Of çok kırgınım ya beni niye üzüyorlar

görümce sıkıntılı ama annelerinize niye ev eşyası alıyorsunuz yahu? üst baş parfüm bişey alın

Cocukken ben de anneye mutfak eşyasi alinir saniyordum niyeyse reklamlardan midir nedir oyle kodlanmis. Halbuki ne alaka yani degil mi?
Anneme mutfak esyasi olarak kahve makinesi almiştim sadece o da kendi keyfi icindi. Kadina tencere, caydanlik almak nebileyim...

Bu sene cok guzel bir elbise aldim mesela anneme.
Kaynamama bisey almadim hayatimda, ona da kendi kizlari alsin.
Konu sahibi çok buyutmeyin bence meseleyi, zaten gereksiz bisey.

Son düzenleme:
Valla ben şuan senden daha üzgünüm
Çok gerildim ispat olmamasina yanına kar kalmasına
Hayır önemli değil ben kendimi biliyorum dediğim şeyide biliyorum ama
Ben alıcam diyebilirdi ya da kendisi önceden aldıysa ben sipariş verdim diyebilirdi ne bileyim aynı şeyi düşünmüş olabiliriz kızmıyorum ama hem söylemiyor hemde bi tencere atmış iğrenç
Bu arada bende tencere tabak çanak bu hediyelere karşıyım sevmiyorum kazulet gibi geliyor
Ama anneme aldığım çaydanlığın rengini görseniz öyle beğenmiştimki onada alayım dedim ne var
Hayır yapıcagını yapıyor allahtan tencereyi almadım en iğrenç tencereyi atmış bide

Şuan nişanlı bile değilsiniz annenizle aynı hediyeyi alcak kadar değer vermeyin en azından şu aşamada
Tecrübelerime dayanarak çok pişman olarak söylüyorum

Annem çaydanlık istediği için aldım çaydanlığı gördüm begendim kaliteli rengi capcanlı
Çayda çok içiyorlar bi oturuşta 3 demlik
Alayım dedim
Yoksa bende sevmem tencere tabak
O me öyle kadına çeyiz düzer gibi
Biri çaydanlık alıyor biri tencere aşırı gereksiz saçma

Önemli olmaz olur mu ya

Neyse daha fazla üzmek istemem

Çiçek gönderin ve bundan snra samimi olmayın bi daha şuan sevgili yada nişanlıysanız susun evlenirseniz icabına bakarsınız:) benm görümcrm nişanlıyken beni terslerdi sebebini anlamazdım ya el hareketiyle ya laflarıyla fln 1 değil 2 değil dayanamadım nişanlma söylemiştim bilmeden bir şey mi yaptım kardesine diye böyle böyle dedim neyse dedim önemli değil dedim kapattım konuyu gitmiş konusmus sanırım ses kesildi bi keresinde de ayrılma noktasına geldik dedim bitti ben sizin dengesizliklerinizi çekemem ben senn kardesinn abisi kardesi yada annesi değilm siz gibi katlanmak zorunda değilm vs vs snra kv aradı hayrola kızım diye bende her şeyi söylemiştim hatta nişanlımn nesilden şikayet ettiysem onu da söylemiştim:)) snra ne olduysa kesildi şimdi görümcem karışmaz aramız iyi gibi yani bir şey yok ama samimi değilm mesafeliyim eşim olmazsa gitmem mesela gerek yok .. sevgiliyseniz daha aday bile olmayan kv ye bu hediye çabası niye .. nişanlıysanz neden görümce yada başkaları ile bu kadr samimi olma çabası. Merak etme evlendikten sonra yapılanın hesabını sorarsın..

Oğlumun kız arkadaşı bana anneler günü hediyesi alsa;
‘ne alaka’ derim.

Üzerine paketi açıp çaydanlıkla birbirimize bakışsak ‘bu kız hediyeden de anlamıyor’ derim.

Allahım, üç-beş sene sonra, bana çaydanlık gelmesin bu yorumum sebebiyle, lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…