- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
O ilk ondan:)
Nevroş ben 2. Hafta birincisiyim bana niue gelmedi kiPınar labne tarifler 3.hafta yarışması 1.si ödülleri gitmiş.Kendisi üyelik iptali yaptığı için bana e-mail ile ulaştı paylaşıyorum.Teşekkür ediyor.
Makroo
K Kazen
isabel
Eki Görüntüle 2602901
Seni unuttular:)Nevroş ben 2. Hafta birincisiyim bana niue gelmedi ki
Abla ben yakınım direk bana göndersinler sonra ben hippoya gönderirimSeni unuttular:)
Yerin uzak ondan olabilir mi:)
Nevroş öle deme valla evden çıkamıyorum kargo gelir geri döner diye.. bari gününü deseler beklemesem boşunaSeni unuttular:)
Yerin uzak ondan olabilir mi:)
Afiyetle tüketin canımEki Görüntüle 2603649 Eki Görüntüle 2603648
Hediyelerim geldi2 koli geldi sucuk salam yok ama sanki fazla göndermişler değil mi peynirleri falan 3er 3er
Teşekkürler K Kazenisabel Nevreste
Afiyetle yersiniz inşaallahEki Görüntüle 2603649 Eki Görüntüle 2603648
Hediyelerim geldi2 koli geldi sucuk salam yok ama sanki fazla göndermişler değil mi peynirleri falan 3er 3er
Saol nevroşum ❤Afiyetle yersiniz inşaallah
Ben fasulyeyim ve cidden hala heyecanlıSaol nevroşum ❤
Yalnız bişi dicektim.. sütaş kategorisinde madalya fln gelmemişti. Bence bu da sayılmasın.. fasulye olmak için çok gencimbi eğlencem burası ya.. yarışmaya katılmak benim hobim.. fasulye olursam heyacanı kalmaz ki..
Geç geldi ama güzel geldiEki Görüntüle 2603649 Eki Görüntüle 2603648
Oğlum İbraaamEki Görüntüle 2603649 Eki Görüntüle 2603648
Bence de pınar sayılmasım,şakacıktan olsunSaol nevroşum ❤
Yalnız bişi dicektim.. sütaş kategorisinde madalya fln gelmemişti. Bence bu da sayılmasın.. fasulye olmak için çok gencimbi eğlencem burası ya.. yarışmaya katılmak benim hobim.. fasulye olursam heyacanı kalmaz ki..
Oğlum İbraaam