Off Off Ya / Böcekler!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Arkadaslar

Yardımınıza ihtiyacim var alt katta fırın var ve sanırım yine ilaçlama yapti
oldugu gibi hamam böcekleri eve geliyor bıktım artık bana önere bileceginiz cok iyi bir ilaç var mi?

Ben Daha önce Raid kullaniyordum ama gene geliyorlardi...

Off off

Evindeki haşerelerden kurtulmanın tek yolu evini elma zehiri ile ilaçlatman.Evde kimse kalmamalı en az 1gün.Az sulandırılırsa muhteşem bi etki yapıyor.Ama eve girmeyin lütfen.Uzun saatlerde havalandırın.Tek yolu bu..Raid maid hikaye.Onlarla sadece ölü topluyorsun...

Birde Bunu Buldum Sizce bu nasil ?

Bana en etkilisi lazım (

Bide şöyle bişi var:

Bilemiyorum ki

Raid mi? Baygon mu? Detan mi ?

Hangisi iyi yoksa başka daha iyi var mi ?

en etkilisi tabletler varya dolap altlarına atıyorsun içinde onların zehirli patatesler var birkere heryere ondan at banyo mutfak her odada olsun. Onun dışındada böcek spreyleri farketmez detan sinekkıran var mesela ben memnun değilim sineklere sıkıyom sıkıyom yok.

Onun adı nedir cnm? Evden gitme imkanımız yok bize zarar vermez dimi ? nerden alabilirim ? Ezcanede satiliyor mu?

Kurtulmak istiyorum onlardan Yakinda bebegimde dogacak (

Böyle bir tabletmi cnm?

Araştırıyorum birazdan cıkıcam alcam gelcem insALLAH ama nereye koymam gerekiyorki bunlari ?

Nerden bilicem nerden yukarı girdiklerini ? ((

Son düzenleme:
Burda ceşitler felan var ama bilemiyorumki (

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Böcek Tabletlerini yani Yemlerini nereye koydugum farkediyor mu yoksa nerde yerse yesin ölürmü ?

bunların hepsi geçici çözüm, maalesef evi ilaçlatmadan kurtulamazsınız..
1-2 haftaya yine türer böcekler, çok hızlı çoğalıuyolar zaten..
1 gece gideceğiniz bir yer ayarlayıp ilaçlatın, gidecek yeriniz yoksa otelde felan kalabilirsinz ne bilim :44:

Ama aşagıda fırın var cnm onun yüzünden hic kaybolamıyorlar ki onlar ilaçlama yapıyor yine geliyorlar onlara yine

Evet canlar Ben demin ciktim dişari simdi geldim ecaneye ugradim ve bayana sordum kendiside bana Chrysamed'i önerdi bende aldim geldim bana dediki Detan ve Raiddan felan daha iyi evet aynen bu resimdeki ürün hadi bakalim hayirlisi ile deneyecegim bakalm neler olacak..

Ben bu ilacın üstüne tanımam,bizim de apartmanda vardı evimde yok çok şükür yoksa kafayı yerim çünkü aşırı derece de böcek korkum var
alıp bunu apartmanın girişine sıkmıştık 1 senedir yok neredeyse..

Diğer arkadaşlarında dediği gibi raid falan hikaye,cok önce oturduğumuz evde doluydu ve mınıklerı coğalıyordu sürekli eski apartmanlarda daha cok olur,evi ilaçlatman gerekıyor hatta ilac fırmasına normalden daha fazla ılaclamasını da ısteyebılırsınız(biz öyle yapmıstık normalin ıkı katı kullandılar ve 5 yıl boyunca evde yoktu) böylelıkle hepsı yok olacak en az 2-3 sene boyunca göremessin,bırde ev boyanınca gelmıyor 1 sene.Bır arkadasınız dostunuz varsa 1 gece onda kalmanız yeterli.

Valla arkadaşım bu böceklerden bende nefret ederim. Hatta inanılmaz da korkarım. Bizim şirkette de olurdu. Her türlü ilacı denedik. Ama en son bir ilaç denedik. İnan kesin çözüm. 2 yıldır 5 ayda bir yaptırıyoruz ve bir tane bile görmedik.

İnternetten araştırabilirsin. Enjektörle yada onun gibi bir cihazla yapılıyor. Belli yerlere mercimek kadar küçük koyuluyor ondan sonra böceklere elveda. İnsanlara hiçbir zararı yokmuş. Düşün adam elini bile sürüyordu. Bunu mutlaka dene.

Allah kolaylık versin öncelikle.

Belediyeyi arayınca gelip evi ilaçlıyorlar diye biliyorum. Bir görüşün dilerseniz...

eczanede satılan beyaz bir ilaç vardı silikon gibi bir şey

görünmeyen yerlere bezelye tanesi kadar koyuyorsun
görünsede sorun değil dikkat çekmiyor
çok faydalı annem kullandı ama ismini bilmiyorum
1 yıla yakında koruyor
bütün haşerelerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…