Popüler Konu Ödüller

Sütaş in ilk hafta kazanani olarak hediyem elime ulasti :KK36:

Sütaş a yarışmamıza sponsor olduğu için çok teşekkür ederiz.Umarim bu desteği ,ilgisi sürer.

K Kazen abimize de böyle bereketli güzel bir yarışma yaptığı için teşekkür ederim umarım daha da güzel işlerde başarılara imza atarsiniz.

Tabi ki yemek bölümünün editörü Nevreste Nevreste mizede teşekkürler emeği için.💕

Ve bana oy veren herkese tekrar teşekkürler 💕

Eklentiler

• IMG_20190702_195614.jpg
    IMG_20190702_195614.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20190702_195636.jpg
    IMG_20190702_195636.jpg
    131,8 KB · Görüntüleme: 84
Sütaş in ilk hafta kazanani olarak hediyem elime ulasti :KK36:

Sütaş a yarışmamıza sponsor olduğu için çok teşekkür ederiz.Umarim bu desteği ,ilgisi sürer.

K Kazen abimize de böyle bereketli güzel bir yarışma yaptığı için teşekkür ederim umarım daha da güzel işlerde başarılara imza atarsiniz.

Tabi ki yemek bölümünün editörü Nevreste Nevreste mizede teşekkürler emeği için.💕
Hayırlı olsun canım afiyet ile yersiniz inşaallah 💞💘

Yeni gördüm canım mesajı ınternetim yoktu dün akşam üstü geldi çok mutlu oldum insan küçük şeylerden bile mutlu olabiliyor ya çok güzel birşey .
Hayırlı olsun canım afiyet ile yersiniz inşaallah:)
Bizimle resim paylaşmayacak mısın?Yarışma kuralımız hediyelerimizi paylaşıyoruz:)

2.hafta kazananı olarak Sütaştan hediye paketim geldi :KK71: :KK71: kutu içinde buzlarla yollamışlar. Kargoya verildikten birkaç saat içinde ulaştı.

Bana oy veren başta K Kazen abi olmak üzere herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum :KK68: böylelikle Kazen abinin oy verdiği birinci olamaz miti de çürümüş oldu :-)

Eki Görüntüle 2284456
Afiyet olsun vitamin olsun tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻

X