of...

yüz kremi felan alıyor, kadınları inceliyor ev işi yapıyor.kocanda kadınsı bir taraf var.kadınlara erkek tarafıyla değil de kadın tarafıyla bakıyor gibi.ben de bakarım.kıyafetine saçına uyumuna bakarım.hayatımda hiç erkeğe bakmadım ama kadına bakarım.
uzun süre yıllarca yalnız yaşadı ev işine yemeğe yatkın ay burcu başak müthiş titiz
iş yapmaktan gocunmaz...
kremler vs benim isteklerim yani ikiletmez elinden geldiğince...çok tezat davranıyor dimi...

temizlik ,yemek yapmayıp adamı bunaltmıssın sanırım. kendınede bakmamıssındır.adam sıkılmıs,gözü dısarılara kaymıs adamın.

Ben soyle bir cozum buldum. Ben esimi uyardikca o sanki yasak cazip gelir ya ya da yaramazlik yapan cocuklar olur onlar gibiydi. Kacamak bakiyorsu filan degisik bisey. O anda baktiginda eminim zevk almiyor hosuna gitmiyor ama bakma ihtiyaci duyuyor. Bir gun seni uyariyorum eger bir daha bu davranisini gorursem cok fena olacak dedim. Ne yapabilirisn ki ne yaptim da sen neyapacaksin filan diyordu.
Ben ne mi yaptim ondan daha fazla cirkinlestim. Bigun arabada giderken durduk yere ama genc biri geliyordu karsidan offf boya bak boylu poslu masallah dedim. Esim sok. Ilk etapda idrak edemedi kulaklardan duman cikti ama ben pis pis siritinca vaktizamaninda soyledigim intikama oldugunu anladi. Bir bozuldu bir kizardi. O gunden sonra da bir da yapamadi. En azindan benim yanimda. Bakmasina takilmam yanlis onun yanlisidir. Gittigi yere kadar gider mantiginda olan bir insan oldugum icin aman bakiyor ediyor yok icraata gecermi beni aldatirmi diye dusunmedim hic. Ama bana cirkin geldigi icin boyle sonlandirdim bu davranisini

Ben soyle bir cozum buldum. Ben esimi uyardikca o sanki yasak cazip gelir ya ya da yaramazlik yapan cocuklar olur onlar gibiydi. Kacamak bakiyorsu filan degisik bisey. O anda baktiginda eminim zevk almiyor hosuna gitmiyor ama bakma ihtiyaci duyuyor. Bir gun seni uyariyorum eger bir daha bu davranisini gorursem cok fena olacak dedim. Ne yapabilirisn ki ne yaptim da sen neyapacaksin filan diyordu.
Ben ne mi yaptim ondan daha fazla cirkinlestim. Bigun arabada giderken durduk yere ama genc biri geliyordu karsidan offf boya bak boylu poslu masallah dedim. Esim sok. Ilk etapda idrak edemedi kulaklardan duman cikti ama ben pis pis siritinca vaktizamaninda soyledigim intikama oldugunu anladi. Bir bozuldu bir kizardi. O gunden sonra da bir da yapamadi. En azindan benim yanimda. Bakmasina takilmam yanlis onun yanlisidir. Gittigi yere kadar gider mantiginda olan bir insan oldugum icin aman bakiyor ediyor yok icraata gecermi beni aldatirmi diye dusunmedim hic. Ama bana cirkin geldigi icin boyle sonlandirdim bu davranisini
yaptım bunu da yaptım :)
cimdikleyip şakayla karışık kızdı

uzun süre yıllarca yalnız yaşadı ev işine yemeğe yatkın ay burcu başak müthiş titiz
iş yapmaktan gocunmaz...
kremler vs benim isteklerim yani ikiletmez elinden geldiğince...çok tezat davranıyor dimi...

ve kova hatunu bunları affetmez

Hatun valla çok cesaretlisin, böyle bir konuyu buraya açmışsın :KK53:

bak seviye "rimel sürmediğin için öyle" kıvamına gelmiş..
ama derdim bu napim...:)
vhalla isteyen istediğini söyleyebilir
ben kendi adıma eminim boş kıskançlık olmadığına ...derdim de kadınlar değil zaten...adamın huyu itici...
ve kırmızı gecelik sorunu da değil
daha dün gece :p...neysem sabahında böyle işte :p

kimisinde huy olur ya.. yeni zamanlarımızda ben de eşimi bankada gelip giden bi kıza bakarken görmüştüm, bi de burnundan getirmiştim.. sonra farkettim ki yakışıklı vs olmasından değil birine gözüm takıldı mı ben de bakıyorum..

yakışıklıysa ayrı bakıyorum tabi insan kendine engel olamıyor. güzelse baksın ne diyelim. bakmak bu kadar dikkate alınmamalı bence.

Ben de deli oluyorum eşimin o hareketlerine.. Her seferinde de inkar ediyo ama gözleri fıldır fıldır hep. İnat olsun diye ben yaptığımda da hiç takmaz... :110: Ama sebebi biliyorum ben rimelimizi düzgün sürmüyoruz ondandır :confused:

Bu erkekler neylerine güveniyorlar, gerçekten anlamıyorum Kova Hatunu. En çirkin kıza bile 20 erkeğin yazdığı bir ülkede, elindekini kaybetmekten korkması gereken erkeklerdir, kadınlar değil. Mesela aynı tipte bir kadın ve erkeği sokağa salalım o 'nihai' amaç için. Erkeğin sapıklıkla itham edilip kafasına çanta yeme olasılığıyla kadının reddedilmeme olasılığı %95 olur. Bu durumda bu erkeklerin anlamsız egosuna acı acı gülmekten başka bir şey gelmez elimizden.:KK14:

zaten ilk olayda tee yıllar önce boşanma lüksüm olsaydı zaten biterdi...
yıllar geçti bu konuda değişen bişey yok ama adamın müthiş ev sorumluluğu,genel olarak iyi niyeti ve sıkmaması allak bullak etti beni...

o zaman çok begendiysen aranızı yapayım felan dersin artık ben öyle yapıyorum.

ya
kimisinde huy olur ya.. yeni zamanlarımızda ben de eşimi bankada gelip giden bi kıza bakarken görmüştüm, bi de burnundan getirmiştim.. sonra farkettim ki yakışıklı vs olmasından değil birine gözüm takıldı mı ben de bakıyorum..

yakışıklıysa ayrı bakıyorum tabi insan kendine engel olamıyor. güzelse baksın ne diyelim. bakmak bu kadar dikkate alınmamalı bence.
zaten görürüz yani dimi çevremizi
doğal olarak...ama bu öyle değil inceliyor bildiğin...varlığımdan haberdar değildi ya bugün kafasını da dönüp dönüp baktı...
kendime de üzülüyorum artık ona da..
ben bunları ergenlikte yapardım yahu...

Ben de deli oluyorum eşimin o hareketlerine.. Her seferinde de inkar ediyo ama gözleri fıldır fıldır hep. İnat olsun diye ben yaptığımda da hiç takmaz... :110: Ama sebebi biliyorum ben rimelimizi düzgün sürmüyoruz ondandır :confused:
he ya :KK70: bide eyeliner çıkmış onu da rimele kombo yapsak koca bizimdir :KK70:

Sorun sizden kaynaklanmıyor belli ki eşinizde sorun var, onun huyu bu kişilik bozukluğu var, örnek olarak bu kişiler yeni yemekten kalksalar bile kendilerini aç hissederler , aslında tok ama işte sorun beyninde , bana göre gözle bakmakta aldatmanın taa kendisi oluyor, aynı şeyi siz yapsanız onun farkedeceği şekilde baksanız ne der acaba? bundan da rahatsız olmuyorsa , o kişi ideal bir eş ya da baba olmaz ilerde çocuklar bu kişiyimi ideal baba olarak görücek , annesinden başka kadınları süzen kişiyi! kaç kere uyarmışsınız değişmiyor işte bekara koca boşanmak kolay ama ben şuan düşünüyorum kaldıramazdım boşardım gibi , Allah yardımcınız olsun.

X