- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Tesekkur ederim canimolur tabi neden olmasincook güzelmis cnm güle güle kullan insallah
birgün bizede nasip olur belkimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canimolur tabi neden olmasincook güzelmis cnm güle güle kullan insallah
birgün bizede nasip olur belkimmm
Aha akülü araba değilmişHediyem bu gun kardesime ulasmis
Hediyeyi secen sevgili isabel e,parasini veren K Kazen e,uzerimizde bi suru emegi olan Nevreste ye,bana oy verip birinci yapan arkadaslara sonsuz tesekkurler
Eki Görüntüle 2274917
Eki Görüntüle 2274918
Evet hediye danalara degil analaraymisAha akülü araba değilmiş
Güle güle kullan gsrdaşım nedir bu alet
Tesekkur ederim balim daha iyileri senin olsun insallahÇok güzelmiş canım güle güle kullan merak ettiğim mutfak gereçlerinden biri
Sağol kuzum çok tatlısınTesekkur ederim balim daha iyileri senin olsun insallah
Aaaa olur mu tabi ki danalara hediye:)Evet hediye danalara degil analaraymis
Buharli pisirici canim tesekkur ederim bu arada
Sen benimkileri bilmezsin biraksam kebap yerler nevobuharda pisen yicekleri en son konusamadiklarinda tikistiriyodum agizlarinakonusunca yemegin icindeki etten ver sadece demege basladilarAaaa olur mu tabi ki danalara hediye:)
Buharlı pişirici bebeği olan anneler için en ideali:)
Anasını danasını bilmem kaptın yine hediyeyi köftehorEvet hediye danalara degil analaraymis
Buharli pisirici canim tesekkur ederim bu arada
Biraz oyle olduAnasını danasını bilmem kaptın yine hediyeyi köftehor
Maşaallah canım:)Et haşlanmaz mı buharda yada tavuk:)Sen benimkileri bilmezsin biraksam kebap yerler nevobuharda pisen yicekleri en son konusamadiklarinda tikistiriyodum agizlarinakonusunca yemegin icindeki etten ver sadece demege basladilar
Haslanir tabi de haslanmisi yerler mi bilmem babalari kiliklilarMaşaallah canım:)Et haşlanmaz mı buharda yada tavuk:)
Tamam inşaallahHaslanir tabi de haslanmisi yerler mi bilmem babalari kiliklilar
Onlar yemese bol bol rus salatasi yaparim ben de kendime
Kardesimin gelmesine az kaldiTamam inşaallah
Haftaya değil mi:)Kardesimin gelmesine az kaldi
Pazartesi insallahHaftaya değil mi:)
Hadi hayırlısı:)Pazartesi insallah
Hediyem elime ulasti tekrar tesekur ederim isabel K Kazen Nevreste bi de kendi mutfagimda cekeyim dedim:)
Eki Görüntüle 2279730