Ba yıl dımmmmmHediyem geldiiiiii
Nasıl heyecanla açtım paketi anlatamam , ne kadar güzel bir duyguymuş bu böyle.
Hediyeme gelirsek ba-yıl-dımm tek kelimeyle. Deseniyle , renkleriyle bu kadar zevkime hitap edebilirdi gerçekten. Severek kullanacağım.
Zevkli seçimleri için @Kazen veisabel ablaya ,
Yardımları ve desteği için canım NevoşumaNevreste
Ve bitanelerim ballarımalimiyon ve H E arkadaşlarıma
Çok çok teşekkür ederimmm
Bu da hediyem
Dimi bence de. Ama birgün kıyıcam ve eminim çok mutlu uyuyacağımBa yıl dımmmmm
İnsan kullanmaya kıyamaz ki bu güzelliği
Oğluşunun çeyizine koy annesiDimi bence de. Ama birgün kıyıcam ve eminim çok mutlu uyuyacağım
Ne uğraşlarla kazandım ben bunu , kaptırır mıyım geline. İyi misin senOğluşunun çeyizine koy annesi
Tekrar kendım kazanmış kadar sevındığım canım arkadaşım . Güle güle mutlu , huzurlu günlerde kullan inşallah . Gerçekten çok zarif bir hediye her zamankı gibi . Dün akşam sahurda aklıma geldın . Yarın sabah bi bakayım acaba ben mı görmedım hedıyesını dedımHediyem geldiiiiii
Hediyeme gelirsek ba-yıl-dımm tek kelimeyle. Deseniyle , renkleriyle bu kadar zevkime hitap edebilirdi gerçekten. Severek kullanacağım.
Bu da hediyem
Nevoş o kadar çok sevınmış ki 3 kere yazmşCanım güle güle kullanHayırlı olsun
Canim benim cok teşekkür ederim. Evet darısı bütün isteyenlere olsun inşallahTekrar kendım kazanmış kadar sevındığım canım arkadaşım . Güle güle mutlu , huzurlu günlerde kullan inşallah . Gerçekten çok zarif bir hediye her zamankı gibi . Dün akşam sahurda aklıma geldın . Yarın sabah bi bakayım acaba ben mı görmedım hedıyesını dedımBir girdim etiket yapmışssın bu kadar denk gelır
Darısıalimiyon 'a
Benim pcde sorun varNevoş o kadar çok sevınmış ki 3 kere yazmş
İnternette sıkıntı olabılır .Benim pcde sorun var
Mesaj yazmaya korkmaya başladım
Ama çok sevindim yalan değil
Bak telefonda sorun yokİnternette sıkıntı olabılır .
Benımde ınternet yavaş oldugunda 2 3 tane gidiyor
Hediyem geldiiiiii
Bu da hediyem
Kötü kaynana mı olacaksın kız? KK' dan alnımın teriyle kazandım diye hava atardınNe uğraşlarla kazandım ben bunu , kaptırır mıyım geline. İyi misin sen
Şu mübarek günde dua niyetine Allah' ım amiiinTekrar kendım kazanmış kadar sevındığım canım arkadaşım . Güle güle mutlu , huzurlu günlerde kullan inşallah . Gerçekten çok zarif bir hediye her zamankı gibi . Dün akşam sahurda aklıma geldın . Yarın sabah bi bakayım acaba ben mı görmedım hedıyesını dedımBir girdim etiket yapmışssın bu kadar denk gelır
Darısıalimiyon 'a
Teşekkür ederim.Çookkk güzell ❤ İyi günlerde kullanın tebrik ederim.
Burdaki gelinlerin kaynanalarını örnek alıyorum. Artık benim gelin de burda benden dert yanar , tabi eline telefon verirsemKötü kaynana mı olacaksın kız? KK' dan alnımın teriyle kazandım diye hava atardın
Şu mübarek günde dua niyetine Allah' ım amiiin
Son cümlenden sonra senden korktumTeşekkür ederim.
Burdaki gelinlerin kaynanalarını örnek alıyorum. Artık benim gelin de burda benden dert yanar , tabi eline telefon verirsem
Hediyem geldiiiiii
Bu da hediyem
Neyse ki kızın olmayacakSon cümlenden sonra senden korktum
Teşekkür Ederim EmiramOoo çok güzelmiş canım güzel günlerde kullan inşallah :) sonuna kadar hakettin tekrar tebrik ediyorum seni, nice başarılara
Ya ikinci kız olursaNeyse ki kızın olmayacak
Hediyem geldiiiiii
Bu da hediyem
TeşekkürlerTekrar tebrikler canım...
İyi günlerde,keyifle kullan...