- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ben buradaSigarayı bırakmayı çok istiyorum daha önce 3 ay bırakmıştım kötü bir olay yaşadım yaktım içemedim attım gerisi geldi, şimdi tekrar bırakmak istiyorum hapla falan değil kendim bırakmak istiyorum bu gece kırdım attım bırakmak istiyorum
Allah korusun ama sigara yüzünden bir hastalığının başlamak üzere olduğunu düşün, benim eşimde defalarca denedi bırakamadı en son hastaneye gitmiştik doktor tetstler yaptı çıkan bir sorun sonucu sigarayı bırakmazsan ne yaparsan yap olmaz dedi o gün hastaneden çıkınca paketi attı bir daha içmedi.Sigarayı bırakmayı çok istiyorum daha önce 3 ay bırakmıştım kötü bir olay yaşadım yaktım içemedim attım gerisi geldi, şimdi tekrar bırakmak istiyorum hapla falan değil kendim bırakmak istiyorum bu gece kırdım attım bırakmak istiyorum
Teşekkür ederim canım bugün bırakışımın ilk günübütün kalbimle destekliyorum seni ,
lütfen birkere yapmışsın birdaha yapabilirsin ,
insanların sana hayranlıkla bakmalarını ve tebrik etmelerini sağla ve bu siğarayı bırak
Aaaa aynen uyanınca rüyam kaldığı yerden devam ediyor.Peki bir kutu ilaçla sigarayı bıraktınız mı yani artık içmiyor musunuz?Yanlış anlamayın soruyorum çünkü insanlar yapabiliyorsa bende yapabilirim gibi kendime motive ihtiyacı duyuyorum.Bn bir kutuyu bitirdim ikinci kutuya takatim kalmadı. Rüya gördükçe uyandım. Uyudum kaldığım yerden rüya görmeye devam ettim yine uyandım derken zombiye dönmüştüm.
Bir kutu ilaçla 3 ay idare ettim. Sonra yeniden başladım malesefAaaa aynen uyanınca rüyam kaldığı yerden devam ediyor.Peki bir kutu ilaçla sigarayı bıraktınız mı yani artık içmiyor musunuz?Yanlış anlamayın soruyorum çünkü insanlar yapabiliyorsa bende yapabilirim gibi kendime motive ihtiyacı duyuyorum.
Benim daha önceki ilaç deneyimlerimde bu şekilde sonuçlandı.Önceki denememde 2 kutu ilaç bitirdim ve yan etkiler yüzünden ilacı bıraktım ama ilaç bittikten 4 gun sonra falan sigara için kriz geçirdim resmen ve başladım.Yani ilaç içerken evet sigara içilmiyor ama ilacı bırakınca yine başlıyorum bende.Bir kutu ilaçla 3 ay idare ettim. Sonra yeniden başladım malesef
Ben sadece gebelikte bırakabildim şimdi geri başladım bitmiyo devlete bile gittim ilaç bana bişey yapmadı.Sigarayı bırakmayı çok istiyorum daha önce 3 ay bırakmıştım kötü bir olay yaşadım yaktım içemedim attım gerisi geldi, şimdi tekrar bırakmak istiyorum hapla falan değil kendim bırakmak istiyorum bu gece kırdım attım bırakmak istiyorum
İzledim onu da, benim de 2. GünümUzun zamandır nasıl bıraksam diye savaş halindeydim Allen Carr video izle kesinlikle ise yarıyor izlerken bilinç altıma o canavarı kazıdım seni oldurcem diye odakladm ve 4 gündür içmiyorum inan canimin istemesini birak sigara aklıma bile gelmiyor
O yemek bende de var sürekli atıştırmalık istiyorumBugün sigarayı bırakışımın 2. Günüm kızlar, sürekli bşeyler yemek yemek yemek istiyorum, 4. Günden sonra rahatlarım diye düşünüyorum
Hadi bakalım kim o canavarı öldürecek pes etmek yokİzledim onu da, benim de 2. Günüm
Önemli olan tekrar başlamamak ya daha önce 2,5 ay bırakmıştım, artık inşallah başlamayacağımHadi bakalım kim o canavarı öldürecek pes etmek yok
İnşallah baslamayiz benimde 2.denemem ama.bu defa çok kararlıyım bıraktımÖnemli olan tekrar başlamamak ya daha önce 2,5 ay bırakmıştım, artık inşallah başlamayacağım
Allah yardımcınız olsun başarırsınız inşallahSigarayı bırakmayı çok istiyorum daha önce 3 ay bırakmıştım kötü bir olay yaşadım yaktım içemedim attım gerisi geldi, şimdi tekrar bırakmak istiyorum hapla falan değil kendim bırakmak istiyorum bu gece kırdım attım bırakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?