- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bizim zeytinimiz var kendimiz yapıyoz zeytinyağınıO kadar katılın dedim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim zeytinimiz var kendimiz yapıyoz zeytinyağınıO kadar katılın dedim:)
Şifa olsun afiyet olsun inşallah ablam
WayyyEki Görüntüle 2592129 bu sefer de yüzüm güldü![]()
Her fırsatta katilacaksin işte sitede amaç bu :)))WayyyKazen sitede ayrımcılık baş göstermiş ilk yarışma öyle mi Diğer üçüne katılanın günahı ne bu kadar dışlanmayı kaldıramayacağım Bu arada afiyet olsun bacım
![]()
![]()
Ama işte bu sürekli katılmanız için önemli bir sebep:)Her an karşınıza sürprizler çıkabilir:)WayyyKazen sitede ayrımcılık baş göstermiş ilk yarışma öyle mi Diğer üçüne katılanın günahı ne bu kadar dışlanmayı kaldıramayacağım Bu arada afiyet olsun bacım
![]()
![]()
Yine de ilk yarışmaya katılmadığım için seviniyorum..Ama işte bu sürekli katılmanız için önemli bir sebep:)Her an karşınıza sürprizler çıkabilir:)
Benim de ikincisinde hiç şansım yoktu
Sonuncuda hiç şansın yok dişli rakipler var:)Benim de ikincisinde hiç şansım yoktuvelvet yıktı geçti
![]()
Bu sefer benimde yok abla ya valla bayağı dişliler varSonuncuda hiç şansın yok dişli rakipler var:)
Hayırlısı canım:)Bu sefer benimde yok abla ya valla bayağı dişliler var![]()
Kiz ben yuruyemuyodum birak tarif yapmayiAma işte bu sürekli katılmanız için önemli bir sebep:)Her an karşınıza sürprizler çıkabilir:)
Hayırlısı canım:)Kiz ben yuruyemuyodum birak tarif yapmayi![]()
toparladim ayaga kalktim 2. Yarismaya katildim
Basladi mi oylamaHayırlısı canım:)
Başladık canım:)Basladi mi oylama
Gelir canım:)
Ne bilim elalisin çabuk geldi ya.. dedim acaba kargo kapıdan mı döndü evden çıkamıyorum iki kalıp peynir içinGelir canım:)
Diğerleri de gitmedi.Ne bilim elalisin çabuk geldi ya.. dedim acaba kargo kapıdan mı döndü evden çıkamıyorum iki kalıp peynir için![]()