ideal gözüküyorsun ne fazla ne az.Nasil durduguna bağlı ya kuzenimle aramizda 200 gram fark vardi mesela ama yan yana durunca ben daha kilolu görünüyorum.Yag oranim az cikiyor ama kaslı bir goruntum yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ideal gözüküyorsun ne fazla ne az.Nasil durduguna bağlı ya kuzenimle aramizda 200 gram fark vardi mesela ama yan yana durunca ben daha kilolu görünüyorum.Yag oranim az cikiyor ama kaslı bir goruntum yok.
Evlenemediği için üzgün o.Ne çirkin kadınlar var sokakta görüyor hepsi seviliyor evli ama ferhanscım kocasız kaldı.Erkeklerin elinde oyuncak olmaktan mı memnunsun?
Yoo yüzyüze görüşmüştüm.Iyi bari en azindan vefalilar bak. Sen onlar icin 2 gunluk netten tanistigin, yuzyuze gorusmedigin adamdan vazgecmistin.
Merhaba hanımlar.şimdi beni birkaç aydır çok rahatsız eden bir durum var.şöyle ki buraya 30 yaşına yeni girdiğimde de konu açmıştım.nu sorunun temelleri o zamanlar atılmıştı ama kartopu gibi büyüye büyüye bu zamanlara geldi.krizin daha da büyüyeceğini düşünüyorum o yüzden farklı fikirler almaya gerek gördüm.şimdi başlıktan da anlaşılacağı üzere gençlik dönemim bitmiş.şimdi ben şu yaşayım ben bu yaşlayım hâlâ çok çıtırım hâlâ çok gencim yazan arkadaşlar çıkacak biliyorum ama bu tarz şeylerin gerçeklerden kaçmak, kendini kandırmak olduğunu da adım gibi biliyorum.bence o arkadaşlar da biliyor ama işte kendilerince mücadele etmeye çalışıyor onlar da.şimdi ilk önce bir anda kilo aldığımdan bahsetmiştim.bir dönem mücadele de ettim ama anladım ki kilo verecek ve eski kilomda olacak yaşı geçmişim.neredeyse aylarda hiçbir şey yemeden yaşadım.bana mısın demedi.bir gram kilo vermedim.yani ortada metabolizma diye birşey kalmamış.tamamen çökmüş resmen.şu an hiçbir şey yemeden yaşıyorum neredeyse ve ne enerjim düşüyor ne de acıkıyorum.bu bir.ikincisi beyaz saçlarım günden güne çoğalıyor.tamam bir iki tel çoğalmıştı amenna dedim, birkaç yıl da böyle gidecek demek ki dedim yoluma devam etmeye çalıştım.bunlar artık günden güne bile çoğalmaya başladı.kendimi teselli etmekte başarılı olamıyorum artık.alnım sinyal vermeye başlıyor çizgi konusunda.onun da eli kulağında demek ki.enerjim düştü.eskiden günlerce doğru dürüst uyumadan devam ederdim.enerjim bile düşmezdi.şimdi gece 10 gibi uykum geliyor.elbette yaşlanacağız bunu ben de çok iyi biliyorum ama birkaç ayda bu kadar dramatik bir düşüş yaşanması beni çookk kötü hissettiriyor.bir 10,15 sene genç olmaya mı geldik biz bu dünyaya yani? Çok acımasız değil mi? Bu kadar mı kısıtlı zamanımız? bu değisimlerle nasıl başa çıkacağım? O şikayet ettiğim cinsel isteğim bile azaldı bir anda Artık genç olmadığımı nasıl kabulleneceğim ?. Off çok zor günler geçiriyorum.
Sadece düşmanlık yapmak için yazıyorsun sen benimle ilgili herşeyi.ne kindar çıktın arkadaş.seni konulardan engelleyeceğimErkeklerin elinde oyuncak olmaktan mı memnunsun?
Kimsenin sevildiğine de inanmıyor çünkü.Psikolojisi falan sıkıntılı değil ya da küçükken travma felan geçirmemiş kendisi dümdüz kötü bir insanEvlenemediği için üzgün o.Ne çirkin kadınlar var sokakta görüyor hepsi seviliyor evli ama ferhanscım kocasız kaldı.
Ay parçası gibi ama sevilememiş, kocasızlık zor zaar.
Ay çok üzülürüm. Nolur engelleme.Sadece düşmanlık yapmak için yazıyorsun sen benimle ilgili herşeyi.ne kindar çıktın arkadaş.seni konulardan engelleyeceğim
Yoo yüzyüze görüşmüştüm.
Yok.o kişi en alakasız konularımda en alakasız yorumlarımda bile kendi belirlediği bir durum üzerinden düşmana yazar gibi yazıyordu gerçekten.Aa ben gorusmedin diye hatirliyorum. Gorustuysen fedakarligin kralini yapmissin. Beni de konularindan engellemezsin dimiben cok seviyorum senin konularini kahrolurum
![]()
Maşallah size. Kırış kırış oldum, cilt kuruluğu çok etkili gerçektenValla ben şanslıyım yüz konusunda. Ergenliğimde çok şikayet ettiğim yağlı cilt tipinin nimetlerinden faydalandığım yaştayım. Geçen sene miydi neydi gıdımı taktım kafaya (Pek olmayan gıdı ama takasım geldi) Gittim dra sormaya napabiliriz, gıdılipoliz mi yapılır ne olabilir. "Zaten biliyorsunuzdur sıfırdan anlatmayayım, botoks uygulaması gibi" dedi. Dedim no botoks bu gül feysim
Kırışık yok nazar değmesin
![]()
Yok.o kişi en alakasız konularımda en alakasız yorumlarımda bile kendi belirlediği bir durum üzerinden düşmana yazar gibi yazıyordu gerçekten.
34 yaşındayım, fiziğimden cok memnunum ama zaten ben yıllardır hastalık sebebiyle yeme içme dikkat ediyorum, hiç sevmediğim halde spor yapıyorumbeyaz saçım hiç yok, genetiktir muhtemelen. Kırışıklık hiç yok, hem genetik hem bakım ürünlerine dikkat ediyorum. Bu şeyler hem genetik hem de çaba gerektiriyor. Açıkçası spora gitmeyip, aç kalarak zayiflayacağını düşünüp, doğru ürünleri araştırıp kullanmayıp da mucize beklemek yanlış.
Enerjimse 25ten sonra dramatik şekilde düştüsabaha kadar barlarda takılıp sabah derse gittigim günler gercek miydi diye düşünüyorum. Ama 20lerdeki hayatın mi simdi mi diye sorsalar çok net şimdi derim. Ben yaşla ve tecrübeyle gelen bağımsızlık ve kafa rahatlığını diğer her şeye tercih ederim.
Ben de kızımı biraz daha büyütüp eşimle yurtdışı seyahatlerine gitmek istiyorum , benim için çocuk defteri kapanmıştır artık32 yaşındayım dur bi ne yaşlanması şükür yeni hayat telaşesini bitirdik işti evdi arabaydı çoluk çocuktu modlarından çıktık şimdi hayatıN tadını çıkarmaya başlıcaz yeniden doğmuşcasına .karnımdakiler doğsun 3-5 sene gezelim yeniden cocuklanalım kafasındayız . Şimdi 30 yaşında evlenmeyi düşünüyor insanlar sen öldüm gömenim yok diyorsun
spor yap spor dengeli beslenmeyle kalma tek başına yeterli olmaz . Hamileyim ikiz üstelik 14 haftalığım 10 kilo alamadım daha .
Yok o öyle gerçekten.şimdi o yazdıklarının bu konuyla ne ilgisi var? Bir iki kişi çok değil.onları da farkediyorumBurada hicbirimiz sana karsi bir dusmanligi yok ki Ferhans. Cok uclarsa yasadigini sen kendin yaziyorsun zaten.
O zaman sana ilginç bir şey söyleyeyim mi? Ben ailesel hastalıklar sebebiyle uzun süredir ketojenik besleniyorum, çok fazla gruba da üyeydim yerli yabancı. Bi beslenmeye geçtikten sonra saçları tekrar eski haline dönen insanlar varBeyaz saç işi kesinlikle genetik. Benim erkenden beyazladı düzenli boyatmak zorundayım. 42 yaşındaki arkadaşımda ne tek tel beyaz saç var ne bir tane dişinde dolgu var. Yani yaşça benden büyük ama fiziken benden genç kendisi![]()