- 10 Ocak 2011
- 5.035
- 23
kelebeğim onu bunu bıraktaaa hani benim salçammmm:84::84::84::84::84::84::84::84: bu arada bu hatun cok maharetli haaa kıslarrr
yaz kıss kargo adresini yolliiimmm ........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kelebeğim onu bunu bıraktaaa hani benim salçammmm:84::84::84::84::84::84::84::84: bu arada bu hatun cok maharetli haaa kıslarrr
niye kuzum bı derdın mı var
burdayım lennn napammm uzaktan izliyorumm
kıs sen daha nekadar tanıyom kı once ben varım bak bu hatunu takıp et öğrenilecek çok şey var dimedi demevayyy salçalar falan biz daha bişe göremedik leynnn
yazacam bak göndermeyenyaz kıss kargo adresini yolliiimmm ........
hee benimkiyle atıştık biraz keyfimi kaçırdı kalas
hee benimkiyle atıştık biraz keyfimi kaçırdı kalas
kıs sen daha nekadar tanıyom kı once ben varım bak bu hatunu takıp et öğrenilecek çok şey var dimedi deme
yazacam bak göndermeyen
kızlar 2 günde naptınız topiği böyle almış başını gidiyooo,,, helal size
hade mayhoşum sala sala gıtttt çift şerit beklıyom senden haaaaaa ama kokutma etrafııı
kıs sen daha nekadar tanıyom kı once ben varım bak bu hatunu takıp et öğrenilecek çok şey var dimedi deme
yazacam bak göndermeyen
abowwww şaka yaptım lennn temammm benımkının yarısda senın olsunnnaman ye sen istemiyoz bizzz
aman ye sen istemiyoz bizzz
aboooooooooow ne yaptı kıssss
ne odunluk yaptı geneeee baltayı gösterseydınn
kızlar 2 günde naptınız topiği böyle almış başını gidiyooo,,, helal size
kıs odun bı kocan olsun annatacak sok şeyın oluyo dılımıze vurdu derdımız artıkın
yazzz hadiii bekliyom acele et ama az kalduu bir daha yapıncaya kadar beklersin yoksa....
abowwww şaka yaptım lennn temammm benımkının yarısda senın olsunnn
Sabahtan beri aramamış beyfendi mesaj atıyoruz napıyosun diye niye aramıyosun diye ben aramadım madem sen ara dengesizz ya sonra başladı sen beni istemiyosun diye tepemi attırdı dengesiz yaaa
aman sıkma canını kuzum bosver neyse bu arada ben kacar yıne gelırımm opuyorum sızı..