Odun kocalar

Eşinizin yerinde ben olsam bende sıkılırdım. Her ay bir kutlamamı olur yahu. Adı üstünde özel gün her ay kutlanan bir şeyin özelliği kalmaz ki.

bir süre sonra, bu sene sen benimkini kutla seneye ben seninkini oluyor. En azından bizde öyle. Hayat müşterekse siz kutlayıverseydiniz 29. ayınızı. hep adam yapmış belli ki. sıkılmıştır artık.

Aman taktığın şeye bak benimki bilir ama kutlamaz
hatta hatırlatmak isterim işi şakaya döker
bak kutlamayanda varmış
2 senelik evliyim canım
ufacıcık şey için bunlar oluyorsa büyüğü nasıl halledceksin
eğer eşine şikayet anlamında msj attıysan inada çok biner
sağlık olsun tatlım yeter

Aman taktığın şeye bak benimki bilir ama kutlamaz
hatta hatırlatmak isterim işi şakaya döker
bak kutlamayanda varmış
2 senelik evliyim canım
ufacıcık şey için bunlar oluyorsa büyüğü nasıl halledceksin
eğer eşine şikayet anlamında msj attıysan inada çok biner
sağlık olsun tatlım yeter

ılımlı yaklaştığın için çok teşekkür ederim.

ılımlı yaklaştığın için çok teşekkür ederim.

canım bu konulara bu kadar takılma
ilk baştan böyle gitti diye devamı bekliyon ama
işte olmuyor canım
eşimin eylülde doğum günü hediye almayı düşünüyorum
ben almadım zamanında şimdi bare yapayım :cool::cool::cool:

Ben de kutlardim, her ayimizi evlenmeden once. Sonra ben bile unuttum artik bu tur seyleri, sadece dogum gunu ve evlilik yildonumunu kutluyoruz, bi de tanisma yildonumu.
Esinin kafasi eminim ay ay iliski kutlayacak kadar boş degildir, eger senin de bi ugrasin yoksa normal bu tur seyler yuzunden kavga cikarman. Ama kabul et cok sacma, diyorsun ki bu yuzden defalarca kavga ettim, uyardim, aman ne buyuk mesele. Bu mu yani tek derdin?
Benim tavsiyem kafani biseyle mesgul edersen adama sarmazsin mutlu mesut yasarsiniz.

Gerçek mi bu konu? Aradaki yanıtları okumadım, konu sahibi ciddi mi?

Valla ben nişanı düğünü kocanın doğum gününü farklı ayların aynı gününe denk getirdim. Kurtuldum ayrı ayrı kutlama gapmaktan. Herayın 28inde hepsinin birdenay dönümünü kutluyoruz...

Şaka şaka, ne kutlicaz, deli miyiz biz?

merhaba kızlar. bugün sabah kocamla kavga ettik moralim çok bozuk. cumartesi bizim tanışmamızın 29. ayıydı. biz normalde her tanışma günümüzü, nişanlanma günümüzü ve evlenme günümüzü kutlardık. hele nişanlıyken mutlaka kutlardık. kutlamadan kastım, güzel bir mesaj yazmak, özel bir mail atmak yada bir yemeğe çıkmak gibi şeyler. ama evlendikten sonra eskisi gibi önemsememeye başladı. bir kaç aydır da hiç bir günümüzü hatırlamadı. cumartesiden beri ufak ufak trip atıp söyleniyorum hatırlamadığı için.
bugün sabah başka birisinin karısıyla kutladığını duyunca duygularım daha çok depreşti ve durumu kocama yazdım. kesinlikle arkadaşı kıskandığımdan değil ama çok üzülüyorum ben buna. ben gerçekten çok duygusal ve çok romantik birisiyim. kocamdan da birazcık düşünceli olmasını bekliyorum ama olmuyor.
bu konuda onu çok uyadım çok tartıştık ama hiç bir şey değişmedi. halen o konularda umursamaz davranıyor ve önemsemiyor.
tam bir odun. tartıştığımızdan beri de hiç mesaj atmadı aramadı. ben de yazmadım kendisine. hem suçlu hem de bana başkalarını anlattığım için demediğini bırakmadı.
kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazayım dedim. moralim çok bozuk. sizin de kocalarınız odun mu böyle?

benim de benzeri bir konum var canım sevgililer gününde yaşanmış. ve kk kadınları sayesinde süper çözümledim ben bu işi. kutlama istiyorsan sen yapacaksın. valla üşendiğimden yapmıyorum da artık:KK53: ama beklemiyorum da. eşim mutlu ben mutlu ohhh mis:KK48:

Kıyaslanmaktan hoşlanmaz erkekler. Kadınlar da öyle.. Bak şunlar böyle yapıyor demek çok yanlış bence. Hem 29. Ay ne oluyor yahu ? :)
Bu kadar büyütecek kavga edecek birşey yok. Benim eşim unutmuştu dedim bugün günlerden ne? O da anladı, sonra ben de güldüm. Hiç kafama bile takmadım
xenforo-smilies-kk53.gif

Gerçekten bu yıldönümünü bitek ben mi büyütmüyorum anlamadım
xenforo-smilies-kk53.gif

Ayrıca yoktan yere kavga edip araya soğukluk sokuyorsunuz..

X