- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- Konu Sahibi justsmile2701
Eşinizin yerinde ben olsam bende sıkılırdım. Her ay bir kutlamamı olur yahu. Adı üstünde özel gün her ay kutlanan bir şeyin özelliği kalmaz ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de git kendi hayatınla uğraşYaş olmuş 26. Oyalanacak bir seyler bul.
Aman taktığın şeye bak benimki bilir ama kutlamaz
hatta hatırlatmak isterim işi şakaya döker
bak kutlamayanda varmış
2 senelik evliyim canım
ufacıcık şey için bunlar oluyorsa büyüğü nasıl halledceksin
eğer eşine şikayet anlamında msj attıysan inada çok biner
sağlık olsun tatlım yeter
ugrasiyorum sekerim ama konu acip tavsiye isteyen sensinsen de git kendi hayatınla uğraş
ılımlı yaklaştığın için çok teşekkür ederim.
aay şakası bıle sıkıcı..Party forever desene, daimi bir şenlik kutlama halinde, tez zamanda birini bulmam lazım, çok kıskandım.
Malatya kayisi festivalinide kutluyonuzmu
merhaba kızlar. bugün sabah kocamla kavga ettik moralim çok bozuk. cumartesi bizim tanışmamızın 29. ayıydı. biz normalde her tanışma günümüzü, nişanlanma günümüzü ve evlenme günümüzü kutlardık. hele nişanlıyken mutlaka kutlardık. kutlamadan kastım, güzel bir mesaj yazmak, özel bir mail atmak yada bir yemeğe çıkmak gibi şeyler. ama evlendikten sonra eskisi gibi önemsememeye başladı. bir kaç aydır da hiç bir günümüzü hatırlamadı. cumartesiden beri ufak ufak trip atıp söyleniyorum hatırlamadığı için.
bugün sabah başka birisinin karısıyla kutladığını duyunca duygularım daha çok depreşti ve durumu kocama yazdım. kesinlikle arkadaşı kıskandığımdan değil ama çok üzülüyorum ben buna. ben gerçekten çok duygusal ve çok romantik birisiyim. kocamdan da birazcık düşünceli olmasını bekliyorum ama olmuyor.
bu konuda onu çok uyadım çok tartıştık ama hiç bir şey değişmedi. halen o konularda umursamaz davranıyor ve önemsemiyor.
tam bir odun. tartıştığımızdan beri de hiç mesaj atmadı aramadı. ben de yazmadım kendisine. hem suçlu hem de bana başkalarını anlattığım için demediğini bırakmadı.
kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazayım dedim. moralim çok bozuk. sizin de kocalarınız odun mu böyle?