- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Hayırlı olsun canımHediyem elime ulasti tekrar tesekur ederim @isabel K Kazen Nevreste bi de kendi mutfagimda cekeyim dedim:)
Eki Görüntüle 2279730
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımHediyem elime ulasti tekrar tesekur ederim @isabel K Kazen Nevreste bi de kendi mutfagimda cekeyim dedim:)
Eki Görüntüle 2279730
Tekrar tebrikler ...İyi günlerde keyifle kullan
Tesekkur ederim hanimlar cok incesinizHayırlı olsun canım
Unuttu galiba
Sütaş yollayacagi için böyle oldu sanırım yoksa kk nin hediyeleri hemen gidiyorUnuttu galiba
Evet canım, bana da hemen gelmişti hediyemSütaş yollayacagi için böyle oldu sanırım yoksa kk nin hediyeleri hemen gidiyor
Ben hiç kazanmadim daha da burda gördüklerimden biliyorum hemen gittiğiniEvet canım, bana da hemen gelmişti hediyem
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-9ay-ucuz-ogluslarim-sponsorlugunda.1118720/BirTutamMutluluk20 canım merhaba, birinci olduğun mama tarifini arıyorum ama bulamıyorum.vitaminli bi mamaydı bebeğime deneyeceğim diyordum ama şuan bulamıyorum.bugün kızıma yapmayı düşünüyorum.profilin kapalı olduğu için bulamadım.yardımcı olur musun rica etsem
Cok teşekkür ederim.ama balık çorbasıymış yaa tüh balık yokki ben yanlış hatırlamışım demekki.ben muzlu ballı bişey diye hatırlıyordum aklımda öyle kalmış nedense
Cok teşekkür ederim.ama balık çorbasıymış yaa tüh balık yokki ben yanlış hatırlamışım demekki.ben muzlu ballı bişey diye hatırlıyordum aklımda öyle kalmış nedense
Allah razı olsun aradığım tarifi buldum cok sağolun :))Bebek Beslenmesi - Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Oğlumun Tatlısı - Zeytinyağı Sponsorluğunda :KK56: İlk Sebze Çorbam- Hemşire Anne...www.kadinlarkulubu.com
Burdan görebilirsiniz diğer tarifleri ☺
Rica ederim şifa olsun minigeAllah razı olsun aradığım tarifi buldum cok sağolun :))
Teşekkür ederizRica ederim şifa olsun minige
Afiyet olsun minigeAllah razı olsun aradığım tarifi buldum cok sağolun :))
Cok teşekkür ederiz teyzesiAfiyet olsun minige
Hayırlı olsun canım afiyetle yersiniz inşaallah2.hafta kazananı olarak Sütaştan hediye paketim geldi kutu içinde buzlarla yollamışlar. Kargoya verildikten birkaç saat içinde ulaştı.
Bana oy veren başta K Kazen abi olmak üzere herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum böylelikle Kazen abinin oy verdiği birinci olamaz miti de çürümüş oldu
Eki Görüntüle 2284456
Teşekkür ederizHayırlı olsun canım afiyetle yersiniz inşaallah