- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.863
- 598
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle. Bence zaten olması gereken de bu.Kv rütbesi olunca oğluna seçtirir, ikimizin hediyesi dedirtirdim bende
İyilikten maraz doğuyor bazen
Evin eksiklerini tamamlatmaya çalışıyor görümce adayı fena gibiÖff ne gerek var daha erkek arkadaşın al orkide falan şık bir çiçek bence yeterli
Gorumcene de çok beğendim dersin tencere neymiş![]()
Bende reddediyorum, eşim olursa birgün annesine saygıda kusur etmem, ama kendi kızıyla ben bir olmayacağım gibi, o da benim annemle bir olmazKesinlikle. Bence zaten olması gereken de bu.
Sonuçta oğlu bilir zevklerini. Ben dışardan gelmiş biriyim nerden bilebilirim ki ? Ayriyetten evlenince onun benim de annem olduğu fikrini reddediyorum.
Ama onlarda bana hediye alıyor annesi ablası kardeşi hepsiOğlumun kız arkadaşı bana anneler günü hediyesi alsa;
‘ne alaka’ derim.
Üzerine paketi açıp çaydanlıkla birbirimize bakışsak ‘bu kız hediyeden de anlamıyor’ derim.
Allahım, üç-beş sene sonra, bana çaydanlık gelmesin bu yorumum sebebiyle, lütfen.
Fikrini görüşlerini yerim.Bende reddediyorum, eşim olursa birgün annesine saygıda kusur etmem, ama kendi kızıyla ben bir olmayacağım gibi, o da benim annemle bir olmaz
Çok gereksiz işler.Ama onlarda bana hediye alıyor annesi ablası kardeşi hepsi
Olur mu hiç saranizdaki konuşmada yoktu erkek arkadaşınYine çaydanlık alıcam hadi bakalım misinleme
Şimdi o düşünsün
İyi yapmış olur muyum
bu yıl en çok alınan hediye robot süpürgeymiş.internet satışları patlama yapmış.kadınlar bıkmışız ev işlerinden galiba iyiceÇok gereksiz işler.
İlerde bu samimiyete pişman olacaksınız.
Çaydanlığa taktınız kafayı anlaşılan, önceki yorumunuzda gördüm, görümceye inat olsun diye alacaksanız almayın.
Çiçek, parfüm vb daha kişisel bir hediye daha şık olur.
Kuzum şimdi ben anneme bu tip bir hediye alabilirim.bu yıl en çok alınan hediye robot süpürgeymiş.internet satışları patlama yapmış.kadınlar bıkmışız ev işlerinden galiba iyice![]()
kendi annemiz başka sevgilimizin annesi bambaşka evet haklısın.bir çiçek bir parfüm kapalıysa eşarp falan yeterli.tencere takımı da çaydanlıkta komik geldi bana daKuzum şimdi ben anneme bu tip bir hediye alabilirim.
Sonuçta kaç yıllık evladıyım, eksiğini, ihtiyacını hediyeyle tamamlarım.
Ben yarın anneme para göndereceğim anneler günü için çünkü ihtiyacı olduğunu biliyorum.
Ama henüz kız arkadaş/sevgili pozisyonundaki birinin anneler günü hediyesi olarak çaydanlık alması bana değişik geldi.
Hediye bile alması doğru değil de artık onu geçiyorum çünkü karşılıklı hediyeleşiyorlarmış.
Ev işlerinden bıkılması normal pandemide herkes evde olunca ev işi bitmiyor.
Görümcelikte zirve yapmış hatunOf anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Ama allah biliyor ya hiç içime sinmedi o tencereler ve almadım
Az önce erkek arkadasım fotoğraf attı bi baktım çaydanlık
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
E ben sordum kıza insan gibi
Ben aldım ya da ben alıcam diyebilirdi
Belkide benim fikrimi çaldı
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan