Off!kadn seninle Cehennemde bile yanyana olmak istemiyorum o kadar gcm sana

Neler yasadınız tabikide yazılan kadar biliyorum belki daha zorunu yasıyosunuz ama bu size ıĞRENÇ ıNSANLAR deme hakkını vermiyor..Sonuçta esinzin annesi ne yapmıs olursa olsun baslığınız bile hos değil..Belki uslubunuzu değistirip esinizle konussanız esin anlayabilir seni ama her hatayı karsı tarafda arama....

Neden ilginc olsunki?

Sirf esinin annesi diye nefret etmemesi mi gerekiyor?

O yasini basini almis Kadincagiz bunca SIKINTIDA olan evladina ve gelinine destek olacagina yardim edecegine tatil diye tuturmasi ilginc degilde....bu kizin belki cok büyük bir öfke ve sinirle söyledigi bir cümle ilginc öylemi?

Nefret güzel birsey degildir elbette helede aile icinde oldugu vakit....lakin söyleyene degil söyletene bakmak lazim birazda...

Insan (normal bir insan) kendi kendine bu denli nefret etmez....herseyin bir sebebi vardir arkadasim...ayrica bu arkadasimiz daha yeni evli sayilir...zamanla oda anlayacak ve ögrenecek neyin ne oldugnu....kabahtli olsa bile

alkisalkisalkis

Peki neden annenlerden posetlerle geliyorsun eve? Madem öyle sen kendin esinle beraber alis veris yapin ki esin tatile gitmesin kafasina göre.

Ben seni anliyorum, okuttup adam ettik, elin kizi yemesin diyorlar belki de(tam bilemicem, günahlari kendilerine) ama arada ezilen kendi evlatlari. Egoist, bencil ailelere oldum olasi sinir olmusumdur.

aynenalkisalkisalkis

aynen katılıyorum...

cnm benı hatırlaman benı sevındırdı oncekı konuları bıldıgın ıcın benı anlıyorsun ama bazı arkadaslar benım onceden neler cektıgımı bılmedıklerı ıcın neden o kelımelerı kullandıgımı bılmıyorlar ve kızıyorlar nıye ole dıyorsun ..

bugun bıle dedım erdem erdem bak paramız yok ne olursun unut bu tatıl fıkrını dedım bana soyledıgı laf suuuuu '''''' sanane ben calısıyorum aılemle ılk defa tatıle gıtmek ıstıyorum dedı '''' bende dedım kı benımle gıtmen gerekırken ben ıstemem gerekırken aılenle gıdıyorsun haaa dedım senınlede seneye gıderım dedı hangı parayla dedım ısyerınden avans cekecem dedı bak erdem dedım bır suru borc var bana sonrada gelıp ylz sıkalım kendımızı falan dıyemezsın dedım ben sana herseyı yapıyorum daha ne yapıyım dedı ben ole gezmelere gıtmem sadece bazen ıhtıyacım olan kıyafet alır bunuda bugun basıma kaktı cok uzuldum agladım ben de hersey kıyafet almakla olmuyor dedım gecen bır pıknıge gıdelım dedıgımde param yok dedın arkadasa gıdıyım dedıgımde pram yok dedın ama aılen tatıle gıdelım dedıgınde masallah paran oluyor sıkıntı bıle cekmeeye razısın dedım sustu hıc bırsey demedı bende baska odaya cekıldım

kızlar bende calısmak ıstıyorum ama ızın vermıyo ole her yere zaten kaynanamda aman orda calısma o gorur rezıl oluruz muhendıs adamın karısı yok kasıyer olmus yok sunu olmus calısırsan bır unuversıte oku dısarda ole calıs dıyo ben cocuk gelısımı mezunuyum kres ortamları bana uygun degıl ozel sektorler garıp bugun bıle kız kardesımde cocuk gelısımı mudurle kavga etmıs yarın ısten cıkacak menude makarna kofte yazıyormus sadece makarna yedırıyorlarmıs pıknıkde 15 mılyon toplamıslar aılelerden kardesımde sınır olmus sohbet ederken kavga olmus neyse konu dısı ama ıste ole kresler zor

erdem sana ıs kuracam calısma sana kucuk bır yer acacam fılan dıye dıye bu arada kocamın gonlu o kadar bolkııııııııııııııııııııı anlatamam ıste ıs sorunuda boyle bırsey

kaynanama dedım bır suru borcumuz var nasıl gıdecez dedım amannnnnn ylz bır askılı bır sort aldıkmı gıderız bende yemek yaparım olur bıter dedı ısın ıcınde cıktı sankı cok basıt bırsey tatıl tatıl koyumuz var ya sankı

:CüvCüv: bebek olayına gelınce ben asla bebegı evlılıgım kurtulsun dıye yapmam yapamam esımle mutsuz degılım sadece bazı dusuncelerı kızdırıyor bakın bana gelıp ylz sakın maasımı anneme soyleme dıyo ama tatıl gıdelım dıyınce borcmuz var anne gıdemeyız demıo

bebek ıkımızde cok ıstıyoruz bız erdemle cok mutluyuz bu gune kadar asla kısısel kavgamız olmadı her zaman aılesel yanı onun aılesı yuzunden kavga cıkıo bugun anneme gıttım annem bıle ylz erdemı uzme gıt tatıle dıyo anne dıyorum para yok bosver gıt dıo ama erdemın annesı babası hıc bır zaman benı savunmaz arkamda durmaz benı onemsemez ben onlara gıttııgımde sadece hızmetcıymısım gıbı davranırlar ylz yemek yap ylz yarın gel temızlık yapacaz ylz cay koy ylz tatlı yap ylz ylz ylz

nerdeyse bır hafta once anneanedeydık kanamam basladı korkudan olecektım gelmıss bana kaynanam bosver kucuk bırsey pazartesıne kadar dayan dıyo bebegım dusuyor erdeme dıyo pazartesı gıdın dınlensın gecer sankı bebegım dusmuyor da bır yerım kesıldı o kanıo sınırden oldum tabıkı bız hemen doktora gıttık ertesı gun bebegım dustu ben sıze demedım mı gıtmeyın dıye bak doktorlar baktı vajınal ultrasona gırmıstım bak onla baktırdın onune gelen doktora dusurduler dıo gelde sınır olma gelde delırme ben uzuntuluyum onlar ne haldeler yasamadan bılınmıyor bılınmıyooooooo :bbo:

evım uzakdaydı ama cok kotu bır yerdeydı ne bakkalım vardı ne bırseyım cok uzaktı erdemın halası evını baska yere tasıyınca ıclek bır meydan hıc dusunmeden gene hıc kotu nıyetım yok herkese yakın olurum dıye tasındım nerden bılıyım bunlar benı bu kadar bunaltacak evım uzakdaykende yapıyorlardı ama tlfda sımdı suratıma karsı herseyyyyyy
sımdı evım yakın ya kayınbabam eve arada sırada gelıo banyoya bakıo temız mı kırlı bır yer bulunca b koltuklarımın arkasına bakıo televızyona bakıo toz varmı yanı acık acık yapıyo kızlar bu o kadar sınır bırseykı bakın bazı kelımelerım sadece sınırden cıkıo agzımdan onlara dedgım bırsey degıl

Sunu unutmayın kı altını cızzerek sunu soyluyorum onlara karsı bana o kadar laf etmelerıne ragmen o kadar kucuk gormelerıne ragmen agzımdan hıc bırsey cokmıyo allahım bunu cok ıyı bılıo kendımı kanıtlamak zorunda degılım zaten ben onlara karsı agzımı acıp herseyı soyleseydım cırkeflık yapsaydım bu kadar uzulmezdım ıcımde kalmazdı butun bana karsı soledıklerıne karsı bırsey soyleyemedıgım ıcın bu kadar doluyum onlara karsı cevp verseydım rahat olurdum amannnnn cvp verdım ya derdım otururdum ama sızzzzz bır sınır anından cıkan ıgrencsını kelımesıyle benı nerdeyse sen hak etmıssın dıyebılıyorsunuz

kk da kayınvalide ve kayınpederleri okuyarak
eşimin ailesini baş tacı edeceğim
Allah razı olsun onlardan

ben olsam ne yaparım biliyomusun
para yok deyip sonrada ailesi isteyince tatile mi çıkıyor
giderim alışverişe bi güzel mayosuydu şortuydu terlikti bi güzel harcardım
bana gelince para yok ailesine gelince çok
yok öyle üç kuruşa beş köfte

kaydirigubbakcemile5
aynen ole yapmaaya karar vermıstım cnm bugunnnnnnnkaydirigubbakcemile5

aklın yolu bir güzelimkaydirigubbakcemile5

dedım tatıle gıttıgıne pısman olacaksın erdem dedım gulduuuuuuu aramız suan o kadar ıyıkı her zaman ıyıde bu kadar kızmama ragmen genede sırınlık yapıo cunku bılıyo haklıyım eger haksız oldugumu dusunse oooooo sınırden bana yapmadıgı kalmaz ama yapmıo ben beyımı bılıyorum cunku gorsun bakalım

elıne bır lıste verdım bana dıo kı gıt annenden allllll dusunebılıyormusun:jeyyar: hihoyyyt

ya kızlar anlamıyormusunuz aılem kendısı yapıyor benım ıcın kendılerı bır alacaklarsa ıkı alıyorlar bana verıolar almayınca kusuyorlar bakın bugun esımle zorla alısverıse cıktım neymıs tatıle gıdecekmısız almayalım ya on besınde cıkan dıom ole zorla gıttık aldık aılem bana ugradıgında onlerıne bırsey koyamadıgımda annem bır gun sonra elınde posetle gelıo hele hamıs oldugumu ogrendıgımde ıkı torba abur cubur almıs ylz alacagın gunler olur alamayacagın gunler olur asaresın belkı dıye ben ne yapıyım onlar sadece erdemı dusunduklerı ıcın bırde yıyecek ıcecek sıkıntısı cekmesın bızde varken yapalım ıyı duruma gelınce sızde bıze zor duruma dusunce yaparsınız dıo erdemın bu hosuna gıdıo aılesın bıle anne yok dıyorum bak bunlar bana kurnaz bızım gelın dıolar senın yuzunden dıyorum derlerse desın dıolar bugun bıle annem gıtmıs pıjama takımı almıs bana

yok öyle diyeceksin hem cam kenarı hem şöför arkası olmuyor beyefendi
bundan sonra annemlerden yardım almak yok aileni tatile götürecek paran varsa beni bakacak paranda olacak
bak çok sinirlendim şimdi

cnm bende aynen sık gorusme taraftarı degılım ama ıste oncedende yazdıgım gıbı kayınbabam arada sırada evımı teftıs etmeye gelıo temızlık yonunden benı delı edıo onlara gıtmesem hemen esımı arayıp benı sıkayet edıyorlar esımde gelıp yalvarıo gıdelım ylz gıdelımmm bende kıramıyorum ve gıdıyorum yemın ederım her eve donusumde aglayarak gelıyorum

yok öyle diyeceksin hem cam kenarı hem şöför arkası olmuyor beyefendi
bundan sonra annemlerden yardım almak yok aileni tatile götürecek paran varsa beni bakacak paranda olacak
bak çok sinirlendim şimdi

aynen bende ole dedım bır o eksıkdı tatıl malzemelerını ısteyım tam olsun ıstersen onlara tasınalım dedım gene guldu gectı ama gorecek gorecekkkkkkkkkkkkkkk

bak canım anneni anlıyorum sonuçta sen evladısın tabiki senin sıkıntıda olmanı istemez
ama ailenle konuş bence
eşimi böyle alıştırıyorsun ben bunu istemiyorum
kendi ayaklarımızın üstünde durmak istiyorum
diye anlat

ya ısyerınden bır bucuk bılyar cekıp hem kredı kartının borclarını kapatacakmıs hemde tatıl ıcın ayıracakmıs dusuncege baksannnnnnnıza evı bıle ayarlamıs yaaaa gunlugu ellı mılyonmuymus ne eeeee butun para erdemden cıkacak onlar evınde borcsuz rahat edecek erdeme gelınce borc odeyecek

erdem cok sacma yaptıgın bır 7 gun ıcın degermı bak pısman olacaksın yapmayalım dedım ben aılemle lk defa tatıle cıkıyorum oderım dedııııı pekı bız yenı evlıyız farkındamsın balayına cıkmadık dedım benımle cıkman gerekırken neden aılen dedıgımde senınlede seneye cıkarız dedıııııııı bende sen gorursun dedımmmmmm neler neler alacam sen kendın ıstedıgın sıkıntı cekemeyı ben senı dusundugum ıcın yapıyorum sen razıyım dıyorsun tamam dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…