of...

zaten artık hedefim bu...kendimi değiştirmekzira çok soğudum...buz gibiyim artık...onu kıskandırmak falan da boş geliyor,yaşadıklarımı ...hissetiklerimi...hayal kırıklığımı kıskançlıktan çatlasa da merhem görevi görmez gibime geliyor...
belkide bitirmek en güzeli...sonu yok gibi
bilemiyorum...

dimi?...iyi bir insan hatta hayatığımda tanıdığım en iyi insanlardan biri...
ama bu kadar....

haaa birde bu var tabii eşimde güzel çirkin farketmez bakıyordu bende bakmaya başladım erkeklere yalnız suçlu olduğundan herhalde hiç ses etmedi

Mutlaka anlayacağı bir dil vardır...
Belki de yeterince sert davranmıyorsunuz...
doğrudur...çünkü üstüne gittikçe tripleniyor
ve bu aralar en son ihtiyacım olan şey onun tripleri...boşanamiycamı bal gibi biliyoruz o da bende...sene sonunda inşallah ekmeğimi elime alıcam...onunla adam akıllı konuşabilecek zamanı biliyorum ...ama daha var...öyle şartlar oluşmalı ki en ufak tribinde
eğer ki yine adam akıllı konuşmazsa çekip gidebilmek...
bir yanım ise çok kötü gaz veriyor
ekmeğini eline aldığın gün seslenmeden defol git sessiz sedasız diyorum...
çok karışığım...iyi yanlarım ile kötü yanlarım savaş içerisinde :):)

Senin içinde bulunduğun durumdan faydalanıyor. Ona mecbur oldugunu bildigi içinde düzeltmeye gitmiyor. Çok çirkin... Ama sen akıllı bir kadınsın...
Hakkından geleceğin hissi uyanıyor bende... Aklı selim...

Bence kadınlar olarak çok takiyoruz böyle şeyleri ne var baksın yani bende bakıyorum güzel kızlara esimde bakabilir dikkat cekiyo sonuçta hem baskilamak daha mi iyi bence değil yasaklar her zaman cazip gelir çok sık boğaz etmeyin rahat olun biraz

bende hic hoslanmam bu durumdan direkt sogurum madem gozun orda burda evlenme arkadasım karın yaptıgında namus olur sen yaptıgında capkınlık yok oyle bir dunya kadınlar sanki duygusuz kırılmıyo uzulmuyor kıskanc degil..bosanmam suan icin diyorsanda zerre sallama ve gercekten ondan uzaklastıgını sogudugunu anlasın

tabi ki haklısın bi yere kadar...ama görsen halini sende incinirdin...eşin yanında bunu devamlı yapsa kötü olurdun...bi dakka dersin noluyo diye...üstelik böyle bir şahsiyet değilken dönüşmesi...
sebebini merak eder insan

Ah bu eşler. Kadınları anlamak zor diyorlar ya tamamen yanlış. asıl erkekleri anlamak zor. evlenirler , hanımları evinde adamlar dışarda anlam verilmeyecek bir olay. evlendikleri kadınlar onların namusları dimi. peki baktığınız kadınlar kimin namusları. birde çıkarlar karşınıza "ben bir namusuzluk yapmadım" derler, derlerde kadınları inandırabilirlermi orası muallak. benim de eşim iyidir, hoşdur ama biraz gözü dışarıda. bunu biliyorum, canınıda yakıyorum. ufak defek yazışmalar, mesajları görünce dünyayı başına yıkıtım. hatta birgün bebeğimide aldım gidiyordum. ama huylu huyundan vazgeçmez. kadının biri eşime yazmış. eşim bekarken kaçamak yapmışlar. eski günlerden büyük bir şehvetle bahsetmiş kadıncağız. anladığım kadarı ile tekrar istiyor. kadının üniversiteye giden çocuğu var. iki oğlu bir kızı,kadın evlide. kocasıda saf ağzına düşüyor kadının. istediği heryere gidip geziyorlar. işte kadının ruhu pis. eşim kadının isteklerini cevapsız bırakmış, yazmamış. ben bunu okuduğumda eşime tek birşey söyledim, normalde atlardın. neden kadına cevap vermedin dedim. saçmalama o bekarken artık evliyim, kadın evli dedi. kadın daha öncedende evli imiş. bizimkinin korkusu o kadının kocasının yaşadığını kendininde yaşıyacağı korkusu....erkeklerin hepsi aynııııı. benimde beklemem gereken durumlar var, biraz vakit geçsin ayrılacağım. ona söyledim sana güvenmiyorum. beni kimsenin üzmesine müsade etmem hele senin asla... şimdi öyle muntazam davranıyor ki. attığı adımı yanlış anlıyacağıman korkuyor. ama artık çok geç...GÜVENMİYORUM ONA

Sonradan diyosun ya acaba çok mu kisitliyosun bilmiyorum o aklıma geldi erkekler çocuklara benziyo çoğu zaman çocuğa da yapma dersin daha cok yapar ya.. sizi ne kadar kırdığını anlatın davranışının ,istersen bakmaya devam et ama beni ne kadar kırdığını ve kötü hissettirdiğini bil diyebilirsin sonuçta bakma desen bile senin yanında bakmaz başka zaman bakar sürekli takip edemezsin

temizlik ,yemek yapmayıp adamı bunaltmıssın sanırım. kendınede bakmamıssındır.adam sıkılmıs,gözü dısarılara kaymıs adamın.
Cok sacma değil mi cevabiniz? Kendinize olsa "hayat müşterek evde her is beraber yapilmali" dersiniz ama buraya gelip temizlik yapmadin adamin gözü dışarı kaydi diyebiliyorsunuz. Ki oyle olsa bile bu bir aldatmanin gerekçesi olamaz.

Diger kendine bakmayan kadin aldatilmayi hakeder diyen görüşünüz hakkinda yazacak birsey bulamıyorum. Konu sahibi eşinin kendisine hic bakmadigindan bahsetmis mesela, o zaman konu sahibi eşini aldatsin öyle mi? Aa pardon bu sizin cinsiyetci yaklasiminizla çelişebilir.

Erkekleri bu hale getiren kadınlardaki özellikle annelerdeki bu hastalikli düşünceler, aman benim oğlum yapar erkek adam demeler.

Gercekten mesajınızda tam bir görümce havasi sezdigim icin yazıyorum. Görümcelik yapmayin (iyi görümceler istisna)

üzücü de olsa daha güçlü delillerin var ...
güven işte gitti mi daha yok...eşin ne güzel kadına döüş yapmamış ama kafanda kurtçuklar dimi? birde bebeğin var seninkisi daha zor...
bizim yok... Allahın işi işte...

harikasın :)
yazmayı üşendiğimi,döktürmüşsün
faydası olur mu sence?sanmıyorum da...

Amann benimki de bakiyor sonrada diyo ki ben ona bakmiyodumki biliosun ben oturdugumuzda her yeri görürüm onun da bahanesi bu

Tüm yorumları okumadım. Yazıldıysa affola.
Eşinizin sizi aldatıp aldatmadığını bilemem.
Ama bildiğim bir şey var ki; aldatmaya meyilli erkeklerin çoğu, karısı kendisinden vazgeçemesin diye onu ilgiye boğar...
İlgi gösteren her erkek aldatır demiyorum elbette. Ama sizinki başka açıklar da veriyor.
Bence tehditvari bir konuşma yaparsanız belki biraz aklını başına toplayabilir.

Baktigini konussaniz da hep inkar ediyor oyleyse siz de onunla beraberken yakisikli erkeklere bakin eminim o da hoslanmaz yaptiginin cok incitici oldugunu fark eder baska care yok gibi,bilemedim

temizlik ,yemek yapmayıp adamı bunaltmıssın sanırım. kendınede bakmamıssındır.adam sıkılmıs,gözü dısarılara kaymıs adamın.

Bu nasıl bir mantık ya? Bugün herkesin peşinden koştuğu Adriana Lima'da aldatıldı bakmıyor mu kendine? Bir kadından bunları duymak beni çok şaşırttı. Kendine ne kadar bakarsan bak içinde varsa gözü dışarda olur bunu bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…