- 16 Şubat 2021
- 955
- 1.887
- 63
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Çaydanlığa taktınız kafayı anlaşılan, önceki yorumunuzda gördüm, görümceye inat olsun diye alacaksanız almayın.
Çiçek, parfüm vb daha kişisel bir hediye daha şık olur.
çaydanlığı açık ara alt edecek çaymatik alsınn gözüne iyicene girsin kayınvalide adayınınahaha görümce çok pis oyuna getirmiş seni.
de ağlanacak ne var anlamadım.
zaten çaydanlık almamanız isabet olmuş.
ev eşyası günü değil anneler günü. şahsına özel hediye almanız daha münasip olur.
Suan gebelik cizelgeni gördümBen kaynanama atardım.
çaydanlığı açık ara alt edecek çaymatik alsınn gözüne iyicene girsin kayınvalide adayının
TeşekkürlerSuan gebelik cizelgeni gördüm
Hayırlı olsun tebrik ederim
Çok katılıyorum.. Yani kadın mutfakta yemek yapmayı seviyordur, gurmelik vardır, özel bir şef bıçağı ne bileyim değişik bir tava falan alınabilir. İlgi alanıdır, kabul. Ama bu yazdıklarınızdan anladığım ömrü billah bu sene alınan çaydanlıklar yarıştırılacak eğer ilişki devam ederse. Kadına hizmetli gibi hissettirmektense, çiçek bile olur, ona değerli hissettirin kendisini. Bana böyle bir hediye verseler hele üst üste iki tane, iyi git çay koy madem derim, giderken de ne aldıysa yanında götürsün isterim.
Konu sahibi bence annenin gözünden baksa olaya daha farklı yaklaşabilir ama o şu an malesef görümce inadında.
Kayınvalide Gözüne girmeye calısmak kadar saçma bir uğraş yok benceçaydanlığı açık ara alt edecek çaymatik alsınn gözüne iyicene girsin kayınvalide adayının
Kayınvalide Gözüne girmeye calısmak kadar saçma bir uğraş yok bence
Konu sahibi için demiyorum bunu, bazı kızlar adamlar evlenmeye ikna olsun diye önce annelerini fethetmeye çalışıyor, böyle yaptıkça değersiz oluyorlarKayınvalide Gözüne girmeye calısmak kadar saçma bir uğraş yok bence
Kayınvalide Gözüne girmeye calısmak kadar saçma bir uğraş yok bence
Evet şuan inat ettimÇok katılıyorum.. Yani kadın mutfakta yemek yapmayı seviyordur, gurmelik vardır, özel bir şef bıçağı ne bileyim değişik bir tava falan alınabilir. İlgi alanıdır, kabul. Ama bu yazdıklarınızdan anladığım ömrü billah bu sene alınan çaydanlıklar yarıştırılacak eğer ilişki devam ederse. Kadına hizmetli gibi hissettirmektense, çiçek bile olur, ona değerli hissettirin kendisini. Bana böyle bir hediye verseler hele üst üste iki tane, iyi git çay koy madem derim, giderken de ne aldıysa yanında götürsün isterim.
Konu sahibi bence annenin gözünden baksa olaya daha farklı yaklaşabilir ama o şu an malesef görümce inadında.
Hayır fikit almak için yani beğenir mi diye sordumSevgilinizin annesine alacağınız hediyeyi neden sevgilinize değil de kız kardeşine danışıyorsunuz?
Kız kardeşe şov, sevgiliye de "bak bu konu aramızda açılmasa bile anneni düşünüyorum" mesajı mı?
"İnadına çaydanlık alacağım" diyorsunuz ama komik duruma düşersiniz. Kişisel bir şey alın. Müstakbel görümce kendi ayıbıyla kalsın.
Hakkaten ya, birey yerine koymamanın daniskası. Ev ihtiyacını anneler gününe kitlemek nedir. Sinir bozucu. Konu da gereksiz gerçi. Ben de pek iyi olmayablrim. Evde kalmktan mütevellitAnneler gununda tabak canak bilimym ev esyasina karsiyim. Ve brnce hic hos degil. Baska bisey alin.
Hayır dediğin gibi annem çaydanlık istedi anneme çaydanlık aldım ve çok begendim o da beğenir diye düşündümAranızda resmi bir şey olmadan annesine hediye almayın.
Ayrıca bende anneler gününde tabak çanak alınmasına karşıyım. Babalar gününde borcam, çaydanlık tencere mi alıyoruzHediye kişisel bir şey olmalı. Kıyafet, parfüm, ayakkabı vs.gibi.
Alın alın çaydanlık koleksiyonu yapar belkiEvet şuan inat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?