- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
E omlarda dogumgünümde bana hediye alıyor ne var bundaKonu aslında bu
Ortada hiçbir ciddi şey yokken, ailesiyle bu kadar yakın olunmamalı bence
Üzgünüm görüntülü konuştukKaynanaya da atarim evet kesinlikle.
Nişanlıma da atarım ama muhakkak
Çünkü biliyosun genelde burada bahsi gecen erkekler hep Kemalim(annesi kardeşleri) yapmaz modunda.
Görsün bari simdiden yapar miymiş yapmaz miymiş
Ne olcak sonuç ağlıyorsunuz sinirdenE omlarda dogumgünümde bana hediye alıyor ne var bunda
Valla ben şuan senden daha üzgünümÜzgünüm görüntülü konuştuk
görümce sıkıntılı ama annelerinize niye ev eşyası alıyorsunuz yahu? üst baş parfüm bişey alın
Görümce profesyonel çıkmış benceValla ben şuan senden daha üzgünüm
Çok gerildim ispat olmamasina yanına kar kalmasına
Hayır önemli değil ben kendimi biliyorum dediğim şeyide biliyorum amaValla ben şuan senden daha üzgünüm
Çok gerildim ispat olmamasina yanına kar kalmasına
Şuan nişanlı bile değilsiniz annenizle aynı hediyeyi alcak kadar değer vermeyin en azından şu aşamadaHayır önemli değil ben kendimi biliyorum dediğim şeyide biliyorum ama
Ben alıcam diyebilirdi ya da kendisi önceden aldıysa ben sipariş verdim diyebilirdi ne bileyim aynı şeyi düşünmüş olabiliriz kızmıyorum ama hem söylemiyor hemde bi tencere atmış iğrenç
Bu arada bende tencere tabak çanak bu hediyelere karşıyım sevmiyorum kazulet gibi geliyor
Ama anneme aldığım çaydanlığın rengini görseniz öyle beğenmiştimki onada alayım dedim ne var
Hayır yapıcagını yapıyor allahtan tencereyi almadım en iğrenç tencereyi atmış bide
Annem çaydanlık istediği için aldım çaydanlığı gördüm begendim kaliteli rengi capcanlıCocukken ben de anneye mutfak eşyasi alinir saniyordum niyeyse reklamlardanmidir nedir oyle kodlanmis. Halbuki ne alaka yani degil mi?
Anneme mutfak esyasi olarak kahve makinasi almiştim sadece o da kendi keyfi icindi. Kadina tencere, caydanlik almak nebileyim...
Bu sene cok guzel bir elbise aldim mesela anneme.
Kaynamama bisey almadim hayatimda, ona da kendi kizlari alsin.
Konu sahibi çok buyutmeyin bence meseleyi, zaten gereksiz bisey.
Umarım konu sahibi bu kişiyle bundan sonra katiyen muhattap olmaz .Görümce profesyonel çıkmış bence
Resmen arkasında iz bırakmamış
Tertemiz
Önemli olmaz olur mu yaHayır önemli değil ben kendimi biliyorum dediğim şeyide biliyorum ama
Ben alıcam diyebilirdi ya da kendisi önceden aldıysa ben sipariş verdim diyebilirdi ne bileyim aynı şeyi düşünmüş olabiliriz kızmıyorum ama hem söylemiyor hemde bi tencere atmış iğrenç
Bu arada bende tencere tabak çanak bu hediyelere karşıyım sevmiyorum kazulet gibi geliyor
Ama anneme aldığım çaydanlığın rengini görseniz öyle beğenmiştimki onada alayım dedim ne var
Hayır yapıcagını yapıyor allahtan tencereyi almadım en iğrenç tencereyi atmış bide
O iş biraz yaş benceUmarım konu sahibi bu kişiyle bundan sonra katiyen muhattap olmaz .
Evlenirlerse bile
Ben kendi anneme alınca bile beni sinir ediyoSevgilimin annesine hediye almazdım. KV rütbesine ulaşsa da almazdım ya neyse.
Kv rütbesi olunca oğluna seçtirir, ikimizin hediyesi dedirtirdim bendeSevgilimin annesine hediye almazdım. KV rütbesine ulaşsa da almazdım ya neyse.
Bana da oluyor o ya.Ben kendi anneme alınca bile beni sinir ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?