- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
O hediyeler nasıl araya karışsınHayır hediyeyi gelen hediyelerin arasında karisitiririm anlaşılmaz diyordum 4 tane kase geldi hediye içine o takımları koyamadim Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O hediyeler nasıl araya karışsınHayır hediyeyi gelen hediyelerin arasında karisitiririm anlaşılmaz diyordum 4 tane kase geldi hediye içine o takımları koyamadim Nevreste
Yani 4 tane kase takımı birde onlar nasıl göze batmasinO hediyeler nasıl araya karışsın
Evet sadece 1.olan üyelerimize veriliyorbu hediyeleri birinicye mi veriliyor sadece:)
Teşekkür ederim canımİyi günlerde kullan
Nevo benim de hediyem ayni mi?İyi günlerde kullan
Yok canım farklı seçildi:)Nevo benim de hediyem ayni mi?
Ozelde yazdigin kalpli cicekli bocekli o zamanYok canım farklı seçildi:)
Evet kalp kondurdukOzelde yazdigin kalpli cicekli bocekli o zaman
Teşekkür ederim canımYahu çok zevkliler valla güle güle kullan canım
Saklama kabı mııı?Ben de diyorum neden üzerinde pul biber,tuz vs yazmıyorGule gule kullan canimsaklama kabi mi opardon baharatlik
Teşekkür ederim canımÇok begendım. Güzel günlerde kullan canım
Teşekkür ederim canımHarikaymış hediyen canım güzel günlerde kullan, yemeklerini tatlandırdır
Sen bana çaydanlıklarını ver,ben sana baharatlıklarımı vereyimsen bunları bana versene bazirlari benim kahvaltı setime benziyor :))
Teşekkür ederim canımİyi günlerden kullan en lezzzetli yemeklerin olsun bu baharatliklarla çok güzel yalnız
Ama o zaman takım gibi olmaz kiTeşekkür ederim canım
Saklama kabı mııı?Ben de diyorum neden üzerinde pul biber,tuz vs yazmıyor
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Sen bana çaydanlıklarını ver,ben sana baharatlıklarımı vereyim
Teşekkür ederim canım