- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Zikkimin kökü olduğunu hayal etsem de nikotin eroin kadar hatta ondan daha hızlı beyne etki ediyormuş 10 saniye içinde, inşallah tekrar bırakırım bu gece başladım bırakmayaZift içtiğini hayal et.
Ben hapsız bırakmıştım önemli olan bırakmak değil tekrar başlamamak sanırım ve stresten uzak durmak bırakırken, milletle kavga etmemek o günlerde, sen neden yaktın ki?Ahhh ahhhh bende hapla 4.denememi yaptım.6 gündür içmiyordum.Ama hap bu defa çok fena yan etkiler yaptı o yüzden hapı bıraktım ve bugun malesef sigara içtim yinebende kurtulamıyorum bu illetten inşallah sen başarırsın arkadaşım.
Hapsız kendi kendime hiç bırakamadım ah onu bir başarabilsem.Stresten uzak durmak ne mümkün?Zaten o dönem daha sinirli stresli ve kavgaya meyilli oluyorsun,herşey gözüne batıyor.Sigara bırakmaya çalışanın halinden sigarayı bırakmaya çalışan anlar.Gerçekten çok zor kimse başlamasın bu illeteBen hapsız bırakmıştım önemli olan bırakmak değil tekrar başlamamak sanırım ve stresten uzak durmak bırakırken, milletle kavga etmemek o günlerde, sen neden yaktın ki?
Bende hapla bırakmıştım. Ama uykular haram olmuştu yan etkileri yüzünden. Mide bulantısını saymıyorum bile.Ahhh ahhhh bende hapla 4.denememi yaptım.6 gündür içmiyordum.Ama hap bu defa çok fena yan etkiler yaptı o yüzden hapı bıraktım ve bugun malesef sigara içtim yinebende kurtulamıyorum bu illetten inşallah sen başarırsın arkadaşım.
Nasıl zor olmadı?onu hiç düsünme gün boyunca. Unutmaya calıs.. 6 yıl kullandım bir anda bıraktım zor olmadı da..
ahhh o uykular o uykularrrr ama uyuyuncada allahım o nasıl apık sapık saçma sapan akla hayale gelmez rüyalar.düştüm kalktım öldüm dirildim ayyyy neler neler :) aynen dediğiniz gibi mide bulantısı,ürtiker heleee sırt agrısı allahımmm sana geliyorum galiba diyordum.Siz kaç ay hap kullandınız? Bir önceki denememde dr bana sen 6 ay kullanmadan bırakamazsın demişti.Bende hapla bırakmıştım. Ama uykular haram olmuştu yan etkileri yüzünden. Mide bulantısını saymıyorum bile.
Yeni nesil sigara ister istemez biraktiriyo kendini 8 yildir iciyorum bir kac gundur agzima gitmiyo o kadar tiksindim ki kokusundan tadindan sen nikotin bandi falan dene bence dayim o sekilde birakmistiSigarayı bırakmayı çok istiyorum daha önce 3 ay bırakmıştım kötü bir olay yaşadım yaktım içemedim attım gerisi geldi, şimdi tekrar bırakmak istiyorum hapla falan değil kendim bırakmak istiyorum bu gece kırdım attım bırakmak istiyorum
Bn bir kutuyu bitirdim ikinci kutuya takatim kalmadı. Rüya gördükçe uyandım. Uyudum kaldığım yerden rüya görmeye devam ettim yine uyandım derken zombiye dönmüştüm.ahhh o uykular o uykularrrr ama uyuyuncada allahım o nasıl apık sapık saçma sapan akla hayale gelmez rüyalar.düştüm kalktım öldüm dirildim ayyyy neler neler :) aynen dediğiniz gibi mide bulantısı,ürtiker heleee sırt agrısı allahımmm sana geliyorum galiba diyordum.Siz kaç ay hap kullandınız? Bir önceki denememde dr bana sen 6 ay kullanmadan bırakamazsın demişti.
sigaranın çok kötü koktugunu fark ettim o koku üstümden hic cıkmıyodu sanki tiksindim. Hemen sigarayı bırak uygulamasını indirdim orada şu kadar gün sigara içmedin yazısını gördükce mutlu oldum son durum bu..Nasıl zor olmadı?
Taktikleri alayım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?