- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
s i d e l y a hayırlı olsun tatlım getekten çok güzel iyi günlerde kullanırsın Nevreste bana da bir hediye yollasana diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzelmiş canım hediyen güle güle kullanmak nasip olsun inşallahHediyem geldiiiiii
Nasıl heyecanla açtım paketi anlatamam , ne kadar güzel bir duyguymuş bu böyle.
Hediyeme gelirsek ba-yıl-dımm tek kelimeyle. Deseniyle , renkleriyle bu kadar zevkime hitap edebilirdi gerçekten. Severek kullanacağım.
Zevkli seçimleri için K Kazen ve @Lisabella ablaya ,
Yardımları ve desteği için canım Nevoşuma Nevreste
Ve bitanelerim ballarım @alimiyon ve @H E arkadaşlarıma
Çok çok teşekkür ederimmm
Bu da hediyem
Sağol aslım. Darısı sana olsun inşallahÇok güzelmiş canım hediyen güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
İnşallah canım benimSağol aslım. Darısı sana olsun inşallah
Tabi ki hemen yollayayıms i d e l y a hayırlı olsun tatlım getekten çok güzel iyi günlerde kullanırsın Nevreste bana da bir hediye yollasana diyorum
aaa sidosum hamilesin sende hayirli olsun canimm bze katilsana sende ocak annesisin bnm gbiiSağol aslım. Darısı sana olsun inşallah
Sagol kuzum. Senin de hayirli olsun inşallah. Ben de Ocak annelerindeyim zaten sen beni hiç görmedin :)aaa sidosum hamilesin sende hayirli olsun canimm bze katilsana sende ocak annesisin bnm gbii
hic gormedim kuzum seniSagol kuzum. Senin de hayirli olsun inşallah. Ben de Ocak annelerindeyim zaten sen beni hiç görmedin :)
Ba yıl dımmm hediyene,çok şıkgüle güle kullan canımHediyem geldiiiiii
Nasıl heyecanla açtım paketi anlatamam , ne kadar güzel bir duyguymuş bu böyle.
Hediyeme gelirsek ba-yıl-dımm tek kelimeyle. Deseniyle , renkleriyle bu kadar zevkime hitap edebilirdi gerçekten. Severek kullanacağım.
Zevkli seçimleri için K Kazen ve @Lisabella ablaya ,
Yardımları ve desteği için canım Nevoşuma Nevreste
Ve bitanelerim ballarım @alimiyon ve @H E arkadaşlarıma
Çok çok teşekkür ederimmm
Bu da hediyem
Çok teşekkür ederim amin inşallah :)Hayırlı olsun hediyeniz iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun ...
Ben de çok sevdim. Çok teşekkür ederimBa yıl dımmm hediyene,çok şıkgüle güle kullan canım
Abi Ramazan sofralarını kasdediyorsan arkadaş banlı:)yeni hediyeden tık yok ?
O duramaz zaten gelip yazardı.Banı ne zaman açıldıFarkında mı acabaHaberi var mı ki, burada paylaşması gerektiğinden?
Elalis kuzum, hediyen eline ulaştı ise, fotoğrafını burada paylaşmanı bekliyoruz.
Yeni güne girince açıldı sanırımO duramaz zaten gelip yazardı.Banı ne zaman açıldıFarkında mı acaba
O zaman gelmesi yakındırYeni güne girince açıldı sanırım