Popüler Konu Ödüller

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 canım merhaba, birinci olduğun mama tarifini arıyorum ama bulamıyorum.vitaminli bi mamaydı bebeğime deneyeceğim diyordum ama şuan bulamıyorum.bugün kızıma yapmayı düşünüyorum.profilin kapalı olduğu için bulamadım.yardımcı olur musun rica etsem

Cok teşekkür ederim.ama balık çorbasıymış yaa tüh :KK43: balık yokki :KK43: ben yanlış hatırlamışım demekki.ben muzlu ballı bişey diye hatırlıyordum aklımda öyle kalmış nedense

Burdan görebilirsiniz diğer tarifleri ☺️

Burdan görebilirsiniz diğer tarifleri ☺
Allah razı olsun aradığım tarifi buldum cok sağolun :))

2.hafta kazananı olarak Sütaştan hediye paketim geldi :KK71: :KK71: kutu içinde buzlarla yollamışlar. Kargoya verildikten birkaç saat içinde ulaştı.

Bana oy veren başta K Kazen abi olmak üzere herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum :KK68: böylelikle Kazen abinin oy verdiği birinci olamaz miti de çürümüş oldu :-)

IMG-20190702-WA0057.jpg

2.hafta kazananı olarak Sütaştan hediye paketim geldi :KK71: :KK71: kutu içinde buzlarla yollamışlar. Kargoya verildikten birkaç saat içinde ulaştı.

Bana oy veren başta K Kazen abi olmak üzere herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum :KK68: böylelikle Kazen abinin oy verdiği birinci olamaz miti de çürümüş oldu :-)

Eki Görüntüle 2284456
Hayırlı olsun canım afiyetle yersiniz inşaallah 💞😘

X