- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
Hiç aklıma gelmemişti. Zamanında bileydim geline aldırırdım bütün çeyizimi jahahaBir de tencere takımı 1000₺, sinsiye bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç aklıma gelmemişti. Zamanında bileydim geline aldırırdım bütün çeyizimi jahahaBir de tencere takımı 1000₺, sinsiye bak
Dur gözünü seveyim başlamayın şimdi gayet mutsuzum zatenŞu mesajınızdan sonra eski konularınıza baktım da ohoo... Daha ortada ciddi bir şey yok, "eltim ve görümcem" diye konu açmışsınız.
Ben nişanlıyım, nişanlımın annesine hediye almadım. Çünkü böyle bir iletişimim ve samimiyetim yok henüz.
Siz görümceye hediye alıp, teşekkürünü beğenmeyip, "neden paylaşmadı" diye dertlenecek aşamaya geçmişsiniz.
İnsanlar bu hallerinizi eleştiriyorsa sizin iyiliğiniz için eleştiriyorlar ama siz yaşamadan anlamayacaksınız belli ki.
Kız dur açık etmeyinHiç aklıma gelmemişti. Zamanında bileydim geline aldırırdım bütün çeyizimi jahaha
Bir de tencere takımı 1000₺, sinsiye bak
Yok erkek arkadaşıma sipariş kağıdının fotosunu attırdım 2 gün önce sipariş verilmiş ben önceden söylemiştimDaha isteme yok nişan yok ohoo şimdiden görümcem onu yaptı bunu etti derseniz nasıl olacak niye görümcene yolluyorsun ki belki o önceden almıştı demedi..öneride de bulunmuş beğenmemişsin hem daha sevgilisiniz ne gerek var bu kadar hediyeye küçük birşey bakın çok yüz göz olmuşsunuz şimdiden
Anneler gününde neden ev eşyası?Of anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Ama allah biliyor ya hiç içime sinmedi o tencereler ve almadım
Az önce erkek arkadasım fotoğraf attı bi baktım çaydanlık
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
E ben sordum kıza insan gibi
Ben aldım ya da ben alıcam diyebilirdi
Belkide benim fikrimi çaldı
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
Görümce fenaOf anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Ama allah biliyor ya hiç içime sinmedi o tencereler ve almadım
Az önce erkek arkadasım fotoğraf attı bi baktım çaydanlık
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
E ben sordum kıza insan gibi
Ben aldım ya da ben alıcam diyebilirdi
Belkide benim fikrimi çaldı
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
Sor kuzum, sor ki iyice yüzgöz olun.Sorsam mı niye çaydanlık alacağını hiç demedin diye
Yani diyorki b.ku yedinDerken
Aşkımm değil elti,görümce,kv varsa o aşkımm yerine kocacığım sözcüğü koyulmalı bütün aile bireyleri olsun lütfen....Sor kuzum, sor ki iyice yüzgöz olun.
Çaydanlığı al eline, diğer elini de beline koy,
sonra hesap sor görümcene.
Belli ki yüreğin soğumayacak başka türlü.
Ardından da ağlamaklı bir şekilde sevgiline;
‘Ablan benim hediye fikrimi çaldı aşkıımmm’
diye dertlen tam olsun.
Neden begenmedı supurgeyı acabaKonu sahibi sıkmayın canınızı daha güzel bir şey alırsınız. Bundan kaç sene önce evde ablam herkesten para toplamıştı anneler günü hediyesi olarak pahalı bir şey alacağım hepimizin adına diye. Sonra gidip elektrikli el süpürgesi almıştı. O zamanlar modaydı sanırım. Annem de hiç memnun olmamıştı ve gayet de dile getirdi açıkçası Size daha iyi hizmet etmem için mi aldınız diyerek söylenmişti. Siz de daha şık ve kişisel hediye bakın bence.
Anneler gününde neden ev eşyası?
Ben güzel bir kolye aldım mesela, kendi zevkine göre. Siz de böyle birşey alsanız ya?
Abla değil aynı yaştayızSor kuzum, sor ki iyice yüzgöz olun.
Çaydanlığı al eline, diğer elini de beline koy,
sonra hesap sor görümcene.
Belli ki yüreğin soğumayacak başka türlü.
Ardından da ağlamaklı bir şekilde sevgiline;
‘Ablan benim hediye fikrimi çaldı aşkıımmm, çok kırıldım’ diye dertlen tam olsun.
Aşkolsun yani bu detaya mı takıldın onca yazdığım şeyden...Abla değil aynı yaştayız
En tehlikeli görümce yaşı yaşına yakın görümcedirAbla değil aynı yaştayız
Dur gözünü seveyim başlamayın şimdi gayet mutsuzum zaten
Dur abla ya hayattan soğudum zatenAşkolsun yani bu detaya mı takıldın onca yazdığım şeyden...
Kardeşin de , adı neyse onu söyle X hediyemi çaldı diye.
Tavsiyenin özünü bıraktın, detayla uğraşıyorsun.
Ya da yaşına başına bakmaksızın kendini gelinle birmiş gibi tutandırEn tehlikeli görümce yaşı yaşına yakın görümcedir