• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off!kadn seninle Cehennemde bile yanyana olmak istemiyorum o kadar gcm sana

INSALLAH CNM INSALLAH CUNKU ERDEMEE DEDIM ONLARA KARSI PATLAMAM AZ KALDIIIIIIII DAYANAMIYORUM ARTIK :gitme:

evet anlıyorum çok sinir bir durum...hatta bazen onların yüüznden günaha girdigimi düşünüyorum..kendimi acımasız kötü bir insan gibi hissettiriyorlar bana...bilmiyorum sende böyle düşünüyor musun?eşime vermemesi gerektigini bizimde ihtiyacımız oldugunu söyledigimde kötü oluyorum bazen napıyorum ben diyorum ne günah onlar eşimin anne babası...yani resmen psikolojimi bozdular...uzun süredir böyle birşey olmadı ama geçmiştekiler şimdi de yetiyor beni üzmeye.

evet anlıyorum çok sinir bir durum...hatta bazen onların yüüznden günaha girdigimi düşünüyorum..kendimi acımasız kötü bir insan gibi hissettiriyorlar bana...bilmiyorum sende böyle düşünüyor musun?eşime vermemesi gerektigini bizimde ihtiyacımız oldugunu söyledigimde kötü oluyorum bazen napıyorum ben diyorum ne günah onlar eşimin anne babası...yani resmen psikolojimi bozdular...uzun süredir böyle birşey olmadı ama geçmiştekiler şimdi de yetiyor beni üzmeye.

aynen canm aynen ınsallah bıter kısa zamanda bebegım olsun bır hayatım onla guzellesek emınım opuldun cnmopuyorumnanaktan

canm işin içine aile grdnmı çok zor ne demek tatil para artk oğulları ewli ve bakması gereken bir eşi var sizden once bi şekilde kocana bunları gstermeye çalış canm

aynen canm aynen ınsallah bıter kısa zamanda bebegım olsun bır hayatım onla guzellesek emınım opuldun cnmopuyorumnanaktan

tatlım bebegin oldugunda tabiki hayatın güzelleşecek fakat sana bir arkadas olarak birşey söylemek istiyorum;bebek olursa herşey düzelir diye asla düşünme..tamam olsun tabiki evlat bu...ama bu kaynanayla sorunlar bitecek diye düşünme aksine daha farklı boyutlara geçebilir..yani bebegi sırf bu yüzden istiyorsan olmaz yani...kafanı bir rahatlat önce...zaten Rabbim zamanı geldiginde verecektir evladını...
kardeşimin bebegi olduktan sonra anladım ben bunları...lohusyken ayrı stres ediyorlar,şimdi ayrı...bir ark daha yazmış katılıyorum,bebek oldugunda hepsi sevecekk koklayacak işin bu boyutu çok güzel...Allahım herkese nasip etsin anneanneligi,babaanneligi,dedeligi...ama kimisi çok abartıyor onların istedigi gibi yetişsin istiyorlar...anne sinir oluyor bu sefer..sadece bu konu degil yani huyunu bilmezler gelir herkes ayrı şey söyler niye aglıyo niye bilmem napıyo,altını degiştin mi,emzirdin mi ohooooo neler neler...kardeşim resmen sinir küpü...
daha önce binde bir oturmaya gelen anneleri şimdi kardeşimden çıkmıyolar nerdeyse...
yani anlatmak istedigimm bu sinirinin geçmesi herşeyin düzelmesi bebege baglı diye düşünme..yoksa tabiki inşallah bir evladın olur kuşum...sıkma canını...anlıyorum sinirle söylüyorsun bazı kelimeleri ama ben biliyorum ki kalbin öyle demiyor..:teselli:
çalışmayı düşünüyor musun peki?belki bu ortamdan uzaklaşmak için bir fırsattır?

canm bende arkadaşa katılıyrm herşeyi yoluna sokmadan sakın derm bunalma grmeni istemem bebk de byk sormllk ama çalşmayı düşün derm sana psikolojne ewliliğne çok ii gelecektr

MIZMIZ, mızıkçılık yapma bakayım.a.s.
Çoğu arkadaş doğru söylüyor.

1)Eşinin ailesine iğrenç dememelisin.
2)Eşinin kafasını şişirmeyeceksin.
3)İşe girip,kafanı boşaltmalı,borçları azaltmalı ve haftasonları devamlı gezmelisin.
4)Kayınvalidene ve kayınpederine sen iyi davran, hediyeler al, devamlı ara sor.

Canım benim, biraz politik ol.
Diğer eltilerinde gelince sanma ki seninle uğraşacaklar.
Sabır...
Bak daha çok yeni evlisin, en güzel günleri bunları düşünerek ne üzül, ne de eşini üz....
Yazık sevdiğin adam da, arada kalıyor.
Sabahatan akşama kadar işte çalış ve eve geldiğinde üzül, erkeklerin işi de hiç kolay değil.

Sabır ve Dua....

madem borç filan var diye üzülüyorsun eşinin durumuna neden işe girmeyi düşünmüyorsun, eşini doğuran annesi destek bekleyince iğrenç oluyor, sömürücü oluyor da sen eşinden bekleyince üretken mi oluyorsun ?
erkek annesi olmanı dilerim , şimdi eşinin eline bakıyorsun ilerde de emin ol sen de oğlunun eline bakacaksın , o zaman sen de gelinine iğrenç geleceksin

Igrenc herif igrenc kadin, öyle mi?!
Size karsi sergilenen davranislarin sebepsiz yere olmadigini düsündürdü bana bu agziniza sakiz gibi aldiginiz igrenc kelimesi!
O igrenc dediginiz insanlar sayesinde esiniz dünyada ve sizinle...bu bile onlara karsi saygi duymaniza yeterli!!!

kesinlikle katılıyorum benim eşimin ailesininde yanlışları var evet onlarda çok huysuzluk yapıo ve burdaki biçok arkadaşta sıkıntılarımı biliyo ben hala eşimi teşvik etmeye çalışıyorum ki git canım bak ne olursa olsun onlar senin ailen die...kusura bakma ama ne kadar kötü olurlarsa olsunlar anne babanın hakkı ödenemez allah katında...bence bu şekilde bahsetmen çok yanlış...haksızsın demiyorum ama seninde sölediklerin hiç hoş deil...

öncelikle umarım herşey yoluna girer
ama bende eşinizin ailesine iğrenç insanlar diye hitap etmenizden hiç hoşlanmadım
beğensenizde beğenmenmesinizde onlar eşinizin ailesi
bezen görmezden gelmeyi bilmelisiniz
eşinize ailesini kötülemeyin ne olursa olsun

eşine neden sadece isimi ile hitap ediyorsun sanki başka birinin hayatını anlatıyo gibisin biraz garip geldi anlatım şeklin herneyse.
kaynan eşini nasıl fitliyorsa sende fitle 2 saat onla ise 10 saat senle sende biraz ver gazı

yanlış düşünceler,yanlış işler,yanlış yaptırımlarrrrrrrr:olmaz:

yok cnm ozel sektor oyle olması ıyıde aılem bırakamam zaten aılem olmasa of delırım onlarda tesellı buluyorum onların yanında gıdınce unutuyorum bunları mutlu oluyorum
iyi de canım sen ailemi bırakamam diyorsun
o nasıl bıraksın ki?
iyi yada kötü...
onunkiler de ana baba
ya bunu böyle cekiceksin yada ordan olabildigince uzaklaşacaksın

ıstersenız sonuna kadar haklı olun farketmez
ama karsınızdakı ınsanlarada ıgrenc dıye hıtap etmenız benı cok rahatsız ettı
Allah yardımcınız olsun dıyebılırım sadece

Bak yelizcim bu adamla evlenene kadar akla kararyi sectin sen,....hatirliyorum önceki konularini...hatta dertlesirdik burda bilirsin..

Zaten o zamanlar daha ailesinin tutumunu biliyordun öyle degilmi?

Keske bastan daha mümkün oldukca uzak bir yere tasinsaydin, hem kendi ailenden hem onun ailesinden uzak olup bas basa verip calissaydiniz!:kahve:

Ayrica tüm sucu ailesine yükleme, erdemde annesine Anne kusura bakma tatile matile gidemem, ben karimla bir balayi yapamadim, dünya kadar borc icindeyim, hic bir yere gidemem onca SIKINTI yasiyorken yelize bunu yapamam diyebilirdi!:kahve:

Hem sen neyine bu durumda iken cocuk yapmak istiyorsun be güzelim?
Bir cocugun sorumlulugu masrafi zorluklari ne kadar agir hic düsündünmü?

Bence sen ne yap et gir bir ise calis Yeliz, esinide al karsina bu tatil olayini unut, bunca sorunlarin icinde simdi ona verecek paramiz yok de...

Aklini basina topla güzelim, sakin cocuk yapma simdi.:1hug:

canım eşinle konuşma vaktin çoktan gelmiş, kızların aileleri daha verici oluor genelde bu değişilmez kural. ama siz daha başbaşa tatil yağpamazken kayınvalidenle tatilde nerden çıkmış bunu dile getirdinmi eşine? vakit kayetmeden konuş ipleri başdan salmamalısın bence

Evlenmeden önce ailesi seni kabul etmemişler sanırım. Bu böyleyken onlardan sana iyi muamelede bulunmalarını isteme durumun var mı bilmiyorum. Şahsen benim oğlum olsa ve hiç istemediğim tasvip etmediğim birini gelin getirse büyük konuşmayayımda eve bile almam gibi geliyor. Ailesi bir evlat büyütmüş erkek çocuk tabiki ondan isteyebilir. Sonuçta onu okutmuşlar o yaşa getirmişler meslek sahibi etmişler sonra bir başkası onun kazancından faydalanıyor onlarada bir şey düşmüyor bana biraz acımasızca geldi gibi. Hani seni onlar istemiş olsalardı neyse derim de bilmiyorum çok mu acımasız oldu. Şahsen ben çalışıyorum kendi maaşım var tabiki ortak bir bütçe olacaktır ama eşime niye ailene yardım ediyorsun diye de kızmam. Eşimden maddi bir beklentim yokki. Ben diğer arkadaşlar gibi diyorum bir iş bul çalış bebek işi şimdilik düşünme öyle olursa takmazsın bunları.

ben bile sinir oldum...
Mızmız sakin ol tatlım, kendini yıpratma..maalesef bazı aileler böylee..yapacak bir şey yok..tatlı dilinle eşini kendine çekmeye çalış...

valla eşinle mutlu olmak istiyorsan iki tarafada uzak olacaksın bunu bilir bunu sölerim...

Arkadaşım öncelikle tatil konusunda haklısın. Ama anladığım kadarıyla evlenene kadar eşinin ailesiyle problem yaşamışsın. ımzayı atınca herşey düzelmiyor. Aksine daha fazla problem ortaya çıkıyor. Eşini seviyorsan ailesinede katlanmak zorundasın. ığrenç kadın, iğrenç herif cümleleri hiç hoş değil. Eşinede bunları söylüyorsan sonunda eşinle aran açılır. Karşındaki sana saygı göstermese bile sen saygı göstermek ve alttan almak zorundasın çünkü eşinin ailesi. Sen nasıl davranırsan karşındaki insanlardan da er geç aynı tavrı görürsün. Bir yerde anlatmışsın dolma sarmaya çağırdı işim vardı 2 saat sonra gittim diye. Olan problemleride anlatmışsın. Çalışmıyorsun. Evde yaptığın işi 1-2 saat bırakıp gidip yardım etsen ve geldiğinde işine devam etsen eşin sorun çıkarmazdı sanırım. Aksine daha mutlu olurdu. Biraz sende onların huyuna gitsen ve sorun yaşamasan nasıl olur. Birçok kişi evliliğinin alışma döneminde aynı sorunları yaşıyor. Kimse baba evinde olduğu gibi rahat olmuyor tabiki. Ama sen sanırım önceki sorunlarıda kafandan atamadığın için eşinin ailesine karşı töleranssızsın. Onlardan da bekleyemezsin. Kız aileleri her zaman daha destekçi olurlar. Damatlarını sevmeseler bile kızım arada diye birçok şeyi görmezden gelir sineye çekerler. Sen ailenin eşine davranışı gibi bir davranış bekliyorsan çok yanılıyorsun. Eşinin ailesi arada oğlum var diye düşünmez. Hele de sadece oğulları çalışıp evi geçindiriyorsa kendilerinde daha fazla söz hakkı bulurlar. Oğullarından parada isterler pulda. Ama evin geçimi her ikinizin üzerinde olsa birlikte çalışıp birlikte harcıyor olsanız seninde söz söylemeye daha fazla hakkın olur. Eşinin eline bakmazsın. Aileside para isterken iki kez düşünür. Çünkü o eve giren parada seninde hakkın var ve sen de oğulları kadar çalışıp kazanmışsın. Bence eşini razı et ve biran önce çalışmaya başla. Hem psikolojin düzelir, hemde sorunlardan uzak kalırsın. Emin ol o zaman senden değerli kimse olmaz. Bebek fikrinide şimdilik kafandan uzaklaştır. Bu kadar problem yaşanan bir ortamda bebeğinde psikolojisini bozarsınız. Çünkü bebek olunca da sorunlar bitmeyip kat kat artacak. Onlar kendi istedikleri gibi yapılsın herşey isteyecekler sen ben bilirim, benim çocuğum diyeceksin. Sonunda eşin arada kalmaktan sıkılır.
Tabiki yinede sen bilirsin. Senin ve eşin için hayırlısı. Ama kendini ve eşini bu kadar yıpratma.

Back