Mesela ben ıkı erkek kaynım var asırı sevıyorum onları asırı mesela kaynanamın annesını babasını hergun goresım gelıo teyzesı var allahım melek kadın ya evımın olalarını bıle gezerken benden ızın alıyor dusun ınsanlık burda bana ınsanca davranana ınsanları sevıyorum ben para bırıktırıyorum kucuk kaynıma kucuk seyler alıyorum bılıyorm kı benı sevıyorlar hıc kımseyle paylasamadıgı seylerı bana soyler abısıne demez
buyuk kaynım ole herkezı sevmez esım bıle dıyo ylz erkan bıle sana ısındıysa senınle sevgılısını bıle paylasıyorsa sen bır meleksın ya erkan kolay kolay kımseye yanasmaz der hep
ben bana sevgıyle gelen bır kısıye yemın ederım on adım aatarım elımde ne var yok onune sererımmmmm
bu tatıle gıtmem olsemde gıtmem ama kaynım sevgılı ıle bulusacakmıs dıye yumusadım gelmıyorum dedıgımde bana ole bır baktı kucuk cocuk gıbı kıramadım
anlayın benı kızlar anlayınnn ben kotu bırı degılım gene altını cızıyorum yemınler ederımkı bana onlar bır adım atsa ıyılıkle ben onlara on adım atarımmmmm bundan lutfen emın olun
sınırlıydım uzuntuluydum kotuydum ama hersey burda ve ıcımden gecen seyler onlara karsı yaptıgım seyler degıl olmazda
ıcım acıyor cunku aklıma geldıkce gozlerımden yası tutamıyorum ben ne hayallerle evlendım ne hayallerle bebek ıstedım dustu onun bıle acısını uzuntusunu yasamadan bana neler dedıler bunlar karsılıksız olsan seyler ben eger onlara her lafımı soyleseydım ınanın cokkkkkk rahat olurdum ohhhhhhhhhhhh ezılmıyorum ya lafımı esırgemıyorum derım ama yaapamıyorum ezılıyorum
Hayir Yelizcim, sakin kendini ezdirme.....Saygini bozmadan, uslubunu bozmadan her zaman hakkini savunabilirsin..
Inanki ne erdem icin nede baska bir erkek icin degmez kendinden bu kadar ödün vermeye.
Tabikide sen kötü bir insan degilsin, hepimiz zaman zaman yasadiklarimizdan dolayi öfkelenebiliyoruz, agzimizi bozabiliyoruz, nefret edebiliyoruz.....bunun kadar dogal ne olabilir.
Seni bilen biliyor bosver güzelim.....Madem kocan bu tatil olayini artik kafasina takti illede bu durumda iken gidecek, sende bundan sonra keyfini cikarmaya bak.....git güzelce alisverisini yap tatilini yap ve hic birini umursama...
Sevgiler...