Of çok kırgınım ya beni niye üzüyorlar

Öff ne gerek var daha erkek arkadaşın al orkide falan şık bir çiçek bence yeterli
Gorumcene de çok beğendim dersin tencere neymiş

Kv rütbesi olunca oğluna seçtirir, ikimizin hediyesi dedirtirdim bende
İyilikten maraz doğuyor bazen
Kesinlikle. Bence zaten olması gereken de bu.
Sonuçta oğlu bilir zevklerini. Ben dışardan gelmiş biriyim nerden bilebilirim ki ? Ayriyetten evlenince onun benim de annem olduğu fikrini reddediyorum.

Kesinlikle. Bence zaten olması gereken de bu.
Sonuçta oğlu bilir zevklerini. Ben dışardan gelmiş biriyim nerden bilebilirim ki ? Ayriyetten evlenince onun benim de annem olduğu fikrini reddediyorum.
Bende reddediyorum, eşim olursa birgün annesine saygıda kusur etmem, ama kendi kızıyla ben bir olmayacağım gibi, o da benim annemle bir olmaz

Ama onlarda bana hediye alıyor annesi ablası kardeşi hepsi

cicek gonderin, caydanligi da iade edin. ben hayatimin hicbir doneminde sanirim anneme aldigim hediyeyi sevgilimin annesine de almazdim. ne alaka annem mi o benim?

aklima geldi gecen sene sevgilim annesine hediye almis ayrica benim anneme ve kendi annesine de cicek gondermis ikimizin adini yazip. benim anneler gunuyle isim olmaz o yuzden haberim de yoktu. annesi arayip tesekkur edince cok sasirmistim naptim ki lan ben bu kadina diye. simdi olsa sevgilimi doverim ne benim adima cicek gonderiyorsun derim.

sevgililikte boyle samimiyetlere gerek yok ben ettim sen etme yani.

Ama onlarda bana hediye alıyor annesi ablası kardeşi hepsi
Çok gereksiz işler.
İlerde bu samimiyete pişman olacaksınız.

Çaydanlığa taktınız kafayı anlaşılan, önceki yorumunuzda gördüm, görümceye inat olsun diye alacaksanız almayın.
Çiçek, parfüm vb daha kişisel bir hediye daha şık olur.

bu yıl en çok alınan hediye robot süpürgeymiş.internet satışları patlama yapmış.kadınlar bıkmışız ev işlerinden galiba iyice

bu yıl en çok alınan hediye robot süpürgeymiş.internet satışları patlama yapmış.kadınlar bıkmışız ev işlerinden galiba iyice
Kuzum şimdi ben anneme bu tip bir hediye alabilirim.
Sonuçta kaç yıllık evladıyım, eksiğini, ihtiyacını hediyeyle tamamlarım.
Ben yarın anneme para göndereceğim anneler günü için çünkü ihtiyacı olduğunu biliyorum.
Ama henüz kız arkadaş/sevgili pozisyonundaki birinin anneler günü hediyesi olarak çaydanlık alması bana değişik geldi.
Hediye bile alması doğru değil de artık onu geçiyorum çünkü karşılıklı hediyeleşiyorlarmış.

Ev işlerinden bıkılması normal pandemide herkes evde olunca ev işi bitmiyor.

kendi annemiz başka sevgilimizin annesi bambaşka evet haklısın.bir çiçek bir parfüm kapalıysa eşarp falan yeterli.tencere takımı da çaydanlıkta komik geldi bana da

Görümcelikte zirve yapmış hatun

Evlenmeden neden bu kadar mıç mıç ilişki yaşıyorsunuz ki? Sevgililik olayında resmi bir durum var mı? siz şimdiden böyle yaparak kendi değerinizi azaltıyorsunuz. Tek seçeneğiniz bu adammış, bu aileye kendinizi kakalıyor durumuna düşüyorsunuz.
bir sınır çizin, onlar sizin kapınızda telli duvaklı almaya gelsin. gönlünüzü hoş tutma derdinde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…