- Konu Sahibi yazarhanim35
-
tanışmak anlamında sordu diye düşündüm stajyer olduğum için. yanında durduğum bayan da ilk geldiğim de sordu kaçlısın diyeBismillah, daha ilk gunden bir adam kaclisin diye muhabbete dalsa, sapik gibi uzun uzun suratima baksa, cok pis bozarim.
Dogrusu eve gidip acaba bir askmi doguyor diye heyecanlanmakmiymis?
Sen yine de dikkatli ol, agirdan al biraz. Ortalikda cok seviyesiz adam var. Insan gibi bir muhabbet baslatabilir, sizi bir iki hafta tanir, sonra arkadas gibi hissettirir, belki...ama bön bön birinin suratini bakmak, hele de ilk gunden boyle suzmek ucuz numaralar, basit arayislar. Yuz bulsa zaten hizli ilerler zaten.tanışmak anlamında sordu diye düşündüm stajyer olduğum için. yanında durduğum bayan da ilk geldiğim de sordu kaçlısın diye
Senin kitap işi ne oldu?
Bu hızla haftaya da evlenme hazırlıklarına başlarsın gibi..
Sen yine de dikkatli ol, agirdan al biraz. Ortalikda cok seviyesiz adam var. Insan gibi bir muhabbet baslatabilir, sizi bir iki hafta tanir, sonra arkadas gibi hissettirir, belki...ama bön bön birinin suratini bakmak, hele de ilk gunden boyle suzmek ucuz numaralar, basit arayislar. Yuz bulsa zaten hizli ilerler zaten.
matbaa da
Bencede en doğrusu böyle ilgisi devam etsede agirdan satmak gerekir kendini yoksa bu adamların niyetleri anlasilmiyor zaman kötü
çok komiksiniz
zaten sessiz sedasız duruyorum sadece sorulanlara tesebbümle yanıt veriyorum
Valla daha bugün lise stajyeri benim kırk küsur yaşındaki beye asılmış. Onların da ilk haftası. Kim evli kim değil, kimin hayatında biri var bilmeden yapmayın böyle şeyler yahu... Öyle ilk günden hoşlandım taktik verin ne demek? İnsanlar tanışır arkadaş olur sonra aralarında bişey olacaksa olur, öyle bodoslama dalınmaz.
Edit: minelmiş, yeni farkettim. Bütün söylediklerimi geri alıyorum.
Evet hızlı davranmış gozukuyosun ancak ilk görüşte aşka inananlardanım. Tuhaf bi şekilde ilk kez gördüğümüz birine tutulabiliyoruz :) acele etmemeye bak ve tanımaya çalış. Tanıdıkça onun beklentilerine uygun davranarak ilgisini çekebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun :)
Gelin güvey olmadım zaten biliyorum o yüzden ne yapabilirim gibisinden sordum konuşurken bile utanan biriyim benilk girdiğin ortamda kaçlısın nerelisin ne okudun bölümün ne vs gibi sorular hep sorulur. hemen gelin güvey olma bence. ilgisi varsa zamanla çıkar zaten ortaya senin bişey yapmana gerek kalmaz.
Öyle bi yöntem varsa bana da söyle:)
arkadaşız halen ama zaten adı konmamış birşeyler vardı aramızda tamamen bitirdim.Hani geçen gün sensiz yaşayamayacak biri vardı, o ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?