Of çok kırgınım ya beni niye üzüyorlar

Konu sahibi sıkmayın canınızı daha güzel bir şey alırsınız. Bundan kaç sene önce evde ablam herkesten para toplamıştı anneler günü hediyesi olarak pahalı bir şey alacağım hepimizin adına diye. Sonra gidip elektrikli el süpürgesi almıştı. O zamanlar modaydı sanırım. Annem de hiç memnun olmamıştı ve gayet de dile getirdi açıkçası 😂 Size daha iyi hizmet etmem için mi aldınız diyerek söylenmişti. Siz de daha şık ve kişisel hediye bakın bence.

Şu mesajınızdan sonra eski konularınıza baktım da ohoo... Daha ortada ciddi bir şey yok, "eltim ve görümcem" diye konu açmışsınız.
Ben nişanlıyım, nişanlımın annesine hediye almadım. Çünkü böyle bir iletişimim ve samimiyetim yok henüz.
Siz görümceye hediye alıp, teşekkürünü beğenmeyip, "neden paylaşmadı" diye dertlenecek aşamaya geçmişsiniz.
İnsanlar bu hallerinizi eleştiriyorsa sizin iyiliğiniz için eleştiriyorlar ama siz yaşamadan anlamayacaksınız belli ki.
Dur gözünü seveyim başlamayın şimdi gayet mutsuzum zaten

Daha isteme yok nişan yok ohoo şimdiden görümcem onu yaptı bunu etti derseniz nasıl olacak niye görümcene yolluyorsun ki belki o önceden almıştı demedi..öneride de bulunmuş beğenmemişsin hem daha sevgilisiniz ne gerek var bu kadar hediyeye küçük birşey bakın çok yüz göz olmuşsunuz şimdiden

Daha isteme yok nişan yok ohoo şimdiden görümcem onu yaptı bunu etti derseniz nasıl olacak niye görümcene yolluyorsun ki belki o önceden almıştı demedi..öneride de bulunmuş beğenmemişsin hem daha sevgilisiniz ne gerek var bu kadar hediyeye küçük birşey bakın çok yüz göz olmuşsunuz şimdiden
Yok erkek arkadaşıma sipariş kağıdının fotosunu attırdım 2 gün önce sipariş verilmiş ben önceden söylemiştim

Of anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Ama allah biliyor ya hiç içime sinmedi o tencereler ve almadım
Az önce erkek arkadasım fotoğraf attı bi baktım çaydanlık
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
E ben sordum kıza insan gibi
Ben aldım ya da ben alıcam diyebilirdi
Belkide benim fikrimi çaldı
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
Anneler gününde neden ev eşyası?
Ben güzel bir kolye aldım mesela, kendi zevkine göre. Siz de böyle birşey alsanız ya?

Of anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Ama allah biliyor ya hiç içime sinmedi o tencereler ve almadım
Az önce erkek arkadasım fotoğraf attı bi baktım çaydanlık
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
E ben sordum kıza insan gibi
Ben aldım ya da ben alıcam diyebilirdi
Belkide benim fikrimi çaldı
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
Görümce fena😂

Sorsam mı niye çaydanlık alacağını hiç demedin diye
Sor kuzum, sor ki iyice yüzgöz olun.
Çaydanlığı al eline, diğer elini de beline koy,
sonra hesap sor görümcene.
Belli ki yüreğin soğumayacak başka türlü.

Ardından da ağlamaklı bir şekilde sevgiline;
‘Ablan benim hediye fikrimi çaldı aşkıımmm, çok kırıldım’ diye dertlen tam olsun.

Yok kızlar ben hızımı alamadım sizi mutsuz etmek için demiyorum
Ama benim oğlumun sevgilisi fol yok yumurta yokken hediye alırsa böyle samimiyetsiz,yapmacık bulurum...

olağan akışa aykırı yani
Sevgilisi olduğunu bileyim oğlumun ama gezip tozsunlar gençler beni karıştırmasınlar yani

mümkünse işte evliliğe karar vrdiklerinde tanışayım

‘Ablan benim hediye fikrimi çaldı aşkıımmm’
diye dertlen tam olsun.
Aşkımm değil elti,görümce,kv varsa o aşkımm yerine kocacığım sözcüğü koyulmalı bütün aile bireyleri olsun lütfen....

Konu sahibi sıkmayın canınızı daha güzel bir şey alırsınız. Bundan kaç sene önce evde ablam herkesten para toplamıştı anneler günü hediyesi olarak pahalı bir şey alacağım hepimizin adına diye. Sonra gidip elektrikli el süpürgesi almıştı. O zamanlar modaydı sanırım. Annem de hiç memnun olmamıştı ve gayet de dile getirdi açıkçası 😂 Size daha iyi hizmet etmem için mi aldınız diyerek söylenmişti. Siz de daha şık ve kişisel hediye bakın bence.
Neden begenmedı supurgeyı acaba
Guzel bır hedıye aslında

Anneler gününde neden ev eşyası?
Ben güzel bir kolye aldım mesela, kendi zevkine göre. Siz de böyle birşey alsanız ya?

‘Ablan benim hediye fikrimi çaldı aşkıımmm, çok kırıldım’ diye dertlen tam olsun.
Abla değil aynı yaştayız

Aşkolsun yani bu detaya mı takıldın onca yazdığım şeyden...
Kardeşin de , adı neyse onu söyle X hediyemi çaldı diye.
Tavsiyenin özünü bıraktın, detayla uğraşıyorsun.
Dur abla ya hayattan soğudum zaten
Şu konuyu şurdan biri açmış olsa çok güzel yorumlar yapabilirdim güzelce konuşabilirdim ne bileyim
Ama insan kendisi olunca ne yapacağını bilemiyor sonra kötü olmakta istemiyorum öfkeliyim sinirliyim kırgınım hayır nasıl düzelecek şu içim

En tehlikeli görümce yaşı yaşına yakın görümcedir 😌
Ya da yaşına başına bakmaksızın kendini gelinle birmiş gibi tutandır😂

Bir arkadaşımım görümcesi 40 küsür yaşında iken, düğünde giymek için bayağı tarlatanlı bir abiye alıp gelin hanıma da ‘ay hangimiz gelin, karıştıracaklar o kadar güzel bir elbise aldım tacı da var’ demişti, arkadaşım da ‘merak etme ne yaparsan yap gelinle kimse karışamaz’ diye cevap vermiş, yaş 25 ti.

Back