Off Off Ya / Böcekler!

bütün ilaçları unutuun şimdi......................

şırınga zehir alacaksınız ve pirinç taneleri kadar uygulayacaksınız. böcekleri yumurtalarıyla yok edebilen nadir ilaçlardandır . üstelik zahmetsiz bir ilaçtır. pence pervaz eşik banyo makine aLTLARI gibi yerlere minicik bırakın . böcek ona gelecek ve mutlu son ....

bu anlattığım varolan böceğin evden temizlenmesi için olabilecek en etkili yöntem . ama eğer eve böcek girmesin girsede barınamasın kaçsın kaçamasada bir köşede ölsün derseniz. tek çareniz ultrasonic haşere kovucu cihazlardır.

yazdıklarımın hepsi kendi tecrübelerim olup şiddetle tavsiyemdir. bahçeli bir evim var ve sinek bile giremiyor evime bu ilaç ve cihaz sayesinde.

bütün ilaçları unutuun şimdi......................

şırınga zehir alacaksınız ve pirinç taneleri kadar uygulayacaksınız. böcekleri yumurtalarıyla yok edebilen nadir ilaçlardandır . üstelik zahmetsiz bir ilaçtır. pence pervaz eşik banyo makine aLTLARI gibi yerlere minicik bırakın . böcek ona gelecek ve mutlu son ....

bu anlattığım varolan böceğin evden temizlenmesi için olabilecek en etkili yöntem . ama eğer eve böcek girmesin girsede barınamasın kaçsın kaçamasada bir köşede ölsün derseniz. tek çareniz ultrasonic haşere kovucu cihazlardır.

yazdıklarımın hepsi kendi tecrübelerim olup şiddetle tavsiyemdir. bahçeli bir evim var ve sinek bile giremiyor evime bu ilaç ve cihaz sayesinde.

cok tşk ederim :)

konuyu açan arkadaşım, probleminizi nasıl çözdünüz veya çözebildiniz mi? Ben yıllardır tablet kullanıyorum önceki gün temizlik yaparken ölü bir hamamböceğini tabletin yanında buldum. Daha önce tablet varken hiç böcek görmemiştim evde ama şimdi acaba ben görmeden etrafta dolaşıyorlar mı diye süpheye düştüm... kaç gündür yerde toz görsem böcek zannediyorum, sinirlerim bozuldu...

Konu içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı..

biraz geç kalmış bir cevap olacak ama tekrar edeceğini düşünerek yazmak istedim. sizin böcek ilacı değil bir avukat aramanız lazım. sorunun kökten çözümü için avukata danışmanız bir avukat olarak nacizane tavsiyemdir. sevgiler:)

biraz geç kalmış bir cevap olacak ama tekrar edeceğini düşünerek yazmak istedim. sizin böcek ilacı değil bir avukat aramanız lazım. sorunun kökten çözümü için avukata danışmanız bir avukat olarak nacizane tavsiyemdir. sevgiler:)

sagol cnm ama keske cesaret ede bilsem

Ben size bi yöntem söyliim şaşırıp kalacaksınız..
Eczanelerde asit borik satılıyor..4-5 tl bişey..ondan bikaç paket alıyorsunuz ve eve gidip 1 patates haşlıyorsunuz..kabuklarını soyup bir plastik kasede asit borik ile iyice yoğuruyorsunuz..eldiven şart!
sonra o patatesli asit borikleri minik minik bilyeler halinde hazırlayıp evin her tarafına duvar diplerine köşelere,böceklerin çıkma ihtimali yüksek yerlere koyuyorsunuz ve bekliyorsunuz..
1 hafta sürmeden evde ne böcek kalır ne sinek..
özellikle hamamböceklerinde ve karıncalarda çok etkili...

Ben size bi yöntem söyliim şaşırıp kalacaksınız..
Eczanelerde asit borik satılıyor..4-5 tl bişey..ondan bikaç paket alıyorsunuz ve eve gidip 1 patates haşlıyorsunuz..kabuklarını soyup bir plastik kasede asit borik ile iyice yoğuruyorsunuz..eldiven şart!
sonra o patatesli asit borikleri minik minik bilyeler halinde hazırlayıp evin her tarafına duvar diplerine köşelere,böceklerin çıkma ihtimali yüksek yerlere koyuyorsunuz ve bekliyorsunuz..
1 hafta sürmeden evde ne böcek kalır ne sinek..
özellikle hamamböceklerinde ve karıncalarda çok etkili...

evet etkili cok ama kızım yeni tusuluyo agzina alir die korkuyorum...

ben Raidin böcek yemini aldim sakladim kızımda bulmasin die 3 ay etkiliymis simdilik bisi yok bakalm ins gelmezler..

2078_buyuk.jpg

Bizde de böcek sorunu vardı.. Hamam böceği değildi onun yarı boyunda kahverengi böceklerden kalorifer böceği deniyor..
Önce azlardı sonra çoğalmaya başladılar gece rahatsız oluyodum uyuyamıyordum böceklerden de tiksinirim içim fena olur :1:
Eşimin böcek ilaçlamacı bi arkadaşı vardı onu aradı.. Mutfak başta olmak üzere belli başlı yerlere ilaç sıktı.. 1 hafta içinde böcekten eser kalmadı.. Mucize gibi oldu şuan o kadar rahatım ki :) Tabletler, spreyler, doğal yöntemler olmadı işe yaramıyor.. İlaçlatın kurtulun :)

evet etkili cok ama kızım yeni tusuluyo agzina alir die korkuyorum...

ben Raidin böcek yemini aldim sakladim kızımda bulmasin die 3 ay etkiliymis simdilik bisi yok bakalm ins gelmezler..

2078_buyuk.jpg

evet bunu biliyorum anım,böcek olsada olmasada aslında kullanmak gerek evin bazı alanlarında.

merhaba benim problemimde aynıydı her yolu denedim ama nafile .sonra ilaçlama firmalarını araştrdım bir arkadaşın yazdığı gibi elma ilacı kansorejen madde içerdiği için yasaklanmış.kokusuz sıvı ve jel ilaçlama yaptılar ve işe yaradı artık böcek sorunum yok .insan sağlığına hiçbir zararı yok ve evden çıkmaya bile gerek yok .ben kurtuldum çağırdığım firma güvenli grup ilaçlama referansları sağlam öneririm.

Evi ilaçlatmak en kesin çözüm. Elma zehiri gibi kimyasallardan uzak dur, özellikle çocuklarda çok fazla yan etkisi var direk kansorejen madde içeriyor.Evdeki herşeyi yıkamak ve dezenfekte etmek zorunda kalıyorsun.sıvı+jel ilaçlama yaptırdım sağlık bakanlığından onaylı kesinlikle insan sağlığına zararı olmayan ilaç kullandılar şimdi rahatım.Ucuza maletmek için bilmediğimiz kimyasallarla çocuğumuza zarar vermek istemedim.Sana önerim profesyonel bir ekibe evini a dan z ye ilaçlatman.Benim evime gelen ziraat teknikeri yaşını almış uzman birisiydi.Güvenli Grup ilaçlamayı çağırdım ve memnunum.2 aydır görmedim hamamböceklerini

Back
X