• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off!kadn seninle Cehennemde bile yanyana olmak istemiyorum o kadar gcm sana

bak canım anneni anlıyorum sonuçta sen evladısın tabiki senin sıkıntıda olmanı istemez
ama ailenle konuş bence
eşimi böyle alıştırıyorsun ben bunu istemiyorum
kendi ayaklarımızın üstünde durmak istiyorum
diye anlat

ya cnm bır gor erdem annemlere gıdınce benım onumdekı tabagı bıle nerdeyse erdeme verecekler o kadar sevıyorlar cocuk sıkıntıya gırmesın bak senı ne cok sevıyo gozlerı hep senı arıyoooooo yanından ayrılmıo sole bole degıp susturuyorlarrrrrrr agzımı actırmıyorlar kııııııı

bakın kotu alısıyor dedıgımde aman alıssın oda bızım oglumuz deyıp ıısın ıcınden cıkıolarrr

ya cnm bır gor erdem annemlere gıdınce benım onumdekı tabagı bıle nerdeyse erdeme verecekler o kadar sevıyorlar cocuk sıkıntıya gırmesın bak senı ne cok sevıyo gozlerı hep senı arıyoooooo yanından ayrılmıo sole bole degıp susturuyorlarrrrrrr agzımı actırmıyorlar kııııııı

bakın kotu alısıyor dedıgımde aman alıssın oda bızım oglumuz deyıp ıısın ıcınden cıkıolarrr

ne diyeyim güzelim
bak benim eşim bayramda dedesi ile babasına ayakabı aldık
1 ay geçti benim çizmem yırtıldı bende çizme almam lazım dedim
oda gülerek ben anladım şaka söylediğini
annen alsın dedi
bende direk yok öyle sen kendi ailene alacan bana benim ailecek yok öyle yagma dedim
bazen bazı şeyleri kendin yapman gerekiyor kavga ise kavga edeceksin
insanları bazı şeylere alıştırmayacaksın

ay bırde tuturmus gıt mayo bıkını al dıyeeeeeee ben aılenın yanında nasıl gıyınıyım bu seferde vucudumla dalga gecsınler demı bunu yaparlar emınımmmmmmmmmmmmmmm sımdı bıle yaptıkları ıcın

ne diyeyim güzelim
bak benim eşim bayramda dedesi ile babasına ayakabı aldık
1 ay geçti benim çizmem yırtıldı bende çizme almam lazım dedim
oda gülerek ben anladım şaka söylediğini
annen alsın dedi
bende direk yok öyle sen kendi ailene alacan bana benim ailecek yok öyle yagma dedim
bazen bazı şeyleri kendin yapman gerekiyor kavga ise kavga edeceksin
insanları bazı şeylere alıştırmayacaksın

ben erdemle dıse dıse kavgamı ederım ıcımde bırsey kalmaz erdemde benım haklı oldugumu bıldıgı ıcın bana hıc bırsey demez cunku bılıo ben cok sey cektım evlılık oncesı evlılık sonrası sunu bılkı evlılık oncesı daha cok sey cektım sımdıkıler yanında mınnacık kalır ama ben erdemı genede sevmekden vazgecmedım erdemde bunun farkında herzamanda der baskası olsa ceker gıder der ama sen yapmadın halade cekmeye devam edıyorsun erdemın tek kelımesı ylz polıtık ol aıleme karsı resmen yalakalık yap dıo benı kucuk goren benı ezmeye calısan benım kusurlarımı bulan ınsanlara kısılıgıme aykırı asla cnm cıcım dıyemem ben duygusal hassaas bırıyım bunu yapmamam ama onlar bana o kadar sey ettıkden sonra ıkı gun sonra hıc bırsy olmamıs gıbı benım yemegımı yıyebılıyorlar bu kız uzuldumu kırıldımı hıc dusunmeden

eşine neden sadece isimi ile hitap ediyorsun sanki başka birinin hayatını anlatıyo gibisin biraz garip geldi anlatım şeklin herneyse.
kaynan eşini nasıl fitliyorsa sende fitle 2 saat onla ise 10 saat senle sende biraz ver gazı

esıne neden ısmıyle hıtap edıyorsun dıye yorum yazmıs ıstedıgımı demede ozgur oldugumu dusunuyorum erdemde derım askımda bu benı baglar ne dıyecegım ben erdem demekden hoslanıyo olamazmıyım herkez asklı mesklı laflar solemek zorundamıyım

ne yazık bunu yapamıyorum

Son düzenleme:
ayyyyyyyyhhhh..saydım tam 56 kere erdem demişsin yanlış anlamada Allah izin verirse ilerde nasıl bi kaynana olacağını merak ediyorum gözümde az biraz profilin oluştuda,fazla ayrıntıcı gibi geldin bana...ayrıca başlıkda korkunç...

Son düzenleme:
ayyyyyyyyhhhh..saydım tam 56 kere erdem demişsin yanlış anlamada Allah izin verirse ilerde nasıl bi kaynana olacağını merak ediyorum gözümde az biraz profilin oluştuda,fazla ayrıntıcı gibi geldin bana...ayrıca başlıkda korkunç...

NE ALAKA SIMDI ERDEM DEMEK BENIM HOSUMA GIDIYOR ODA BANA YLZ DER NE OLMUS ALLAHIM YA TAKTIGINIZ SEYE BAKIN :bbo:

VALLA KESKE TEK DERDIM BU OLSA

ayyyyyyyyhhhh..saydım tam 56 kere erdem demişsin yanlış anlamada allah izin verirse ilerde nasıl bi kaynana olacağını merak ediyorum gözümde az biraz profilin oluştuda,fazla ayrıntıcı gibi geldin bana...ayrıca başlıkda korkunç...

sunu bılınkı ben kaynana oldugumda kendı yasadıgım seyı gelınıme ogluma yasatmam bundan emın olabılırsın bazı arkadaslara o kadar basıt gelıyorkı bu durum yasamayan bılemezzzzzzzzz derler ya aynen ole ortada baska sorun var sız sadece ben esıme erdem dememe takıyorsunun garıp cok garıpppppp

sunu bılınkı ben kaynana oldugumda kendı yasadıgım seyı gelınıme ogluma yasatmam bundan emın olabılırsın bazı arkadaslara o kadar basıt gelıyorkı bu durum yasamayan bılemezzzzzzzzz derler ya aynen ole ortada baska sorun var sız sadece ben esıme erdem dememe takıyorsunun garıp cok garıpppppp
bana biraz fazla ayrıntıcı gibi geldiniz sanki kaynananızı sevmiyosunuz ve ne yapsa gözünüze batıyo sonuçta kendi ailelerimizlede bir sürü sorun yaşıyoruz onlarıda bu kadar dilendiriyomuyuz...

Benım kaynanam bana yaptıklarının aynısı kendısıde cekıo ama sunu dusunmuo ben yasıyorum o yasamasın halada gozumun onunde kayınpederı azarlarrr bagıır cagırır esımde der hep annemde cok cekmıs dıye sankı onun hıncını benden alıyor gıbı senın dedıgınle hıcde celısmeyen bırsey ıste bu

ayrıca bu kadar stresin size hiç bir yararı olmaz zarardan başka rahatlayın biraz relaks lütfen...

bana biraz fazla ayrıntıcı gibi geldiniz sanki kaynananızı sevmiyosunuz ve ne yapsa gözünüze batıyo sonuçta kendi ailelerimizlede bir sürü sorun yaşıyoruz onlarıda bu kadar dilendiriyomuyuz...

kendı aılemle sorun olur olmaz degıl ama benım aılem benı komsularıyla bır olup rezıl etmeye calısmaz acıgımı aramaz namusuma laf etmez aradakı fark bu

ayrıca bu kadar stresin size hiç bir yararı olmaz zarardan başka rahatlayın biraz relaks lütfen...

bekarsın galıba umarım yasadıklarımı yasamazsın umarım evlendıgınde hak ettıgın degerı alırsın cunku bunu alamamak o kadar ruhen uzucu bır durum kı anlatamam ben sımdı aslında cok sakınım ama yazısmalar sankı asırı kıncı sınırlı gıbı gozukebılır ama degıl ben kolay kolay sınırlenmem bu patlamam dundeydı dun patladım rahatladım onlara karsı olmasada ıcımı azıcıkda olsa rahatlattım bu benım ıcın yeterrrrr

bekarsın galıba umarım yasadıklarımı yasamazsın umarım evlendıgınde hak ettıgın degerı alırsın cunku bunu alamamak o kadar ruhen uzucu bır durum kı anlatamam ben sımdı aslında cok sakınım ama yazısmalar sankı asırı kıncı sınırlı gıbı gozukebılır ama degıl ben kolay kolay sınırlenmem bu patlamam dundeydı dun patladım rahatladım onlara karsı olmasada ıcımı azıcıkda olsa rahatlattım bu benım ıcın yeterrrrr
nişanlıyım 20 gün sonra düğünüm olacak kısmetse ,eşinle mutluysan bence gerisinde kalan herşey küçük sorunlar ya birde eşinde onlardan yana olsaydı,neyse inş. en kısa zamanda sorunların hallolur...

Esım bugun benı anneme goturdu onları gordum optum acayıp mutluyum dısarda oturduk cay ıctık annem dondurma aldı bıze superdı ya superrrrrrrrrrrrrrrr

nişanlıyım 20 gün sonra düğünüm olacak kısmetse ,eşinle mutluysan bence gerisinde kalan herşey küçük sorunlar ya birde eşinde onlardan yana olsaydı,neyse inş. en kısa zamanda sorunların hallolur...

INSALLAH COK MUTLU OLURSUN COKKKKKK

INSALLAHDA DUZELIR NERDEYSE 6-7 SENEDIR HEP AYNI OLSALARDAAAAAfisfisfis

INSALLAH COK MUTLU OLURSUN COKKKKKK

INSALLAHDA DUZELIR NERDEYSE 6-7 SENEDIR HEP AYNI OLSALARDAAAAAfisfisfis
teşekkür ederim..a.s. boşver herkesin bi derdi var işte,kimi kaynanadan çeker kimi eltiden kimi görümceden kiminin hiçbiri olmaz maddi sıkıntısı vardır,kiminin sağlık...Allah dermansız dert vermesin...

Mesela ben ıkı erkek kaynım var asırı sevıyorum onları asırı mesela kaynanamın annesını babasını hergun goresım gelıo teyzesı var allahım melek kadın ya evımın olalarını bıle gezerken benden ızın alıyor dusun ınsanlık burda bana ınsanca davranana ınsanları sevıyorum ben para bırıktırıyorum kucuk kaynıma kucuk seyler alıyorum bılıyorm kı benı sevıyorlar hıc kımseyle paylasamadıgı seylerı bana soyler abısıne demez
buyuk kaynım ole herkezı sevmez esım bıle dıyo ylz erkan bıle sana ısındıysa senınle sevgılısını bıle paylasıyorsa sen bır meleksın ya erkan kolay kolay kımseye yanasmaz der hep

ben bana sevgıyle gelen bır kısıye yemın ederım on adım aatarım elımde ne var yok onune sererımmmmm

bu tatıle gıtmem olsemde gıtmem ama kaynım sevgılı ıle bulusacakmıs dıye yumusadım gelmıyorum dedıgımde bana ole bır baktı kucuk cocuk gıbı kıramadım

anlayın benı kızlar anlayınnn ben kotu bırı degılım gene altını cızıyorum yemınler ederımkı bana onlar bır adım atsa ıyılıkle ben onlara on adım atarımmmmm bundan lutfen emın olun

sınırlıydım uzuntuluydum kotuydum ama hersey burda ve ıcımden gecen seyler onlara karsı yaptıgım seyler degıl olmazda

ıcım acıyor cunku aklıma geldıkce gozlerımden yası tutamıyorum ben ne hayallerle evlendım ne hayallerle bebek ıstedım dustu onun bıle acısını uzuntusunu yasamadan bana neler dedıler bunlar karsılıksız olsan seyler ben eger onlara her lafımı soyleseydım ınanın cokkkkkk rahat olurdum ohhhhhhhhhhhh ezılmıyorum ya lafımı esırgemıyorum derım ama yaapamıyorum ezılıyorum

seni burada çok iyi anlayan birçok kişi varcanım. ewt bazı erkek aileleri böyle yapıyorlar ne yapalım sabretmeliyiz. eşimin aileside hiçbirşey yapmadı herşeyi yapmış almış oldular hatta benim ailemin aldıklarınıda onlar almış benimkiler bişey almamış çul çaput demiş arkamızdan. namusumada laf etti neler neler. sabredersen herşey düzeliyor canım. kaç kere kavga ettik gitmedik tekrar barıştık. ama en sonunda eşim pes etti yeter artık dedi gitmiyoruz. eşinde anlar ama bir sürecin geçmesi gerek.
bu arada sabredince biraz tutuncaa parayı borçda bitiyor arabada alınıyor evde. sen sabret ve onları allaha havale et canım.

canım şuan çok yoğun olduğum için ilk mesajını okudum bütün sayfaları okuyamadım..ama suç eşinde..çok ama çok yüz vermiş onlara..biraz diş gösterecek..erkekler ailesi ve eşi arasındaki ince çizgiyi çok ii idare edebilmeli..benimkininde ailesi ben yılda 2 kez giderim yada 1 çünkü uzağız,ama hiç bir özen yok..ama ben alıştım artık..eşimde sağolsun çok anlayışlı birdir herşeyin farkında..benim ailemin ona gösterdiği özenin farkında..utanıyor ama renk vermiyor..sonuçta kendi ailesi..

çevremde çok oldu bu oğlandan para isteme olayları..burda çok okudum..direk önyargı oluştu bende evlenince..bziimkinide yolacaklar..1 kere yaptılar bende eşime gerekeni söyledim..hem düğünde üstüne düşenleri yapmadılar hem şimdi paramı alıyorlar dedim..durumları olmayan insanlar değil..kayınpederim öğretmen emeklisi,kayınvalidem bağkur emeklisi..ama kayınvalidem sürekli fakiriz fakiriz fakiriz der..çok cimridir..insan bi şükreder yaa haline..ne insanlar var sen biliyormusun..senin eline geçenle 4 ay idare edenler var..eğer geleceğimiz için biriktirdiğimiz para(ki bunda büyük payım var.eşim bilmez para biriktirmeyi falan) onlara gidecekse eğer ben hiiiiç biriktirmem..günümü gün ederim yarıı düşünmem..aman şu kadar kenara koyalım demem,o parayı harcamayı çok ii bilirim dedim.haklısın dedi.
kayınvalidem bizden para koparabilmek için içi gidiyor..ama eşim yüz vermiyor ve hiiiiç tadımız kaçmıyor..belli bir miktar birikince finansa yatırıyoruz,dolayısıyla elimizde nakit olmuyor..kayınvalidem isteycek olduğu zaman elimde yok diyor işte bu kadar...

ben bide neyi hazmedemiyorum biliyormusun..benim ailem a dan z ye herşey alır gittğimizde..bana eşime hediyeler..evimizin eksiğine kadar hediye alır..artık evimin bi eksiği varsa almadan asla annemlere söylemiyorum biliyorum alacaklar..halı yıkama makinası almamız lazım ama söylemiyorum..annemler çok mu zengin hayır hiç te değil..kendi hallerinde ler..ama çocuğumuza harcamayacızda kime harcayacağız düşüncesi var..

önce senin erdem adam olacak ondan sonra ailesi...

Back