of...

yok ya öyle diyip kendini doldurma, bazı insanlarda huydur gelene geçene en ufak şeye kadar bakıp incelerler.. belki de kötü niyetli değil sadece bakmak için bakıyor dedim ya dikkat etsen belki sen de bakıyorsundur. mesela sabahları durakta orta yaşlı biri bekliyor hep yanımda ne giydiğini şuan çok net hatırlıyorum demek ki ben de bakmışım bakmasam görmem dimi

:)) bende başağım eşim Kova.
Başaklar evcildir. Sende şanslın.
Boşanma bence. Düzelir gibime geliyor.
4 yıldır düzelmedi...
yaa cin gibiydim ben bu huyunu nasıl fark ettmedim...yaa ama böyle değildi işte...
olsaydı fark etmemem olanaksızdı...
ya adamın tek eksisi bu ve o kadar karışığım ki..güven yok...birde düşünsene bunu fark eden bayanlara da rezil oluyorum
yahu demezler mi yanındakine yazık diye...
offf

Bakıyor olması onun kötü niyetle baktığı kanıtlamaz, belki senin düşündüğün tarzda bir niyetle değildir bakması.
kesin net bir delil olursa bu yönde gözünün dışarıda olduğuna dair o zaman durum başka.

bir gün annemin kız arkadaşının kızı geldi bize ve kızın her tarafını santim santim süzdü yan gözle...sinirden ölecektim...
baştan ağşya düşünsene ..bir koltukta üçümüzdük oturuyorduk ve yan yan ne biçim inceledi...off hatırladım yine sinirlendim...sigara almaya gidiyorum :)

Bu çok can sıkıcı bir durum.
Seni anlıyorum. Fakat kimse dört dörtlük değil ki.
Boşandın ve başkasıyla evlendin...
Onun da başka bir huyu...
Ama bu adamın sadece bu huyu dışında her şeyinden memnunsun.
Boşanmayı zorlaştırıyor bu durum.
Düzelir inş. :))

Mutfaktan bir tava alıp kafasına geçirseydin...

Arkadaslar bizim kadinlara bakmamizla,konu sahibinin esinin bakmasi ayni sey degil. Ve anladigim kadariyla bu bakislar olmasi gerektigi kadar da degil. Belki bakilan kisiyi de rahatsiz ediyordur.
Tersini dusunsek,konu sahibi her yakisikliya goz suzse? Her kasliya esinin dikkatini cekecek sekilde baksa neler olurdu?
Ben kadin olarak bu kadar baksaydim kendimi goz or.spusu olarak gorurdum.
Ayrica Turk kizlari erkeklerin bakislarindan cok rahatsiz oldugunu hep dile getirdikleri halde,konu sahibinin esi niye sevimli afacan gibi gorulmus anlamadim.

Hımm, bende sinirlendim. Ya adamın başka bir niyeti olsa senin yanında bakmaz. senden kaçırırdı. Sanmıyorum adamda alışkanlık olmuş sanırım

Mutfaktan bir tava alıp kafasına geçirseydin...
yok ya hiç rezil edemem kendimi
kaldı ki kızın günahı ne...adam cins ve bugün dahi kabullenmez...istediği gibi kabullenmesin ben gördüm gözüm ondaydı ...
yakışmıyor onun gibi birine bunlar hiç yakışmıyor...

yok kızlar fark etmiyor zaten onun baktığını...fark eden veya bakışan nadir kız var...o kendi çapında takılıyor...

Mutlaka anlayacağı bir dil vardır...
Belki de yeterince sert davranmıyorsunuz...

bence belli bi yaştan sonra erkeklerin çoğu bu hale geliyor

Bence alışkanlık haline dönüşmüş ama bir son vermesi gerek. Erkekler hiçbir zaman kabul etmez ki inkar eder. Yanlış anlama ama bir daha gördüğünde videoya çek ve karşısına geçip konuş. Yalnız inkar etmesine mahal bırakmadan şöyle iyisin böyle iyisin ama bu hareketine bir anlam veremiyorum. Bunu halletmemiz gerek gibi. Her erkek bakar demek bakmasının doğru olduğu anlamına gelmiyor. Görürsün ama bakışını çevirirsin. Mini etek giymiş ya da çok güzel diye bakılmayı hak mı ediyor, hayır tabi ki.

anlaşıldı adamın gözü pis

göz çapkınlığı var herkes katlanamaz tabi açık söylemek gerekirse yerinde olsam ben hiç dayanazmazdım boğazlamaya kalkardım adamı

valla şekercim bir yere çıkacağınız zaman aşırı seksi giyin saç-makyaj tam olsun,haaa derseki ben bu şekilde dışarı çıkmam iyi sen bilirsin çıkmayız o zaman de ama asla ''böyle kızlara bakıyon ama'' deme.. diyelim ki çıktınız bu şekilde dışarı,fazla ilgilenme onunla çok elini tutma, sakın başkalarına bakma!! ama seksi bakışlar at sürekli etrafa, birine bakarsa da hiç görmemiş gibi yap,hiiiiç ilgilenme oralı olma..kendini değiştir şekercim onu değiştiremezsin çünkü :)

Keşke yemeği bulaşığı ben halletsem,yuz kremlerim yerine ona ayakkabı alsak ama kocam benden başkasını görmese..
Çok üzüldüm sizin adınıza.Bekara karı boşamak kolay derler.Ben bilmiyorum kaldırmakta zorlanırdım herhalde bunu.
Yani biraz fazla dışardaymış siz bu derece farkındaysanız.
Çok üzüldüm ve bence gerçek bir ders vermeniz gerekiyor.

eşime karısında mini eteğe kızarlar başkalarına bakarlar dedim açana bakarlar dedi içimden görürsün sen dedim.benim benim eşimde bakıyordu çünkübende kendim mini etek tayt giymeye başladım devamlı şimdi gözünü benden ayıramıyor kıskançlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…