bütün ilaçları unutuun şimdi......................
şırınga zehir alacaksınız ve pirinç taneleri kadar uygulayacaksınız. böcekleri yumurtalarıyla yok edebilen nadir ilaçlardandır . üstelik zahmetsiz bir ilaçtır. pence pervaz eşik banyo makine aLTLARI gibi yerlere minicik bırakın . böcek ona gelecek ve mutlu son ....
bu anlattığım varolan böceğin evden temizlenmesi için olabilecek en etkili yöntem . ama eğer eve böcek girmesin girsede barınamasın kaçsın kaçamasada bir köşede ölsün derseniz. tek çareniz ultrasonic haşere kovucu cihazlardır.
yazdıklarımın hepsi kendi tecrübelerim olup şiddetle tavsiyemdir. bahçeli bir evim var ve sinek bile giremiyor evime bu ilaç ve cihaz sayesinde.
biraz geç kalmış bir cevap olacak ama tekrar edeceğini düşünerek yazmak istedim. sizin böcek ilacı değil bir avukat aramanız lazım. sorunun kökten çözümü için avukata danışmanız bir avukat olarak nacizane tavsiyemdir. sevgiler:)
Ben size bi yöntem söyliim şaşırıp kalacaksınız..
Eczanelerde asit borik satılıyor..4-5 tl bişey..ondan bikaç paket alıyorsunuz ve eve gidip 1 patates haşlıyorsunuz..kabuklarını soyup bir plastik kasede asit borik ile iyice yoğuruyorsunuz..eldiven şart!
sonra o patatesli asit borikleri minik minik bilyeler halinde hazırlayıp evin her tarafına duvar diplerine köşelere,böceklerin çıkma ihtimali yüksek yerlere koyuyorsunuz ve bekliyorsunuz..
1 hafta sürmeden evde ne böcek kalır ne sinek..
özellikle hamamböceklerinde ve karıncalarda çok etkili...
Tabletler daha etkili. Denemenizde fayda var.
evet etkili cok ama kızım yeni tusuluyo agzina alir die korkuyorum...
ben Raidin böcek yemini aldim sakladim kızımda bulmasin die 3 ay etkiliymis simdilik bisi yok bakalm ins gelmezler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?