odunla evlenenler

Canım hamileliğin verdiği hassaslık mutlaka vardır sende ama eşin bu cümleyi kurmak yerine gerçekten hassas olduğunu düşünüp daha yanında olmalı. Ben de benzer durumları yeni evliyken yaşadım saat 11 de yatağa giriyoduk ben sohbet etmek istiyodum cümlemin ortasında nefes sesinden uykuya geçtiğini anlıyodum çok sorun yaşadım valla başta sempatik buldum güldüm falan ama baktım hergün aynı uyardım devam edince çıldırdım artık baya tartıştık film izlerken 10. Dk da falan uyumuş buluyodum ayrıca afedersiniz cinsel anlamda bile yakınlık olacaksa mutlaka erken saatte oluyodu bikaç kere gece sarıldım öptüm falan hiç oralı olmadı evliliğimin ilk zamanları her anlamda hayal kırıklığı oldu hala da herşeyi çözmüş değilim ama galiba çoğu erkek böyle. Farklıyız yani benim de elimden bişey gelmiyor ruhum yetim kaldı diye düşünüyorum inş hepimizinki biraz çaba gösterir

Hormonlarından değil, ben hamile değilim ama senin hissettiğin gibi hissediyorum
İnsan koşuyor koşuyor sonra bir müddet sonra ben bu adamın e... miyim diye bir kurt kemiriyor beynini
Siz yine aynı saatte evde oluyorsunuz, benim ki benden üç saat önce evde oluyor, fosur fosur uyuyor, totomu kaldırıp bir işe el atayım yok yani. Varsa yoksa uykusu var, ben nasıl insan evladıysam 5 ssat uyumak benim için yeterli
Yani hormon falan değil mesele, tutturmuşlar bir hormonlar hormonlar bla bla bla , doktor kesildi herkes

kız adamcağız hasta mı acaba dur bı ısrarlıyım ben doktora gotureyım belkı horlamasıda gecer saol arkadasım

ileride daha kötü hastalıklara yol açabiliyormuş. ben eşimi korkuttum öyle ikna ettim doktora gitmeyi. uyku laboratuvarı olan bir hastaneye gitmeniz gerekiyor. bir çok sorunun düzelir. bende buradaki başka bir üye yazmıştı. onun sayesinde araştırdım ve karar verip gittik.

Evli oldugumuzu zannediyoruz ,kocalar sadece ev arkadasi , parazitler gibi bize bagli yasiyolar

Valla kızlar bende de uykucu bir koca var bi akşam uyumasa bi akşam hiç uyanmadan uyuyor koltukta sonra kalkıp yerine yatıyor... İlk günler çok ruhum daraldı ağladım çok dusta o uyurken başka odada gün geldi kendimi sıkmak tan migrenim tuttu ama inanin üzüldü gününe kalıyorsunuz eğer Eşinizin uykuya karşı zaafı varsa... Kabullenmeyi seçtim kafam rahat etti çünkü değişmiyor lar gerçekten üzülmek kendine ceza bi anlamda... Ama sen çalışıyorsun da senin işin daha zor Allah yardimcin olsun... Ama uyku dışında başka büyük sorunda yok gibi eşim sorumluluk sahibi evine bakan biri ilgisini sevgisini gösterir... Bazen buradaki eşleri okuyuncauyusun en azından iyi bir es diye sukrediyorum. Herkesin durumu farklıdır tabi ki ama bazı şeyleri görmezden gelmeyi öğretiyor insana evlilik... Ben ki aslan Burcu kimseye eyvallah i olmayan bir insandim eskiden yani

Ve evet öğrendiklerini de çok iyi kullanıyorlar benimki şimdiden başladı birsey deyince bi eleştiri yapınca hemen sen alıngan oldun demeye

Eşin bir kan tahlili yaptirsin çok halsiz görünüyor yazdiklarina göre. Kansizlik, b12 eksikligi falan cok halsizlik yapiyor. Basit bir ilac tedavisiyle çözülebilir belki sorununuz.

Bence bunun hormonla alakası yok bende aynı şeyi yaşıyorum eve gelir 9.30 gibi başlar uyuklamaya ama arkadaşlarıyla maça gitsin, playstation oynasın 12 den önce gelmez..Odun ki hemde ne odun bunlar..Bende zaten işte çok sıkılıyorum tek neşem akşam gideyim kocamla vakit geçireyim ama o da olmuo işte off bende çok bunaldım yaa

Hormonlardan olabilir git geller
ama eşiniz de davranışları normal değil
uyku sorununu halledin

zaten ben ona annen gıbı hıssedıyorum yapabılsem kucagıma laıp yatagına goturcem dıyorum
bana da sırtını kaşıtıyor bol bol bende diyorum içimden annesi ile ne yaşayamamışsa benden bekliyor galiba.su filan veririm bazen genellikle evde annem işe okula geçirirdi beni bende alıştığım için onda öyle alışkanlık olmasa da o izinli yada geç gidecekken işine ben erken iş için kalktığımda öperim öyle giderim.izinliysem o işe gidecekse onu öperek uğurlar Allaha emanet ol filan derim.tabi böyle muamele ile karşılaşınca annesi aklına filan geliyo sanırım.

Sorun senin hamilelik değil kocanın uyku hormonları bence. Bu kadar uyuması normal değil, bir doktora götürmelisin. Bu şekilde evlilik yürütmek mümkün değil..

Biz erkekleri anlamıyoruz erkekler bizleri sonuçta böyle oluyor :) ama şöyle bir şey var siz hamilesiniz,çalışıyorsunuz bir yandan da ev işi eşiniz biraz daha ilgili olabilir ki hamile olduğunuz için daha fazla ilgi bekliyorsunuzdur :) Şöyle de düşünün neler görüyoruz,duyuyoruz eşiniz çok çok iyi onların içinde,mutluluklar

bütün sayfaları okuyamadım ama eşinizin kan değerlerine falan bakıldımı bana çok geldi bu kadar uyuması gecede uyuyormu yoksa gece uyanıp tv falanmı seyrediyor uyku duzenimi bozuk

ay çok alemsiniz
o ekstra komut mevzusunun arkasına saklanıyolar bence, ozaman her yap dediğimizi yapsalarya :)) inadına yapma dediklerimizi yapıyolar:)) bide bizimki aynen komut hatasını bana yükler bende uydurma bidaha iş beklemiyim diye yamuk yumuk uydurmasyon yapıyosun yemezler diyorum, normalde pratik zekalıdır ben bişey istiyince adam safa yatıyor resmen:)))) çakal olmuş bunlar:))))

Kocalarda var bunlar,,
Benim eşimde akşam gelir üst baş el yüz yıkanır dogru kanapeye..
Bende mutfağa:)Bazen sıkılıyorum bu durumdan o zamanlardada hemen yardıma koşuyor işte.:)
Hoş en fazla yaptıgı sofrayı kurmak yada toplamak...
Birde kadınların görevi bu yapacak birşey yok demiyor mu:))
Ki sen 7 aylık hamilesin bence çok rahata alıştırmısın
Arada kurul kanepeye sende,bırak o yapsın ..
Biraz nazlanmayı dene,, Sende hamileğin tadını cıkar canım..
Kendini bukadar yıpratma.. İleride daha koşuşturmalı süreçler var...

Şu coşan hormonları birazda naz yapmak için kullanın derim.Ayyy birden elim uyuştu.Ayyy bak belime kramp girdi.Hayatım canım şunu çekiyor demek çok zor değil.Midem çok bulanıyor felan de.Yapsın yemekleri arada bir.
Off offf hepsini benmi öğreteyim şimdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…