olgun ve huzurlu bir ilişkimiz vardı ben hırçınlığını ilişkimize karşı yansıtmıyordum. Nişandaki olaydan sonra böyle olduk nasıl bu hale gelmemize izin verdim ah aptal kafam

Bende eskiden helede ergenlik vakitlerinde cok ofkeliydim.
Artik gecti.
Olaylara tek kendi yonumden bakmaktan vazgectim. Bazen damarimi basilinca o zmn bende ofkelene biliyorum. Ama onun haricinde sakaya vuruyorum. Kaslarimi yokip sinirlenmek yerine sakali sakali laf sokuyorum.

Bende eskiden helede ergenlik vakitlerinde cok ofkeliydim.
Artik gecti.
Olaylara tek kendi yonumden bakmaktan vazgectim. Bazen damarimi basilinca o zmn bende ofkelene biliyorum. Ama onun haricinde sakaya vuruyorum. Kaslarimi yokip sinirlenmek yerine sakali sakali laf sokuyorum.
Ben artık bazı şeylere sinirlenmemeyi öğrendim bile ama işte aileler arası olaylar nişanlıdan beklentiler falan çok hassas beni çok yükseltti... öfke kontrolü konusunda çok ilerlettim kendimi aslında ama bu kriz döneminde yetmedi işte :(

Ben artık bazı şeylere sinirlenmemeyi öğrendim bile ama işte aileler arası olaylar nişanlıdan beklentiler falan çok hassas beni çok yükseltti... öfke kontrolü konusunda çok ilerlettim kendimi aslında ama bu kriz döneminde yetmedi işte :KK43:

Affetirmelisin. Yada en basinda ofke kontrolunu yenip, ondan snra cabani gosterip affetmesini soylemelisin.

Sorunu kabullenmek ve degismek icin bir seyler yapmaya karar vermek boyle durumlarda yilu yarilamak oluyor zaten. Ofke problemi icin yogayi oneririm size hem bedenen hem de zihnen faydali olur. Bundan sonra herseyi tartip olcerek yapin her hareketiniz planli olsun, sonucunu iyice dusunun. Zamanla dusunmeden yapmaya baslarsiniz zaten.

Sorunu kabullenmek ve degismek icin bir seyler yapmaya karar vermek boyle durumlarda yilu yarilamak oluyor zaten. Ofke problemi icin yogayi oneririm size hem bedenen hem de zihnen faydali olur. Bundan sonra herseyi tartip olcerek yapin her hareketiniz planli olsun, sonucunu iyice dusunun. Zamanla dusunmeden yapmaya baslarsiniz zaten.
Yoga yapmak istiyorum ama biraz kilo vermem gerek sanırım. Öfke kontrolü için çok öneriliyor insanı çok iyi dinginleştiriyormuş

İnsanlar sizi nereye kadar çeker bunu sorun kendinize
Eş ne ister karşısındakinden tatlı dil ama her sinirde siz her lafı sayıp dökecekseniz bir yere kadar affeder sonra bakarsın arkasından el olup gider

O yüzden bu bilinçte ol
Anne babamız değil kimse bizi çekmez değil mi onlar Bile bir yere kadar katlanır bu duruma

Belki de şekerim, gizli şekerim falan vardır bilmiyorum ki. Devlet hastasinde psikologlardan, psikiyatristlerden randevu bulunmuyor ki ya hep dolu hep dolu
Büyük bir sehirde yaşıyorsun sanırım, evet haklısın mesela istanbulda devlet hastaneleri hep dolu,hiçbir bölümde yer bulunmuyor

İnsanlar sizi nereye kadar çeker bunu sorun kendinize
Eş ne ister karşısındakinden tatlı dil ama her sinirde siz her lafı sayıp dökecekseniz bir yere kadar affeder sonra bakarsın arkasından el olup gider

O yüzden bu bilinçte ol
Anne babamız değil kimse bizi çekmez değil mi onlar Bile bir yere kadar katlanır bu duruma
Aynen böyle düşündüğüm için artık bir dur demem gerekiyor. Her şeye sus pus yapamam ama saçma şekilde yükselmemem gerekiyor...

Yoga yapmak istiyorum ama biraz kilo vermem gerek sanırım. Öfke kontrolü için çok öneriliyor insanı çok iyi dinginleştiriyormuş

kiloyla alakası yokki gayet tombul kadınlar yoga yapıyor videoları da var hatta, pilateste olur, bence yoğun spor yapmalısın, bi de şu avatarı değiştir :KK48: sakinliğini genel tarzına da yansıt yani:)

kiloyla alakası yokki gayet tombul kadınlar yoga yapıyor videoları da var hatta, pilateste olur, bence yoğun spor yapmalısın, bi de şu avatarı değiştir :KK48: sakinliğini genel tarzına da yansıt yani:)
Ahahahaha haklısın canım şişkocuklar da yapıyor yoga pilates vs ama ne bileyim.. Ya ama içimdeki savaşçı kadını da öldürmek istemiyorum sadece metanetli bir savaşçı olmak istiyorum:KK8::confused:

Merhaba,
Bu yaşıma kadar öfkemi kontrol edemediğim için başıma gelmeyen kalmadı. Yaşım ilerledikçe kontrol etmeyi öğrenmeye başladım fakat hala yeterli değil. :KK42:Ailemi ve sevdiklerimi çok üzebiliyorum. Artık dostlarıma karşı öfke patlaması hiç yaşamıyorum. Bazen aileme bazen de hayatımın aşkına karşı öfke patlaması yaşıyorum.
Nişanlımın ailesi nişan sürecinde çok düşüncesizce bir şey yaptı (ne yaptıklarını anlatmak istemiyorum, kimliğimi açık etmek istemiyorum. Ne olur ne olmaz) Bu düşüncesizliklerini affedemiyorum sürekli sinir krizi geçirecek raddeye gelip nişanlıma patlıyorum. En son gerçekten onun karakteriyle alakalı çok ağır konuştum, adam ayrılmak istedi dolayısıyla.:KK42: Birkaç gün düşünecek sonra görüşeceğiz. Onu kaybetmek istemiyorum o benim hayatımın aşkı. Onun eşi, çocuklarının annesi olmak istiyorum. Profesyonel destek alacak param da yok, sizden nasihat almak istiyorum. Ne yapacağım ben şimdi?:KK42:
kaybedince birden kontrol etmeyi ogreniverirsin

Bugün hiç iletişim kurmadım bir iki gün sonra buluşacağız, kafa dinlemek istedi ben de dır dır etmek istemiyorum:hasta:

Beklentilerin karşılanmadığı anda öfke oluşuyor bu normal çabuk sinirlenen bir Yapıya da sahipsin muhtemelen

Back