odunla evlenenler

Kıyamam canım, bence aşırı yorgun hasta numarası yap, eve gel kendini hemen koltuğa at, ve bekle... Ve bekle... Bakalım acıkınca ne yapacak, emin ol kalk beraber yapalım dicek.

Enistem boyle masa basi isiyse pc basindaysa oda ondandir kiminin vucudu kiminin beyni yoruluyo iste bence sizde erkenden yatin bol bol uyuyun bebis olunca aricaksiniz bu gunleri

magic girl
benimki sabah erken uyaniyor. aksama kadar yoruluyor demekki:) oyle cok karbonhidrat tuketmez. yemesi olculudur. biraz da aliskanlik galiba erken yatmaya alisik oldugu icn ona normal geliyor. ben de alistim artik. onu yataga gonderip cayimi kurabiyemi hazirlayip keyfime bakiyorum:)
odun dedigin yontulabilir arkadasim. bugun olmazsa yarin, yarin olmazsa obur gun.. elbet bir gun yontulacaklar:)

Beyimiz yan gelip yatsın, sen hamile halinle üstelik 7 aylıkken her işe koştur, erkenden uyusun, o yorgun olabiliyoken senin yorgun olma ihtimalini gözardı etsin sonra HORMONLARDANDIR desin. He canım he. O çok iyi ama sen nankörlük ettiğin için hormonlardan oluyor değil mi? Çocuk mu var karşısında?!

eşin uyku apnesi olabilir. uykusu geliyor ve sağda solda uyukluyorsa öledir. benim eşimde sürekli uyku hali oluyordu. uykusu gelse imkanı yok oturamıyordu. bende benimle ilgili sanırdım. meğerse hastaymış. cihaz kullanıyor. maşallah daha iyi..

Kıyamam canım, bence aşırı yorgun hasta numarası yap, eve gel kendini hemen koltuğa at, ve bekle... Ve bekle... Bakalım acıkınca ne yapacak, emin ol kalk beraber yapalım dicek.

dun aksam duymus ağladıgımı uyanmıs geldı trıp yaptım özür diledi bakalım nolccak değişcek mi çok merak edıyorum kesın bana bugun yemek yapma dısarı cıkıp yerız der huyudur sonra 3 gun surer etkısı dur bakalım olmadı denıcem dedıgını

alla allaa mesela gece nefesı kesılıyor bazen ben uyumadıgımda farkedıyorum dedım ona ama sana öle gelıyodur dedı sabahlarıda hep yorgunum dıyor

kız bıde kendımı dırdırcı gıbı hissediyorum sonra vallahı bak kötüymus huzur bozuyomuş gibi

vallahı yogurtsuzda sofraya oturmaz ben gebe degilken sıgara kahve muhabbetlerımız olurdu uzunca sıgarayı hamıle olunca bıraktım kahveyıde bıraktık

zaten ben ona annen gıbı hıssedıyorum yapabılsem kucagıma laıp yatagına goturcem dıyorum

alla allaa mesela gece nefesı kesılıyor bazen ben uyumadıgımda farkedıyorum dedım ona ama sana öle gelıyodur dedı sabahlarıda hep yorgunum dıyor

eşiminde gece nefesi kesiliyor. bak araştır uyku apnesi vardır ondada .. eşimde hep yorgun hiç hali olmuyordu.. benim yardıma ihtiyacım olduğunda yardım edemiyordu. kaç kere mutfakta iş yaparken dönüşte eşimi uyurken yakaladım bir bilsen. hastaymış adam. ki bu hastalık özürlü kapsamına giriyor düşün... şimdi çok şükür hali oluyor ve banada yardım ediyor...

mesela evı supur dıyorum ya salonu supurur hemen ıtıraz etmez her oda ıcın ayrı sorar süpüreyımmı dıye ben yaparım dersem bırakır mesela çamasırları makıneye at desem atar ama ekstradan komut vermem gerekıyormus çalıştır makınayı demedın der

kız adamcağız hasta mı acaba dur bı ısrarlıyım ben doktora gotureyım belkı horlamasıda gecer saol arkadasım

ay heee bıde o var ya istemeyı bile bilmiyor odunlar bı kadın ruhundan anla ya töbe töbee

Bilmiyorum teselli olacak mi ama toplumumuzdaki kadinlarin %99.9999999999999999999999u okuzlerle evli. Geriye kalanlar da bekar zaten.

vallahı yogurtsuzda sofraya oturmaz ben gebe degilken sıgara kahve muhabbetlerımız olurdu uzunca sıgarayı hamıle olunca bıraktım kahveyıde bıraktık

ozaman yogurt vermeyin,bol salata yedirin benimde felegim sasar yogurt yiyince,oturdugum yerde uyuklamaya baslarim
siz meyve cayi icin esinize koyusundan bi kahve yapin yanina da bi dilim kek..
sonrada misir patlatin guzel bi film acin izleyin beraber.
yavru dogduktan sonra bugunleri ararsiniz..olabildigince biseyler yapmaya calisin beraber..

bana sen nasıl insansın sana bakınca yoruldum dıyor bende bıtmek bılmeyen bır enerjı var ne uyku ne aserme ne bısey bı tuhaf hamılelık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…