BAŞLIK BENİM HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ ÇOK İTİCİ GELDİ
öncelıkle bunu soylemek istedim
ailesinin desteği olmaya bilir ama bir insan olarak başka bir insandan o da eşinizin annesinden nasıl bu kadar nefret edebikliyorusunuz
çok ilginç
yardım etmediler diye CEHENNEMDEBİLE AYNI YERDE OLMAK istemiyorum yazmıssınız
başka birsey olsa ölsün mü diyeceksinz
cehenneme sizde onunle birlikte gideceğinize göre demekki sizinde kabahtlerniz var bunu kabullenıyorsunuz
başka birsey diyemicem
çok ilginçç
Neden ilginc olsunki?
Sirf esinin annesi diye nefret etmemesi mi gerekiyor?
O yasini basini almis Kadincagiz bunca SIKINTIDA olan evladina ve gelinine destek olacagina yardim edecegine tatil diye tuturmasi ilginc degilde....bu kizin belki cok büyük bir öfke ve sinirle söyledigi bir cümle ilginc öylemi?
Nefret güzel birsey degildir elbette helede aile icinde oldugu vakit....lakin söyleyene degil söyletene bakmak lazim birazda...
Insan (normal bir insan) kendi kendine bu denli nefret etmez....herseyin bir sebebi vardir arkadasim...ayrica bu arkadasimiz daha yeni evli sayilir...zamanla oda anlayacak ve ögrenecek neyin ne oldugnu....kabahtli olsa bile
bakın benım aılem ylz borclarınız var al dolapdan neeler ıstıyorsun ne zaman onlara gıtsem posetlerle eve gelırım detarjanıma yıyecegıme kadar verırıler ama erdemın aılesı o kadar ıgrenc ınsalarkı bunları duyunca ayyyyyyy bızım gelınde cok zekı dıyolar dusunebılıyormusun bunu dıyorlar ellerınden bır kusur cıkarıp yardım etmıyorlar ben aıleme mecbur kalınca zekı oluyorum
ailesinin desteği olmaya bilir ama bir insan olarak başka bir insandan o da eşinizin annesinden nasıl bu kadar nefret edebikliyorusunuz
çok ilginç
cehenneme sizde onunle birlikte gideceğinize göre demekki sizinde kabahtlerniz var bunu kabullenıyorsunuz
başka birsey diyemicem
çok ilginçç
çok ilginç
başka birsey diyemicem
çok ilginçç
Bak yelizcim bu adamla evlenene kadar akla kararyi sectin sen,....hatirliyorum önceki konularini...hatta dertlesirdik burda bilirsin..
Zaten o zamanlar daha ailesinin tutumunu biliyordun öyle degilmi?
Keske bastan daha mümkün oldukca uzak bir yere tasinsaydin, hem kendi ailenden hem onun ailesinden uzak olup bas basa verip calissaydiniz!
Ayrica tüm sucu ailesine yükleme, erdemde annesine Anne kusura bakma tatile matile gidemem, ben karimla bir balayi yapamadim, dünya kadar borc icindeyim, hic bir yere gidemem onca SIKINTI yasiyorken yelize bunu yapamam diyebilirdi!
Hem sen neyine bu durumda iken cocuk yapmak istiyorsun be güzelim?
Bir cocugun sorumlulugu masrafi zorluklari ne kadar agir hic düsündünmü?
Bence sen ne yap et gir bir ise calis Yeliz, esinide al karsina bu tatil olayini unut, bunca sorunlarin icinde simdi ona verecek paramiz yok de...
Aklini basina topla güzelim, sakin cocuk yapma simdi.:1hug:
ben olsam ne yaparım biliyomusun
para yok deyip sonrada ailesi isteyince tatile mi çıkıyor
giderim alışverişe bi güzel mayosuydu şortuydu terlikti bi güzel harcardım
bana gelince para yok ailesine gelince çok
yok öyle üç kuruşa beş köfte
kaydirigubbakcemile5
aynen ole yapmaaya karar vermıstım cnm bugunnnnnnnkaydirigubbakcemile5
aklın yolu bir güzelimkaydirigubbakcemile5
peki neden annenlerden posetlerle geliyorsun eve? Madem öyle sen kendin esinle beraber alis veris yapin ki esin tatile gitmesin kafasina göre.
ben seni anliyorum, okuttup adam ettik, elin kizi yemesin diyorlar belki de(tam bilemicem, günahlari kendilerine) ama arada ezilen kendi evlatlari. Egoist, bencil ailelere oldum olasi sinir olmusumdur.
peki neden annenlerden posetlerle geliyorsun eve? Madem öyle sen kendin esinle beraber alis veris yapin ki esin tatile gitmesin kafasina göre.
ben seni anliyorum, okuttup adam ettik, elin kizi yemesin diyorlar belki de(tam bilemicem, günahlari kendilerine) ama arada ezilen kendi evlatlari. Egoist, bencil ailelere oldum olasi sinir olmusumdur.
dedım tatıle gıttıgıne pısman olacaksın erdem dedım gulduuuuuuu aramız suan o kadar ıyıkı her zaman ıyıde bu kadar kızmama ragmen genede sırınlık yapıo cunku bılıyo haklıyım eger haksız oldugumu dusunse oooooo sınırden bana yapmadıgı kalmaz ama yapmıo ben beyımı bılıyorum cunku gorsun bakalım
elıne bır lıste verdım bana dıo kı gıt annenden allllll dusunebılıyormusun:jeyyar: hihoyyyt
canım benim...bana kalırsa eşinin tarafını sevmiyorsan bile bunu onlara belli etme ve eşinin yanında onları kötüleyecek şeyler söyleme...çünkü kıymetin kaybolur ve onların gözünden düşersin ...açık aramaya devam ederler...bana kalırsa yapılacak en iyi şey mesafeli olman...yani anladığım kadarıyla onlara karşı iyi niyetlerin boşa gitmiş...onlarla her görüşmen üzüntüyle noktalanmış ...o halde sen de geliş-gidişleri azalt....bir araya geldiğinizde yine neşeli ol..fakat çok sık görüşüp moralini bozma bence...eşinin de lütfen arada bırakma...çünkü çok zor bir durum gerçekten arada olmak...ayrıca biraz da sakin ol bitanem...sakin kafayla daha doğru düşünürsün çünkü...hata yapman ve hatalı düşünmen olasılıksız olur...mutlu ve huzurlu günler dilerim....
yok öyle diyeceksin hem cam kenarı hem şöför arkası olmuyor beyefendi
bundan sonra annemlerden yardım almak yok aileni tatile götürecek paran varsa beni bakacak paranda olacak
bak çok sinirlendim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?