Off!ya niye böyle benim annem

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
4 gündür annem sadece 1 saat sevgilimi görebilmek için yalvarıyorum ama yok fayda etmiyo yollamıyo az önce belki dedim bi umut bi yarım saat için bile izin verir belki dedim yok fayda etmedi ben ağlarken beni öylece bırakıp gezmeye gitti onun için varsa yoksa oğlu büyük kızı ben yokmuyum varmıyım belli değil bende ağlarken bi anlık sinirle öfkeyle kollarıma jilet attım şimdi pişmanım ama çok geç yaa 3 yıldır çıkıyorum erkek arkdaşımla 3 yıldır böyle yaa annem niye böyle niyee ?? hayır bide sonra gelir der neden bu kadar erken evlenmek istiyorsun işte bunun için yaa ne onlar kırılsın ne ben yemin ediyorum bazen ölmeyi gerçekten çok istiyorum mafoldumben

Son düzenleme:
doğrusu şaşırdım,anneden izin alıpda sevgilisini görmek istemene.şimdiki gençler saklıda olsa sevdikleriyle buluşuyorlar.,inan seni takdir ettim ama kollarını jiletlemekde ne oluyor kuzum.bak onuda hiiç yakıştıramdım sana.herşeyde bir hayır vardır.belki annenin bir bildiği vardır seni koruma amaclı yapıyordur canım yaa.hemen canına kıymak yada korkutmak amacla kötü şeylere sarılma.
yaşın daha çok küçük,azcık daha sabırlı ol.üç değil beşde gecse insanları tanımak çok zor.
allah hayırlısını versin.inşallah bir gün yumuşar anneciğin.keşke evlenmek için değilde okumak için acele etsen yavrum yaa..evlilik sadece sevgiliye kavuşmak değildir.çooookkk sıkıntıları sorumlulukları olan bir kurumdur...iyice düşün derim.

Bence senin psikolojik sorunların var annnen biriyle görüşmene izin vermedi diye bunu yapıyorsa daha ciddi şeylerde neler yapmazsın.. Annelerin herzaman bir bildiği vardır ama abartıyorsun sende gibi geliyor bana.. Abartı var bu yazıda yani.. Ayrıca annene de hak ver çocuk sahibi olmak,onu yetiştimek ve kötü niyetli insanlardan korumak hiç kolay değil bazan ebeveynler bunu sinirlenetek söyleyebiir ama senin iyiliğin için belki okumanı istiyordur hayatını kazanmanı istiyordur. Benim annemde öleydi bende bulanırdım ama idare ederdim. Şimdi iyiki beni o kadar sıkmış diyorum...

aferim iyi etmişsin -tatlicadiarzu-

annen seni göndermemekte haklı porselenbebekyasakkelime

kaç yaşındasın ki??
belki daha erken senin içn diye izin vermiyodur sevgili olayına...
bunu için niye jiletliyosun kendini canm yaa...
madem annen gezmeye gitti,yarım saat görsem de benim için kar diyosun ee çagrsaydın sevgilini size yakın bi yerde görürdün eve gelirdin hemen..
aglamakla olcak şey degil yani..

Ah be canım niye öyle bişey yapıyorsun ki sakın kendine birdaha zarar verme.Benim sevgilim benden çok uzakta senede bir kaç kez yanıma geliyor onda da annem 1 2 gün ancak izin veriyor yanına gitmeme.Bence haline şükretmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…