- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Bizim zeytinimiz var kendimiz yapıyoz zeytinyağınıO kadar katılın dedim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim zeytinimiz var kendimiz yapıyoz zeytinyağınıO kadar katılın dedim:)
Şifa olsun afiyet olsun inşallah ablam
Wayyy K Kazen sitede ayrımcılık baş göstermiş ilk yarışma öyle mi Diğer üçüne katılanın günahı ne bu kadar dışlanmayı kaldıramayacağım Bu arada afiyet olsun bacımEki Görüntüle 2592129 bu sefer de yüzüm güldü
Yine de ilk yarışmaya katılmadığım için seviniyorum.. Elalis in sunumu beni biraz zorlardıAma işte bu sürekli katılmanız için önemli bir sebep:)Her an karşınıza sürprizler çıkabilir:)
Benim de ikincisinde hiç şansım yoktu velvet yıktı geçtiYine de ilk yarışmaya katılmadığım için seviniyorum.. Elalis in sunumu beni biraz zorlardı
Sonuncuda hiç şansın yok dişli rakipler var:)Benim de ikincisinde hiç şansım yoktu velvet yıktı geçti
Bu sefer benimde yok abla ya valla bayağı dişliler varSonuncuda hiç şansın yok dişli rakipler var:)
Hayırlısı canım:)Bu sefer benimde yok abla ya valla bayağı dişliler var
Kiz ben yuruyemuyodum birak tarif yapmayi toparladim ayaga kalktim 2. Yarismaya katildimAma işte bu sürekli katılmanız için önemli bir sebep:)Her an karşınıza sürprizler çıkabilir:)
Hayırlısı canım:)Kiz ben yuruyemuyodum birak tarif yapmayi toparladim ayaga kalktim 2. Yarismaya katildim
Basladi mi oylamaHayırlısı canım:)
Başladık canım:)Basladi mi oylama
Gelir canım:)Nevreste benim peynirlerim gelmedi
Ne bilim elalisin çabuk geldi ya.. dedim acaba kargo kapıdan mı döndü evden çıkamıyorum iki kalıp peynir içinGelir canım:)
Diğerleri de gitmedi.Ne bilim elalisin çabuk geldi ya.. dedim acaba kargo kapıdan mı döndü evden çıkamıyorum iki kalıp peynir için