- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.704
Bizim hediyeleri merak eden oluyor mudur herkes görmüşmüdürSor tabi kanka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim hediyeleri merak eden oluyor mudur herkes görmüşmüdürSor tabi kanka
kanka ilan verdir ya sen boyle olmayacakBizim hediyeleri merak eden oluyor mudur herkes görmüşmüdür
Ya utanıyorum kazen bildirim falan mı atsa herkese bakın miniğin hediyeleri şahane diyekanka ilan verdir ya sen boyle olmayacak
Hediye kazandıktan 10-15 gün sonra gönderiliyor canım tarihi tam bilmiyorumC A N O hanii gız yazmıyo bişi
Daha dün kazandı. Gönderilmesi biraz zman alıyor. Sayfayı takibe al, haberin olurC A N O hanii gız yazmıyo bişi
Hediye kazandıktan 10-15 gün sonra gönderiliyor canım tarihi tam bilmiyorum
Daha dün kazandı. Gönderilmesi biraz zman alıyor. Sayfayı takibe al, haberin olur
minik kalp0753 biri hediye mi dediKahvaltı setim ve çaydanlığım bir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
@isabel @Kazen Nevreste Allah bin kere razı olsun sizden
Uzerine de bir dost yaz nevo iyice kiyamet kopsun
Erkek adı yazalım
.... dan miniğime küçük bi hedaye yazsın notta
Tamam canlarım ben şöyle paylaşılıyor sandım 1.ye bunu hediye ediyoz 2. bu 3.de bu
üylerde hediyesini alınca paylaşıyor sandım
Daha yeni mi okudunMinik kalp sayesinde neler okuyor bu gözler
Eki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Ve ihtiyacım olan bir hediye ile karşılaştım.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum @Lisabella ve Nevreste
Deseni ve renkleri çok hoş, eşimle bayıldık
Ben geldiiiiimeli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldimhemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimleayy cok mutlu oldum ya darisi diger arkadaslarimin da basina
Cok tesekkur ederim @Kazen @Lisabella Nevreste cok mutlu ettiniz beni kesenize bereket
Eki Görüntüle 2235474 Eki Görüntüle 2235475 Eki Görüntüle 2235476
Eki Görüntüle 2250738 Öncelikle @Kazen abi @Lisabella yenge Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız❤❤❤
Bak minik kalp0753 bunlar son hediyeler birde yasminin tabagi vardı akıllara zararHediyem elime ulasti tekrar tesekur ederim @isabel @Kazen Nevreste bi de kendi mutfagimda cekeyim dedim:)
Eki Görüntüle 2279730
Evet herşeyde bir hayır var derler minikkalp eski hediyeler i bulayım derjen bunları gördümDaha yeni mi okudun
dost dedik bagrimiza bastıkUzerine de bir dost yaz nevo iyice kiyamet kopsun
Tabaklarım senesini dolduracak neredeyse, nazar edemediniz ya, çatlayınBak minik kalp0753 bunlar son hediyeler birde yasminin tabagi vardı akıllara zarar
minik kalp0753 biri hediye mi dedi
Minik kalp sayesinde neler okuyor bu gözler
Bak minik kalp0753 bunlar son hediyeler birde yasminin tabagi vardı akıllara zarar