odunla evlenenler

7 ay oldu mu ki despera? Masallah. Zaman ne cabuk geciyor.
Neden hamile kalamiyorum, acaba hamile miyim konularini daha dün gibi hatırlıyorum. ..

7 ay oldu mu ki despera? Masallah. Zaman ne cabuk geciyor.
Neden hamile kalamiyorum, acaba hamile miyim konularini daha dün gibi hatırlıyorum. ..

ay ben sana kıyamammm ya canım benımmmmmmmm kızım zaten aglamaya yer arıyorum ben ..zaman su gıbı gecmıs haberım yok. en son bır test kymustum ben goruyorum var cızgı dıye kımse gorememıstı dogruymus varmıs canım

Allahım ölebilirim suan

Aynı formatta odun bende de var. Değişmiyor. Ona uyum sağlamak daha etkili oldu. Romantizm yok.İki üç güzel söz yok. Çiçek yok vs. vs. ilk zamanlar sorun ediyordum ama alıştım. Önemsemiyorum. Kendimi değiştirmek daha kolay oldu. İnanırmısınız çok daha mutluyum. Beklentim yok. Ağlamıyorum. Aksine daha çok eğleniyorum. Beni çok seviyor. Playstation oynuyoruz. Formalarımızı giyip maça gidiyoruz. Eğleniyoruz.Geziyoruz tozuyoruz. Romantik değil ama beni çok seviyor <3 Diyeceğim o ki. Yıllarca denenmiş değiştirme çabaları sonuç vermiyor. Kendini üzme böyle şeyler için ona ayak uydur daha çok eğlenirsin.

Evet hatirliyorum, hatta yorum bile yapmıştım. Ben göremiyorum diye, sen de demistin ya nadil goremezsin var orda görüyorum diye..
Cidden varmış ama. Anneler hisseder iste. Rabbim hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin insallah. Darisi benim gibi isteyen digerlerinin başına. .

gezıp tozmada yok ki bunda uyumak var baskada yok ben buna uysam bıttım yanı sıze eglence varmıs..uyurken nasıl eğlencez bılmıyorumkı ..romantızım sıfır aynen..sevgılıler gununde manıtalar gunun kutlu olsun kız dıyen bır kocam var ne dıyım

amın canım benım Allah bır an once nasıp etsın ınsallahh

Seninki yine iyi. 2şubat isteme tarihi 4 şubat nişan 12 şubat yıldönümü 14 şubat sevgililer günü 20 şubat doğum günüm ve bana diyor ki beşini bir hallederim sen canını sıkma.

Ay bu konular beni evlilikten soğutuyor.
aynen. çalış gel yemek yap uyu yazılmıs ya bide yukarıda.
bekarken anacıklarımız yapıyor yemeği en azından, bide utanmadan şikayet ediyorum ben tü bana

Basta siz abartiyorsunz gibi geldi.
Ama sonra farkettim 7 ay hamile oldugunuzu.
Boyle devam etmemeli.
Ama sinirlerekte biyere varamazsiniz mantikli dsunurek isin icinden cikabilirsinz.
Evde eksik varsa kocaniza sen alisveris yap ben yemegi yaparken de.
Isten alisveris yap eve gelmeden de.
Tabi liste hazirlamayi unutmayin.
Sonra sunu unutu bunu unuttu derken yine hormonlar devreye girer.

Hormonlarin da etkisi vardir tabi ama
7 aylik hamilesin eve beraber donuyorsunuz, ve tek basina yapiyorsun yemegi o yan gelip yatiyor. Bence anlasin bir gun o yapsin sen yat bi gun sen yap. Ya da beraber yapin. Sonucta ikiniz de yoruluyorsunuz. Allah Allah

valla canim bendekkde odun sinir oluyorum telefonun icine düscek o telefonu bi kafasinda patlatcam ama ne zaman sonu yakindir. bide hep telefonunu kurcalarim arkadaslariyla kankalariyla faceden akrabalariyla yazisir komik videolara bakar gercekten patlamak üzereyim bide bazen bisey deyince cvp vermez illa bagirtturir beni uyuz

Anlamıyorum bu erkekler neden böyle,yemeğinizi kendiniz yapıp,bulaşığınızı yıkayıp ancak işlerinizi hallettikten sonra biraz oturup kocanızla vakit geçireceğiniz sırada o uyumuş oluyor.Eee o zaman aynı evi paylaşmanın ne anlamı kaldı?yalnız yaşasanızda aynı durumda olacaktınız hemen hemen. Birkaç aydır çalışmıyorum evdeyim,yemeği eşim gelene kadar hazırlamış olurum ama evliliğimizin başından beri bir kere bile yalnız sofra kurup toplamadım,salatayı yapar,nadir olsada canım istemezse bulaşıkları yıkar,haftasonları yemekleri o yapar,Evdeyim geç kalkıyorum diye erken uykum gelmiyor sabah çok erken işe gitmesine rağmen benimle zaman geçirmek için olabildiğince dayanır geç yatar,benimle birlikte turşu kurar reçel yapar. Her erkek bir değil ama evet geneli böyle üstelik birde hamilesiniz konuşun eşinizle anlatın bu durumu hormonlarla açıklayıp kolaya kaçmasına,bahanelerin arkasına sığınmasına izin vermeyin o çalışıyorsa sizde çalışıyorsunuz yorgunluksa eşit derecede yoruluyorsunuz ve siz birde can taşıyosunuz ben sanırım şanslı azınlıktanım odunla evli değilim ama ben bile buradan sinirlendim eşinize sizin ağlayıp üzülmeniz çok normal

hormonlarla hiç alakası yok..hamile bir kadın..eşiyle aynı saatte geliyor..ve adam yorgun dinleniyor..kadını mutfağa yolluyor..sizde girmeyin eşiniz mutfağa girmeyince..beraber yapılmalı işler..yemekse soğandı..salata veya bir çorbayı karıştırır..mutfak toplanır beraber..işler bitincede berber dinlenilir..bu adam gerçekten odun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…