Popüler Konu Ödüller

Uzerine de bir dost yaz nevo iyice kiyamet kopsun:KK70:
Erkek adı yazalım:KK70:
.... dan miniğime küçük bi hedaye yazsın notta :KK70: :KK70:
Tamam canlarım ben şöyle paylaşılıyor sandım 1.ye bunu hediye ediyoz 2. bu :KK70: 3.de bu :KK70:
üylerde hediyesini alınca paylaşıyor sandım :KK43:

Minik kalp sayesinde neler okuyor bu gözler :KK57:

Eki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine :halay:

Ve ihtiyacım olan bir hediye ile karşılaştım.:KK15:

Tekrar tekrar teşekkür ediyorum @Lisabella ve Nevreste Nevreste :KK74:

Deseni ve renkleri çok hoş, eşimle bayıldık :KK37:
Ben geldiiiiim:rolleyes:eli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldim:rolleyes:hemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimle:-)ayy cok mutlu oldum ya :KK36:darisi diger arkadaslarimin da basina:KK36:
Cok tesekkur ederim @Kazen @Lisabella Nevreste Nevreste :KK36::KK36:cok mutlu ettiniz beni kesenize bereket:KK36::KK36:
Eki Görüntüle 2235474 Eki Görüntüle 2235475 Eki Görüntüle 2235476
Eki Görüntüle 2250738 Öncelikle @Kazen abi @Lisabella yenge Nevreste Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için:KK36: gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin🤲🏻 Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk:KK36: tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız:KK36:❤❤❤
Hediyem elime ulasti tekrar tesekur ederim @isabel @Kazen Nevreste Nevreste 😍😍😍bi de kendi mutfagimda cekeyim dedim:)
Eki Görüntüle 2279730
Bak minik kalp0753 minik kalp0753 bunlar son hediyeler birde yasminin tabagi vardı akıllara zarar :rolleyes:

X