odun ya da?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
37
3 ay önce face de ortak arkadaşlarımızdan görup bana mesaj atmıştı. Öyle sohbetimiz başladı ve çıkmaya başladık. Ilk başlar da sürekli yazar benim hakkımda bilgi almak ister ya da onu. Hakkında soru sormamı isterdi sormadigim zaman neden sor muyorsun beni merak etmiyor musun derdi. Bir gün çalışır bir günde boşta. Boş zamanında yarım saatte olsa bana ayirirdi ilk ay tabi !sonrasinda görüşmeler azaldı . Haftada bire düştü . Sorduğumda haftada bir neyin yetmiyor ozleyelim birbirimizi demeye başladı. Mesaj atıyor arada napiyorsun Günaydın falan filan öyle çok mesajda atmiyor . Sonra hergün ben dir dir etmeye başladım . Çünkü bu yaptıklarından çok sıkıldım. Daha fazla dayanamicam bitiriyorum dedim bir kelime bile yazmadan beni face den instgramdan sildi . Iki hafta gorusmedik . Taaa ki bayrama kadar . Bayram da dayanamadım mesaj attım özledim diye . Bütün okuzluklerini unuttum bi an. 3 gündür görüsuyoruz. Yine aynı hiç değişen bişey yok . Odun diyeceğim Hayır değil sene önce instgraminda bir foto paylaşmış sevgilisine evde yemek hazırlamış balonlar hediyeler falan filan . Sorduğumda nerde gördün dedin şaşırdı unutmuş bile orda olduğunu ama sildimi Hayır . Face den ve instgramindan hala engeli kaldirmadi . Engelliylmiyim dedim ayrıldığımzda yapmıştım dedi ama kaldirmadi bile. Bana kizacaksiniz biliyorum. Sadece artık mutlu olmak istiyorum. Yok kimle denemek istesem olmuyor hepsinde ayrı bir sorun . 29 yaşıma geldim . Adam akıllı biri denk gelmedi. Etrafımdaki mutlu çiftleri görünce neden bende mutlu olamıyorum diye isyanlardayim artık.
Şimdi bununla nasıl bir konuşma yapsam . Ne desem nasıl davransam bilmiyorum . Bana bu konuda yardımcı olursaniz sevinirim

Belki bişeyler değişir demistim
Canım bak olmaz derken evlenirsen mutlu olamazsın anlamında demiyorum, o aşamaya bile gelmez. beğenen seven aşık olan hoşlanan hiç farketmez ama ilgisi olan erkek bunu yapmaz. Hayatına biri girince kendisi şutlayacaktır zaten. belkide biri vardı o nedenle ilgisizdir, aman giderse gider diye düşünüyordur. Git hak eden birine zamanını hayallerini ayır.

Gözünü seveyim uzak dur canım bu adamdan. Elbet yine başkası çıkacaktır karşına. Hem de doğru biri.

Bencede birakin gitsin ayrildigi sevgilisine yaptigi suprizin fotosunu niye hala kaldirmiyor senle beraber sonucta

Bu insani hayatinizdan tamamen cikarin bence . Birisiyle sevgili olmadan once oturup bi cay icin ya da bir gun boyunca guzel bi yere gidip gezin arkadasca . kisiligi sevmeye asik olmaya deger mi cozmeye calisin . eger cozemezseniz sevgili olmayin. boyle yamuk insanlarla isiniz olmasin . faceden falan tanismayla mesajlasmayla olmaz boyle isler . mantikla aski bir arada yurutmeye calisin zor olsa da

29 yaşındayken böyle bi adamla uğraşılmaz 18-19 yaşındakilerin yaşayaacağı basitlikte ilişkiler bunlar. hayata ve sana daha ciddi bakacak birini bul bunla uğraşma

belkide fazla ılımlısındır her denilene evet diyen türden

Olmadı zaten bir hafta bile dayanamadım istediğim gibi konusamiyor davranamiyordum ilişkinin ne anlamı kaldı rahat olamadiktan sonra . Bu konuda çok sansizim anladım

Herkes mutlu olmak ister ama belki prense dönüşür diye kurbağaları öpmenin alemi yok. Kendine bir prens bul.

adam size sevgilim gözüyle bakmıyor, beni seven peşimde dolanan kız gözüyle bakıyor...

bu kadar sevgiye aç olamazsınız düşünüyorum, gururunuzu daha fazla kırmasına izin vermeyin.
bulunmaz hint kumaşı değildir eminim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…