- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
Bari senin profile olmuyorsa bana verseler ,ziyan olmasa madalya
Ben artık madalyaya tav olmam çeyrek altın bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artık madalyaya tav olmam çeyrek altın bekliyorum
Maşaallah canım
Cok tatlı Masallah canım, saglıkla büyüsün hayırlı evlat olsun
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı sağlıklı güzel bir ömrü olsun.
Oyy minnoş kuzum 
Oyyyy, kuzucuk yerini bulmuş
Maşallah Allah bağışlasın sizlere , hayırlı kullarından olmasını nasip etsin . Hediyenizle de çok yakışmışlar iyi günlerde sağlıkla neşeyle kullanın
Eki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Öncelikle zevkli seçimleri için canım Nevreste ve @Lisabella ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, K Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.
Çok mutlu oldum
Teşekkür ediyorumHediyenizi şimdi gördüm ve bayıldım. Orijinal ve hem havalı hem de otantik havası var . Bakakaldım çok güzeller . İyi günlerde sağlıkla kullanın
Güle güle kullan canım resimlerini ekleyebilir misin?Hediyem bugun gelmis..
kisiye ozel hediyeler oldugunu duyunca hep kuşlu bisiler hayal etmistim, gercektende kuş desenli geldi. Daha musait oldugumda resimde atarim insallah. Nevresim takimim harika..
Tesekkurler kazen, mune, nevreste..
tesekkurler oy veren arkadaslar❤
Kıskaaannnndddıııımmmmm.... yaa çok güzel :) Nevreste abla tekrar birinci olursam isterim böyle bir hediye güle güle kullan canımEki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Öncelikle zevkli seçimleri için canım Nevreste ve @Lisabella ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, K Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.
Çok mutlu oldum
Sağolasın canım benimKıskaaannnndddıııımmmmm.... yaa çok güzel :) Nevreste abla tekrar birinci olursam isterim böyle bir hediye güle güle kullan canım
Çok beğendim canım, güzel günlerde, ağız tadı ile kurulan sofralarda kullanırsın inşallah :)Hayırlı Akşamlar
Hediyem bugün geldi.Çok beğendim teşekkür ederim...Öncelikle K Kazen 'e ve sevgili eşi @Lisabella 'ya çok teşekkür ederim.Rabbim size huzur ve mutluluk versinBize bu tür yarışmalar yapmamız için imkan sağladığınız için ayrıca teşekkür ederim
Tarifime oy veren ,yemek yarışması bölümünü takip eden,yarışmaya katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2215228 Eki Görüntüle 2215229 Eki Görüntüle 2215230
Eki Görüntüle 2215227