Malesef eşimde bende tek cocuguz gidicek hic biyerimiz yok 1 gün bile olsa caremiz yok başka bir önerin var mi canim ?
bi gün dışarıda yatın canım otel falan ayarlayın hemde ii gelir
canım benim evimde bahçeli hama böceği filan çok fazlaydı bu ilacı aldırdım her eczanede varr kullanımı çok rahatt pencere kenarı duvar dşpleri kuru olan ve ıslanmayacak heryere sıkıyosun uygulamasıda kolayy benn kullandım ve aşırı derecede memnun kaldım tavsiye ederim hemde bayer gibi bilindik bi firmaya ait
Eki Görüntüle 517497
Etkili Olduğu Zararlılar:
Hamamböceği, Kalorifer Böceği, Karınca, Bit, Pire, Tahtakurusu, Sinek, Sivrisinek, Çiyan, Kırkayak vb. özellikle yürüyen haşereler üzerinde etkilidir.
Genel Özellikleri:
Sinek Sivrisinek benzeri uçkun haşerelerle birlikte özellikle hamamböceği, kalorifer böceği, bit, pire, tahtakurusu, karınca vb yürüyen haşereler üzerinde, güçlü sc formülasyonuyla ani düşürücü etkili yeni kuşak haşere ilacıdır.
Suyla seyreltilebilmesi ve buharlaşmayan süspansiyon olması sebebiyle, HALK SAĞLIĞI ilaçları kapsamında, kullanımı ve uygulaması oldukça kolay başarılı bir formüldür.
Sıkıldığı yerde ortalama tutunma süresi 10 hafta olduğu için uzun vadeli kalıcılığıyla ve böcekler üzerinde ani düşürücü etkisi ile en yüksek performansı alabileceğiniz bir üründür.
50ml'lik minik bir konsantre şişe, yaklaşık 4-5 litre suyla seyreltilerek kullanıldığı için maliyet oldukça düşük olmaktadır.
Buharlaşmayan yapısı ve zemin tarafından emilmeyen süspansiyon yapısıyla, ev ve işyeri, ofis uygulamalarında ideal ürünlerdendir.
Geniş haşere spektrumu sebebiyle bir çok böcek cinsine karşı etkili olması, birkaç sorunu bir uygulamada ortadan kaldırma imkanı verir.
Ürün kullanma kılavuzunda, hangi haşere için ne miktar ve ne şekilde uygulamanız gerektiğini bulabilirsiniz.
Büyük İşyeri, imalathane vb alanlarda sürekli ve düzenli uygulamalar için 5.lt bidon ambalajı tercih edilebilir.
ben de bu konuda sıkıntılıydım.gece gündüz mutfaga bi giriyodum iki uc tane tezgahta masada geziyorlardı. kendi mutfagımdan tiksinmistim resmen. ilaçlama sirketi aradık, gelecekleri gün eşimin bi arkadası bisey onermiş.deneyelim dedik ve kurtulduk. simdi arada bi bi tane goruyorum ama o da kapıdan, balkodan falan geliodur die dusunuyorum.
bizim yaptıgımız suydu: eczaneden asit borik die bişey aldık. 2-3 tane ortaboy patatesi haslayıp, ezip asit borik paketini patatesin içine döküp eldivenle yogurduk. onu da ceviz kadar top yapıp, koyduk saga sola işte. öldürmeden kacırıyomus bu madde onları. tavsiye ederim etkili bi yöntem bu. tabletler hiç bi işe yaramadı bende. hatta bi keresinde bi baktım nerdeyse o tabletin ustunde geziyordu, düşün yani.
bu ilacı kesin kullan on numara bişey bu canım.ama bikaç gün evde bulunmayın.allah yardımcın olsun.canım benim evimde bahçeli hama böceği filan çok fazlaydı bu ilacı aldırdım her eczanede varr kullanımı çok rahatt pencere kenarı duvar dşpleri kuru olan ve ıslanmayacak heryere sıkıyosun uygulamasıda kolayy benn kullandım ve aşırı derecede memnun kaldım tavsiye ederim hemde bayer gibi bilindik bi firmaya ait
Eki Görüntüle 517497
Etkili Olduğu Zararlılar:
Hamamböceği, Kalorifer Böceği, Karınca, Bit, Pire, Tahtakurusu, Sinek, Sivrisinek, Çiyan, Kırkayak vb. özellikle yürüyen haşereler üzerinde etkilidir.
Genel Özellikleri:
Sinek Sivrisinek benzeri uçkun haşerelerle birlikte özellikle hamamböceği, kalorifer böceği, bit, pire, tahtakurusu, karınca vb yürüyen haşereler üzerinde, güçlü sc formülasyonuyla ani düşürücü etkili yeni kuşak haşere ilacıdır.
Suyla seyreltilebilmesi ve buharlaşmayan süspansiyon olması sebebiyle, HALK SAĞLIĞI ilaçları kapsamında, kullanımı ve uygulaması oldukça kolay başarılı bir formüldür.
Sıkıldığı yerde ortalama tutunma süresi 10 hafta olduğu için uzun vadeli kalıcılığıyla ve böcekler üzerinde ani düşürücü etkisi ile en yüksek performansı alabileceğiniz bir üründür.
50ml'lik minik bir konsantre şişe, yaklaşık 4-5 litre suyla seyreltilerek kullanıldığı için maliyet oldukça düşük olmaktadır.
Buharlaşmayan yapısı ve zemin tarafından emilmeyen süspansiyon yapısıyla, ev ve işyeri, ofis uygulamalarında ideal ürünlerdendir.
Geniş haşere spektrumu sebebiyle bir çok böcek cinsine karşı etkili olması, birkaç sorunu bir uygulamada ortadan kaldırma imkanı verir.
Ürün kullanma kılavuzunda, hangi haşere için ne miktar ve ne şekilde uygulamanız gerektiğini bulabilirsiniz.
Büyük İşyeri, imalathane vb alanlarda sürekli ve düzenli uygulamalar için 5.lt bidon ambalajı tercih edilebilir.
bu ilacı kesin kullan on numara bişey bu canım.ama bikaç gün evde bulunmayın.allah yardımcın olsun.
Bence apartmanla anlaşın ve fırına,bir daha ilaç yaptıklarında size önceden haber vermelerini söyleyin.Tüm apartmanı,fırınla birlikte ilaç yaptırın.
ay cnm benim bendede bi zamanlar öyle sorun vardı ne denediysem olmadı sonra evim ne zamandır tadilat olacaktı banyo tuvalet mutfak parke kapı falan neyseki yaptırabildim ve ondan sonra böcek möcek yok allahtan şimdide karıncalar bakalım onlardan nasıl kurtulucam
Eki Görüntüle 517387
Ben bu ilacın üstüne tanımam,bizim de apartmanda vardı evimde yok çok şükür yoksa kafayı yerim çünkü aşırı derece de böcek korkum var
alıp bunu apartmanın girişine sıkmıştık 1 senedir yok neredeyse..
canım bu detanı bende kullandım çok memnunum. daha önce tablet falan kullandım ama hiç fayda etmedi. ama detan maxiyi genelde onların dolaştığı yerlere sıktım ve bu sene Allahıma bin şükür hiç görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?