- Konu Sahibi yazarhanim35
haydee maşallahh ilk gunden...ne ara ortama alıştında bıde etrafı gozetledın bu ne kızzzz dıkkat ett stajını yakmasınlarr gözüünün önüne bak bencee önce iş sonra meşk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlgi alanlarını başka şeylere kaydır minelaşkah kendini çok yoruyorsun.
Çok hızlısın akışına bırak hemen kaptırıyorsun ve en çok kendine zarar veriyorsun
haydee maşallahh ilk gunden...ne ara ortama alıştında bıde etrafı gozetledın bu ne kızzzz dıkkat ett stajını yakmasınlarr gözüünün önüne bak bencee önce iş sonra meşk...
ah güzel kızsan yükselmek için benimle olur havalarına sokma milleti
üniversite stajyeri isen hele 2 kere düşün varsa da belli etme uzaklaş gerçekten ortamlar tahmin ettiğinden farklı oluyor...
ayrıca anlattıkların bizim işyerine gelen yeni mühendisler için de ben aynı şeyleri yapmıştım gittim tanıştım çalıştığımız firmalardan onunla ilgili olanları onunla ilgili olup benden alacağı bilgileri anlattım ve şuan en eski mühendisimiz 2 yıllık ve hiç aklımdan hoşlantı falan geçmedi
sana yardım etmek için yaklaşanları hemen başka türlü algılama
ayrıca yeni işe başlayıp eskilerden olan beyler yeni hanım kız farketmez şakalaşıyorlar biz de
ama demek istediğini de anladım bazen ilk elektriklenme tuhaf bir duygu olabiliyor
ama benden sana önemli tavsiye olacaksa da senin staj bitince olsun, ve mümkün olduğunca tebessüm et (gülme ama sadece tebessüm)
Biraz ciddi dur yoksa hoş bir izlenim bırakmazsın.
Peki sen bilirsin oyle diyorsan oyledir..
off yine bakti, geldi, gitti, etti.. Minel hani birakmistin her seyi akisina?Bugün çok büyük bir yerde staja başladım. Staja başladığım yerde biri var. benden 4-5 yaş büyük o kadar sevimli geldi ki gözüme daha ilk günden. biliyorum ama hoşlantı desem değil hoşuma gitti. Onunla konuşurken heyecanlandım. Üstelik bayağı orda çalışan bir bey yanıma geldi konuşuyorduk baktım o da damladi. O direk kaçlısın falan dedi bana. Dosyaları ayarlıyorduk yanında olduğum bayanla o da geldi yanımıza daha ilk günden korkutup ka.ircan kızı dedi bende sorun yok diyip guldüm. evrakları ayikliyorum yanimda da uzun uzun baktı yüzümeutandım kafami kaldiramadim atilmayacak evrakları aldı bunları da ben duzenleyeyim dye masasına gitti . Biliyorum gelin güvey olunacak birşey yok ama uzun zaman sonra cidden dengim olan biri çok hoşuma gitti.
Belli edemem ilgimi ama onun ilgi duymasını nasıl sağlayabilirim hanımlar sizce.
Güncelleme: Bugün diğer abi ile sohbet ediyordum yan yana masada oturuyorduk abi ile. bu da kafasını kaldırdı baktı bizden tarafa sonra 2 dk falan geçti kalktı arka taraftan dolaştı arkamda durdu. sandalyenin arkasını tuttu salladı. sonra karşıma geçti . ne zaman bu abi yanıma gelse oda damlıyor hemen .
Valla daha bugün lise stajyeri benim kırk küsur yaşındaki beye asılmış. Onların da ilk haftası. Kim evli kim değil, kimin hayatında biri var bilmeden yapmayın böyle şeyler yahu... Öyle ilk günden hoşlandım taktik verin ne demek? İnsanlar tanışır arkadaş olur sonra aralarında bişey olacaksa olur, öyle bodoslama dalınmaz.
Edit: minelmiş, yeni farkettim. Bütün söylediklerimi geri alıyorum.
ben soyleyeyim, cunku ortada yol gostermeyi gerektirecek HİC bi sey yok.. varsa bile olacaksa bile daha ilk gunden konu acacak kadar takilman abes zaten.. uzak dur diyecegiz, kizacaksin.. 'bi iki kelime anca konusmusumdur' diyosun, daha ilk gunden ne konusacaktin zaten, neden hemem savunmaya geciyosun ayrica? amacin fikir almak mi, yoksa 'kesin sana asik, ne hatunsun be' dememizi duymak mi?Neden hic yorum yapan yok.
ben soyleyeyim, cunku ortada yol gostermeyi gerektirecek HİC bi sey yok.. varsa bile olacaksa bile daha ilk gunden konu acacak kadar takilman abes zaten.. uzak dur diyecegiz, kizacaksin.. 'bi iki kelime anca konusmusumdur' diyosun, daha ilk gunden ne konusacaktin zaten, neden hemem savunmaya geciyosun ayrica? amacin fikir almak mi, yoksa 'kesin sana asik, ne hatunsun be' dememizi duymak mi?
bir de gecmis konulardan tecrubeli millet, bekledigin cevabi vermeyenleri konundan kovdugun dahi olmustur.. o yuzden sasirma yorum yapilmamasina Minelcim..
'kendi kendine gelin guven oluyorsun, hizli gidiyorsun' demek, elestiri degildir, realist yorumlardir Minel.. ama sen duymak istediklerin disindaki her seyi elestiri olarak algiliyorsun.. aslinda cogu yol gosteriyor..Yazdığım da çok yeniydi zaten ama şu an hiç de ilk günkü gibi değiliz aramız çok iyi. Ayrıca ben ovulmek için yazmadım. Yol sormak için yazdım eleştirenler dışında düzgünce yazan olmadı eleştiri dışında. Neyse...
Alımlı değilim sadece ortama uygun giyinip sessiz sedasız davranan biriyim dikkat cekmiyorum yaniBön bön bakan erkek dolu çevre. Ortama yeni bir bayan gelse , biraz alımlıysa bu çok şaşıracak bir durum değil.
ulan bilgeceSenin kitap işi ne oldu?