- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Eşi Minik kim demez miBenim karıma kim minik diyor.... dan miniğime küçük bi hedaye yazsın notta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşi Minik kim demez miBenim karıma kim minik diyor.... dan miniğime küçük bi hedaye yazsın notta
İşte oyle daha sıkıntılı minikimmm minik sevdammmEşi Minik kim demez miBenim karıma kim minik diyor
İşte oyle daha sıkıntılı minikimmm minik sevdammm
Yok abla kara sevda yerine minik sevda yazdım da ben
Miniğin adı Sevda mıymış
İsim yabancı gelmedi ondan söyledimYok abla kara sevda yerine minik sevda yazdım da ben
Yok gerçekten adı sevda mıİsim yabancı gelmedi ondan söyledim
Değil alakası bile yokYok gerçekten adı sevda mı
İşim yabancı gelmedi deyinceDeğil alakası bile yok
Benim adımı gör miniğinkini görme
Miniğin adı Sevda mıymış
Oo minik senin totem tuttu mu? Enişteye çaktırmadan nasıl sokacaksın, bilemedimAslında hediye nin heyecanı değil o hediye hangi entrikalarla eve girecek o heyecan var bende
Ben de kazandım hediye mi bekliyorim
Olur mu abla oyle şey ne kusuru emin ol benim islerimde yoğun nevreste hatirlatmasa unutmaya başlamıştım artıkTenceresiz kaldim anne ,
Canım kusuruma bakma oldukça geç kaldım.Özel işlerimden dolayı bir türlü fırsat bulup ilgilenemedim.Hemen konuyla ilgileniyorum.İlk fırsatta göndermiş olacağız.
Evet heyecan olsun diye hediyene karar verildi çok fena diye mesaj attımOlur mu abla oyle şey ne kusuru emin ol benim islerimde yoğun nevreste hatirlatmasa unutmaya başlamıştım artık
Çok sağol Allah razı olsun
Acaba ne gelecekEmin ol bunca işin arasindq aklimdan cikmiyor
Güp gup atıyor kalbim vallaAcaba ne gelecek
Efem canim
Yoksun gibi ama beğeniyorsunEfem canim
Ediyorum tabi arkadasimin hediyesini niye merak etmiyim güzel günlerde kullanirsin insallahYoksun gibi ama beğeniyorsun
Sende mi merak ediyorsun