canım şuan çok yoğun olduğum için ilk mesajını okudum bütün sayfaları okuyamadım..ama suç eşinde..çok ama çok yüz vermiş onlara..biraz diş gösterecek..erkekler ailesi ve eşi arasındaki ince çizgiyi çok ii idare edebilmeli..benimkininde ailesi ben yılda 2 kez giderim yada 1 çünkü uzağız,ama hiç bir özen yok..ama ben alıştım artık..eşimde sağolsun çok anlayışlı birdir herşeyin farkında..benim ailemin ona gösterdiği özenin farkında..utanıyor ama renk vermiyor..sonuçta kendi ailesi..
çevremde çok oldu bu oğlandan para isteme olayları..burda çok okudum..direk önyargı oluştu bende evlenince..bziimkinide yolacaklar..1 kere yaptılar bende eşime gerekeni söyledim..hem düğünde üstüne düşenleri yapmadılar hem şimdi paramı alıyorlar dedim..durumları olmayan insanlar değil..kayınpederim öğretmen emeklisi,kayınvalidem bağkur emeklisi..ama kayınvalidem sürekli fakiriz fakiriz fakiriz der..çok cimridir..insan bi şükreder yaa haline..ne insanlar var sen biliyormusun..senin eline geçenle 4 ay idare edenler var..eğer geleceğimiz için biriktirdiğimiz para(ki bunda büyük payım var.eşim bilmez para biriktirmeyi falan) onlara gidecekse eğer ben hiiiiç biriktirmem..günümü gün ederim yarıı düşünmem..aman şu kadar kenara koyalım demem,o parayı harcamayı çok ii bilirim dedim.haklısın dedi.
kayınvalidem bizden para koparabilmek için içi gidiyor..ama eşim yüz vermiyor ve hiiiiç tadımız kaçmıyor..belli bir miktar birikince finansa yatırıyoruz,dolayısıyla elimizde nakit olmuyor..kayınvalidem isteycek olduğu zaman elimde yok diyor işte bu kadar...
ben bide neyi hazmedemiyorum biliyormusun..benim ailem a dan z ye herşey alır gittğimizde..bana eşime hediyeler..evimizin eksiğine kadar hediye alır..artık evimin bi eksiği varsa almadan asla annemlere söylemiyorum biliyorum alacaklar..halı yıkama makinası almamız lazım ama söylemiyorum..annemler çok mu zengin hayır hiç te değil..kendi hallerinde ler..ama çocuğumuza harcamayacızda kime harcayacağız düşüncesi var..
önce senin erdem adam olacak ondan sonra ailesi...