- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
Kıyamam canım, bence aşırı yorgun hasta numarası yap, eve gel kendini hemen koltuğa at, ve bekle... Ve bekle... Bakalım acıkınca ne yapacak, emin ol kalk beraber yapalım dicek.iyigeceler kızlar.. size danışmak istediğim bir mevzu var ..benım içime cok dert oluyor. öncelıkle 7 aylık hamıleyım..yani hormonlarım mı bana oyun oynuyor yoksa haklı mıyım bılmek ve ona göre tepki vermek istiyorum..
bende çalışıyorum eşimde aynı saatte ısten cıkıyoruz. eve gelıyoruz ben dogru mutfaga yemek hazırlamaya gırıyorum eşim bu arada yatıyor yemege çağırıyorum.yemek bıtınce ıkı tabak göturuyor mutfaga sonra o tekrar yatıyor ..ve orada her gece uyuya kalıyor saat 22:00 gıbı ve ben onu yatagına yolluyorum ve ben bu duruma cok sınırlenıyorum yanı evlılıgımızde tek tartıma suanda bu yuzden çıkıyor. ve ben çıldıracak boyuta gelıyorum.örnegın bugun cılgın yorgunum ama dolap bombos yemekten sonra markete gıdelım dedım gıttık havada guzel markette hadı askım cabuk dıyor neden dıyorum uykum geldı dıyor bunun dısında hıc bır sıkıntım yok esımle ve yıne en sınır oldugum nokta öğrendıgı tek cumle: hormonlarından bunlar.. dgru mu bu hormonlarımdan mı ? oysa ben cıdden bu duruma kızıyorum kendımı yalnız hıssedıyor ve bazen ağlama krızıne gırıyorum..tesekkur ederım sımdıden ılaveten evlılık yıldonumu doğum gunu bılmez
Kıyamam canım, bence aşırı yorgun hasta numarası yap, eve gel kendini hemen koltuğa at, ve bekle... Ve bekle... Bakalım acıkınca ne yapacak, emin ol kalk beraber yapalım dicek.
eşin uyku apnesi olabilir. uykusu geliyor ve sağda solda uyukluyorsa öledir. benim eşimde sürekli uyku hali oluyordu. uykusu gelse imkanı yok oturamıyordu. bende benimle ilgili sanırdım. meğerse hastaymış. cihaz kullanıyor. maşallah daha iyi..
Beyimiz yan gelip yatsın, sen hamile halinle üstelik 7 aylıkken her işe koştur, erkenden uyusun, o yorgun olabiliyoken senin yorgun olma ihtimalini gözardı etsin sonra HORMONLARDANDIR desin. He canım he.O çok iyi ama sen nankörlük ettiğin için hormonlardan oluyor değil mi? Çocuk mu var karşısında?!
Keşke önce eşinle konuşsaydın...
her aksam yogurt mu tuketiyor esiniz saat 10da uyuyup kaliyor..
yemek sonrasi karsilikli turk kahvesi icin bakalim hala uykum var diyor mu?
aglamalariniz tabiki de hormonlarinizinda etkisiyle fazlalasir ama bu duruma sinir olmaniz hormonlarinizla alakali degil bence..kim olsa sinir olur..
arkadaşlarınla dışarıya azıtmaya gideceği zaman uykusu kalmaz.desenizki "benle olmaktan mı sıkıldın" hayır der ama öküzlüğüne açıklama getiremez.benimkide konu açmıştım.bol bol top oynuyor ergenliğini bitirince inşallah koca ve baba olmayı da öğrenicek ablası
alla allaa mesela gece nefesı kesılıyor bazen ben uyumadıgımda farkedıyorum dedım ona ama sana öle gelıyodur dedı sabahlarıda hep yorgunum dıyor
sen hamile halinle çalışıp hemde bir sürü ev işini hallederken o kıçını devirip yatamaz. Tuttur bence evdeki işin bir köşesinden. Yoksa bebek olunca daha çok zorlanırsın, yapacak bir şey olmayınca yorgunum diye kıç devirmek adet haline geliyor bunlarda.
eşiminde gece nefesi kesiliyor. bak araştır uyku apnesi vardır ondada .. eşimde hep yorgun hiç hali olmuyordu.. benim yardıma ihtiyacım olduğunda yardım edemiyordu. kaç kere mutfakta iş yaparken dönüşte eşimi uyurken yakaladım bir bilsen. hastaymış adam. ki bu hastalık özürlü kapsamına giriyor düşün... şimdi çok şükür hali oluyor ve banada yardım ediyor...
ne hormonu yaa onun uyuması da sizin hormonlarınızdanmı oluyormuş offf hepsimi aynı bunlar yaa
o uyku mevzusu bizdede aynı anlatsam buralara sığmaz, sizin hormonlar düşünce nolucak bi görün hiç bişey değişmicek bence.
5 yıl flörtte adam ne ince ruhluydu anlatamam, 9 yıldır evliyiz tam bir kalas hatta daha fazlası , artık yorgunum ve uğraşamıyorum sanki herkes kendi dünyasında. çocuklarımla ilgileniyorum o ilgilenmeyince kükrüyorum, kendime ilgi istemiyorum yani artık, sadece SAYGI diyorum çoğunlukla oda yok oooooffffff ben sizden dertliymişim.
ama akıllarına bişey gelince uykumu muyku kalmıyor !!!!!!!!!!!!! gıcıklar !!!!!!!!!
eşin çok ağır işte mi çalışıyor..
vallahı yogurtsuzda sofraya oturmazben gebe degilken sıgara kahve muhabbetlerımız olurdu uzunca sıgarayı hamıle olunca bıraktım kahveyıde bıraktık
Şimdi eşini anladım tembelde sen nerden buluyorsun bu kadar enerjiyi iş dönüşü? Ben kılımı kıpırdatamıyordum ilk hamileliğimde çalışırken, işten gelince direkt yatıyodum yemek yoksa ben değil eşim mecburen düşünüyodu. Sen de çek elini biraz yaptıkça ister yaptıkça ister..yorgun olsan da inanmaz çünkü yapabildiğini görüyor güveniyor..sen de yat uyu..