Of çok kırgınım ya beni niye üzüyorlar

Hayır fikit almak için yani beğenir mi diye sordum

Ben olsam kendi arkadaşlarıma sorarım "böyle bir şey alacağım, güzel mi uygun bir hediye olur mu" diye.
Bu şekilde gereksiz samimiyet yaratıyorsunuz. İleride evlenirseniz başınız ağrır. Oturmuş bir samimiyeti geriye çekemezsiniz çünkü. Çekerseniz de siz suçlu olursunuz.
Sevgili annesine hediye almak bile yanlış bence.
Ama madem alacaksınız çaydanlık fikrinden vazgeçin artık. Güzel bir hediye değil zaten.

Hayır fikit almak için yani beğenir mi diye sordum
Yani bu size bir fikir, amiyane tabirle hani derler ya "Tecrübe dediğimiz şey hayatımız boyunca yediğimiz kazıkların toplamıdır."
Bu konu da size müstakbel görümcenizle ilgili bir tecrübe olmuş oldu
Bu görümce bende olsa, bunu yaşadıktan sonra İleri de görümceyle bu tür paylaşımlar yapmam, hatta almayı yada yapmayı düşündüğümü değil çok alakasız bir şeyi gösterir fikrini(!) alırım

Bunu ne diye dert ettiniz yahu başka hediye bulursunuz çaydanlık sanki yılın icadı en iyi hediyesi

çaydanlıktan daha güzel hediye seçenekleri var
Ayrıca her sene hediye aldığınız kadının zevkinden bir haber misiniz?
her sene hediye almak da biraz yapmacıklık yahu

sevgili olduktan sonra siz 2 ay sonra anneler günü olsa kadına şak hediye
Çok samimiyetsiz kaçar

benim için oje çaydanlıktan kat be kat güzel bir hediye
Kadının giyimi kuşamı yaşam tarzı az çok biliyorsunuzdur ya

Büyük ihtimalle görümcen kendi çeyizine koyacaktı o takımı
Sevgili iken bu kadar yakın olmayı doğru bulmuyorum çünkü sonrasında çok farklı sözlere maruz kalabilirsin. Kendini geri çekmen lazım
Bu arada çiçek gönderden o da yeterdi

3 yıldır birlikteyiz işte karşılıklı hediyeleşiyoruz mesele çaydanlık değil yaptığı kalleşlik

Oha bende bunu düşündüm yoksa o tencereyi bana aldırması aşırı saçma ve gereksiz bak atayım sana özelden tencereyi

İnanırım görümceden herşey beklenir

C Calcifer nerde ya o geldin yorum yapsın bir o düzeltir beni

Şu mesajınızdan sonra eski konularınıza baktım da ohoo... Daha ortada ciddi bir şey yok, "eltim ve görümcem" diye konu açmışsınız.
Ben nişanlıyım, nişanlımın annesine hediye almadım. Çünkü böyle bir iletişimim ve samimiyetim yok henüz.
Siz görümceye hediye alıp, teşekkürünü beğenmeyip, "neden paylaşmadı" diye dertlenecek aşamaya geçmişsiniz.
İnsanlar bu hallerinizi eleştiriyorsa sizin iyiliğiniz için eleştiriyorlar ama siz yaşamadan anlamayacaksınız belli ki.

Sorsam mı niye çaydanlık alacağını hiç demedin diye
Fazla yüz göz oluyorsunuz cidden ya ne bu cidden nedir yani nişanlı değilsiniz bir şey değilsiniz

ne bu sorumluluk alma heyecanı erkenden yüz göz olma ihtiyacı
Yaşınız kaç?

müge anlının sevdiğim bir sözü var ben biraz değiştiricem
Sizin görümceniz yok kv niz yok beni çıldırtmak mı istiyorsunuz? Durumun özeti bu

Oha görümceye bak
Ben de görümce adayıyım arada gelin kızımız bizimkilere hediye almak istediğinde beraber seçeriz hiç aklıma böyle şeyler gelmedi. Bu tür sonradan zoraki gelişen ilişkiler ne kadar sinsi yaw inşallah başıma bişey gelmez zaten açık hedefim, bekar 30+ görümce, a desem yanlış anlaşılır

Oha bende bunu düşündüm yoksa o tencereyi bana aldırması aşırı saçma ve gereksiz bak atayım sana özelden tencereyi
Tam çeyizlik dediğim gibi
Sen iyi olmaya çalıştıkça onlar seni kullanacak. Mesafeni koy özellikle görümceye

Guzel arkadasım
Neden aglıyosun
Sonun baslangıcıdasın daha
Evlılık hayatına gırdıgınde bunun 100 katı fazla garıplıkler olucak

Hala ben çaydanlığı alayım diyorsunuz ne gerek var?

Sevgiliyken yakınlık kurmaya neden gerek yok, işte bu tarz saçmalıklar için.

İlla birşey almak istiyorsanız çiçek gönderin.

Ağlama olayına hiç girmek istemiyorum, yaşınız küçük sanırım.

Normalde anneler gününde ev eşyası alınmasına karşıyım fakat siz gidip o çaydanlığı alın. Sevgilinizin yanında verin ablamda çaydanlık almış söylemiştim diyecektir erkek arkadaşınız. Sizde hay Allah ablana görüntülü arayıp göstermişti halbuki çaydanlık alacağımı ama o şu tencereyi (fotoğrafını gösterin) al dedi. O tencerenin yorumları iyi değildi o yüzden bende ilk beğendiğimden caymayayım dedim çaydanlığı aldım Ayrıca ablan aldı demeden önce ben almıştım telefonla anlatmam uzun olur diye söyleyemedim sana da diyeceksiniz.

Not: keşke bu kadar çabuk kaynaşmasaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…