Hayırlı olsun canım afiyet ile yersiniz inşaallahSütaş in ilk hafta kazanani olarak hediyem elime ulasti
Sütaş a yarışmamıza sponsor olduğu için çok teşekkür ederiz.Umarim bu desteği ,ilgisi sürer.
K Kazen abimize de böyle bereketli güzel bir yarışma yaptığı için teşekkür ederim umarım daha da güzel işlerde başarılara imza atarsiniz.
Tabi ki yemek bölümünün editörüNevreste mizede teşekkürler emeği için.
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım afiyet ile yersiniz inşaallah
Teşekkür ederiz
Bereketli olsun canım afiyet olsun ikinizedeTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımBereketli olsun canım afiyet olsun ikinizede
Teşekkür ederiz canimTebrikler kizlarafiyet bal seker olsun
Yeni gördüm canım mesajı ınternetim yoktu dün akşam üstü geldi çok mutlu oldum insan küçük şeylerden bile mutlu olabiliyor ya çok güzel birşey .arzum123 senin sütaş paketi geldi mi canım?
Hayırlı olsun canım afiyet ile yersiniz inşaallah:)Yeni gördüm canım mesajı ınternetim yoktu dün akşam üstü geldi çok mutlu oldum insan küçük şeylerden bile mutlu olabiliyor ya çok güzel birşey .
Hayırlı olsun canım afiyet ile yersiniz inşaallah:)
Bizimle resim paylaşmayacak mısın?Yarışma kuralımız hediyelerimizi paylaşıyoruz:)
Afiyet olsun bereketli olsunSonunda paylaşabildim tekrar tekrar teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımAfiyet olsun bereketli olsun
Ayyyy çok heyecanli
Evet canım gerçekten insan çok heyecanlanıyor ben mutlu oldum
Afiyet olsun vitamin olsun tebrikler2.hafta kazananı olarak Sütaştan hediye paketim geldikutu içinde buzlarla yollamışlar. Kargoya verildikten birkaç saat içinde ulaştı.
Bana oy veren başta K Kazen abi olmak üzere herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorumböylelikle Kazen abinin oy verdiği birinci olamaz miti de çürümüş oldu
Eki Görüntüle 2284456