offff ablamm :((

O zaman dur de
O sana nasılsa sen de aynı şekilde ol.O sana birşey almıyorsa sen de alma.Birşey istediğinde yapma.

Hiç anlamam şu anneanne baksın babaanne baksın olaylarını. Sanki onlara güvenip yapıyorlar çocuk ayıp yani. Versin herkes krese. Bakmak zorunda değil. Çok afedersiniz kendine güvenmeyen de çocuk yapmasın bir zahmet. Bakıcı ve kreş denen bişey var. Millet parası gitmesin diye daima çocuğunu birilerine yük yapıcak illa.Ablaniz olayı aşmış yüz vermeyin bence. Çocuğunu da götürsün yanında. Yaparken nasıl zevk aldiysa piknikte de çocuğundan zevk alması gerek !

neden bu kadar bencilsiniz? sizin çocuğunuza 5 gün bakarken anneniz değilmi, ablanızın çocuğuna bakarkenmi anneniz yani? ki kocaman çocuk neyine bakacak bir kap fazla koyacak yemek saatlerinde masaya o kadar. bence siz annenize biraz adaletli olun. kızım sana söylüyorum diğer kızım sen anla yapmış size yorgunum derken de siz anlamamışsınız

iki kız büyütmüş evlendirmiş kızlardan kurtulamamış bir anne..gerçi bazen eziyeti kendileri istiyorlar orası ayrı

Hafta içi sizin çocuğunuza bakıyorsa hafta sonu da ablanızınkine bakabilir diye düşünüyordur ablanız.
Bu sorunu çözmek için ikinizin de annenize çocuk baktırmamanız lazım

bencil olduğumu nereden çıkardınız acaba? yazımı ya tam okumadınız,ya da anlamadınız.
benim çocuğuma bakmasaydı ücret karşılığı başka bir çocuga bakacaktı annem çünkü maddi olarak ihtiyacı var.
Annem çocuğuma bedava bakmıyor. Ücreti mukabilinde bakıyor. Benim bu ücret dışında dişimden tırnağımdan arttırıp anneme verdiklerim ise ablamın keyfi ihtiyaçlarına gidiyor.
Yeğenimi anlattım, hiperaktif 5 dakikada evin altını üstüne getiren bir çocuk.Ayrıca ben çocugumu keyfi olarak bir kez bile anneme bırakmadım. 2,5 yıldır kocamla başbaşa bir yere gitmedim özel günlerimiz dahil.

Kusur bakma ama ablandan çok sana sinir oldum şuan nasıl bu kadar ezdiriyorsun kendini ablaymış ablaysa abla ağzını yırtarım vallahi öyle ablanın cesaretini topla bu hayata bir kere geliyoruz bir kere sinir krizi geçirip ortalığı dağıt ödünü kopart bak bakalım bir daha yapabiliyormu küserse küssün insan olmayan kardeşim bile olsa hayatıma almam ben kızkardeşim benim evime gelemez mesela iki ayrı dünyanın insanıyız anneme gittiğim de görüyorum sadece ve hiç eksikliğinide hissetmiyorum çünkü kardeşten yakın can dostlarım var kan bağına bu kadar anlam yükleme iyi insan var birde kötü insan ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…