- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.575
Meleğim, iyi günlerde kullan canım çok güzelmiş Tenceresiz kaldim anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullan hediyelerini canım ,bayıldım hediyelerine
Kadinlar kulubu gercekten harika yer ya.Ben kapıya kadar yazdım T Tatlianne20 sagolsunkar çok güzel ambalajlanmis kırılmadan geldi :))
Hayırlı uğurlu olsun beni etiketlememişsin ama
Bende aynı şeye küstümGüle güle kullan hediyelerini canım ,bayıldım hediyelerine
Şimdi tekrar küsebilirim.Herkesi etiketleyip beni etiketlemedin hediyeleri göstermek için
Bir co kisiyi unutmuşum çocuklar gormeden kırılmasın diye uğraşıyordum :))Hayırlı uğurlu olsun beni etiketlememişsin ama
isabel yengemiz çok zevkliKahvaltı setim ve çaydanlığım bir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
isabel @Kazen Nevreste Allah bin kere razı olsun sizden
Keşke kimseyi etiketlemeseydin minik,çoğumuzu unutmuşsun ,konuya yazsan veya profiline yazsaymışsın keşke hediyelerim geldi deyip linkini verseymişsin ,etiket yapılmayanlar olarak darılıyoruzBir co kisiyi unutmuşum çocuklar gormeden kırılmasın diye uğraşıyordum :))
Bir daha kazanirsam kimseyi etiket yapmayacagim ha bu da burda böyle dursun
seni de mi unutmuşKeşke kimseyi etiketlemeseydin minik,çoğumuzu unutmuşsun ,konuya yazsan veya profiline yazsaymışsın keşke hediyelerim geldi deyip linkini verseymişsin ,etiket yapılmayanlar olarak darılıyoruz
biraz da biz kazanalımBir daha kazanirsam kimseyi etiket yapmayacagim ha bu da burda böyle dursun
Beni beni Bihterini hem deseni de mi unutmuş
Sende kazan elbet ama olur da yanlışlıkla kazanırsam buraya foto atar geçerim artıkbiraz da biz kazanalım
kazan kelimesini kazen okudumSende kazan elbet ama olur da yanlışlıkla kazanırsam buraya foto atar geçerim artık
Alllahim ne kadar guzel bunlar yaaaa tam kankama layik
Gule gule kullan bebegim
isabel istek hedayede buluna biliyor muyuz?
Saka yaptiytim tabi ki oyle ya hedayesiz olsaydiAdı üstünde hedaya ya, gönlümüzden ne koparsa artık
_CaNanSu_Kahvaltı setim ve çaydanlığım bir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
isabel @Kazen Nevreste Allah bin kere razı olsun sizden
Sor tabi kankaBirTutamMutluluk20 kanka bişey sorcam