- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Hayır fikit almak için yani beğenir mi diye sordum
Yani bu size bir fikir, amiyane tabirle hani derler ya "Tecrübe dediğimiz şey hayatımız boyunca yediğimiz kazıkların toplamıdır."Hayır fikit almak için yani beğenir mi diye sordum
Büyük ihtimalle görümcen kendi çeyizine koyacaktı o takımıOf anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Ama allah biliyor ya hiç içime sinmedi o tencereler ve almadım
Az önce erkek arkadasım fotoğraf attı bi baktım çaydanlık
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
E ben sordum kıza insan gibi
Ben aldım ya da ben alıcam diyebilirdi
Belkide benim fikrimi çaldı
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
3 yıldır birlikteyiz işte karşılıklı hediyeleşiyoruz mesele çaydanlık değil yaptığı kalleşlikBunu ne diye dert ettiniz yahu başka hediye bulursunuz çaydanlık sanki yılın icadı en iyi hediyesi
çaydanlıktan daha güzel hediye seçenekleri var
Ayrıca her sene hediye aldığınız kadının zevkinden bir haber misiniz?
her sene hediye almak da biraz yapmacıklık yahu
sevgili olduktan sonra siz 2 ay sonra anneler günü olsa kadına şak hediye
Çok samimiyetsiz kaçar
benim için oje çaydanlıktan kat be kat güzel bir hediye
Kadının giyimi kuşamı yaşam tarzı az çok biliyorsunuzdur ya
Oha bende bunu düşündüm yoksa o tencereyi bana aldırması aşırı saçma ve gereksiz bak atayım sana özelden tencereyiBüyük ihtimalle görümcen kendi çeyizine koyacaktı o takımı
Sevgili iken bu kadar yakın olmayı doğru bulmuyorum çünkü sonrasında çok farklı sözlere maruz kalabilirsin. Kendini geri çekmen lazım
Bu arada çiçek gönderden o da yeterdi
İnanırım görümceden herşey beklenirOf anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
E siz de ona sormadan alsaymışsınjz bence çok büyütülüyor geç başka hediye al ona göre davran sonraOha bende bunu düşündüm yoksa o tencereyi bana aldırması aşırı saçma ve gereksiz bak atayım sana özelden tencereyi
Sorsam mı niye çaydanlık alacağını hiç demedin diyeE siz de ona sormadan alsaymışsınjz bence çok büyütülüyor geç başka hediye al ona göre davran sonra
Fazla yüz göz oluyorsunuz cidden ya ne bu cidden nedir yani nişanlı değilsiniz bir şey değilsinizSorsam mı niye çaydanlık alacağını hiç demedin diye
Tam çeyizlik dediğim gibiOha bende bunu düşündüm yoksa o tencereyi bana aldırması aşırı saçma ve gereksiz bak atayım sana özelden tencereyi
Guzel arkadasımOf anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Yok dedi
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
Bir de tencere takımı 1000₺, sinsiye bakTam çeyizlik dediğim gibi
Sen iyi olmaya çalıştıkça onlar seni kullanacak. Mesafeni koy özellikle görümceye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?