odun ya da?

Bir dengesiz erkek daha burdaki konuları okudukça ve yasadığım şeylerden sonra sanırım düzgün adamları bir araya toplamışlar ve odaya ulaşım yok diye düşünüyorum hepsi mi bize denk gelir ve hepimiz sevilmek değer görmek istiyoruz ve ilişki esnasında ne yazik ki duygusal oluyoruz susuyoruz bekliyoruz ama kırılan yine biz oluyoruz ve ben henüz düzelir denilip de düzelen bir adam görmedim yazınızın başı bana çok tanıdık geldi ilişkiye yeni başlayan erkeklerin ilk bir kaç ay beyninde neler döndüğünü görmeyi çok isterdim mutlu olmak istiyorsunuz peki mutluluk bu adam da mı sizce ... umarım pişman olmayacağımız adamlar bir gün bizi bulur

Çok güzel soylemissiniz .. etrafımdaki arkadaşlar uzun süreli ilişkileri var ya da evli bana seninde cikmadigin kalmadi abartmadin ki diyor . Cay ictigim tanimaya calistigimi bile ciktigimdan sayiyorlar . Bu sansj vermezsem nasil bukacagim. Onume gelene de sans vermiyoruz tabikide.ama bu adam bence iyi olabilir diye düşünürken saçma sapan bir hale geliveriyor sonra üzüldügumle kalıyorum. Ins düğün birileri bir an önce çıkar karşımıza çünkü yoruldum

Canımcım daha fazla üzülmek istemiyorsan bırak gitsin... Ben de biraz önce aynısı yaptım,hayatımdan çıkardım ,gitti... Üzül,sinirlen .Nereye kadar di miKendisinin şu an haberi yok ama

Canımcım daha fazla üzülmek istemiyorsan bırak gitsin... Ben de biraz önce aynısı yaptım,hayatımdan çıkardım ,gitti... Üzül,sinirlen .Nereye kadar di miKendisinin şu an haberi yok ama
Aaa seninkidemi öyleydi yoksa:) bende bıraktım gitti ne hali varsa görsün ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…