- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Teşekkürler ablaHayırlı olsun canım güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler ablaHayırlı olsun canım güle güle kullan
hatri bir omur bitmeyenlerle kullan insallahMerhabalar kırmızı et yemekleri yarışmasından kazandığım hediyem elime ulaştı çok çok beğendim
Bu güzel hediye için K Kazen isabel ve Nevreste sizlere teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3126496
Yaa bayildim çok şık güzel günlerde kullan canım musmutlu kahveler için sevdiklerin ileMerhabalar kırmızı et yemekleri yarışmasından kazandığım hediyem elime ulaştı çok çok beğendim
Eki Görüntüle 3126496
İnşallah miniğimhatri bir omur bitmeyenlerle kullan insallah
Teşekkür ederim canım perimYaa bayildim çok şık güzel günlerde kullan canım musmutlu kahveler için sevdiklerin ile
hiç kıskanmadıkMerhabalar kırmızı et yemekleri yarışmasından kazandığım hediyem elime ulaştı çok çok beğendim
Eki Görüntüle 3126496
hiç kıskanmadık
Iyi günlerde kullan canım ćok hoşEylülleri oldum olası sevmişimdir.
Pasta yarışması ödülüm elime ulaştı. Zevkli seçimi için isabel ’e ve K Kazen ile Nevreste ’ye teşekkür ederim.Eki Görüntüle 3152423
Harika bir ödül çok beğendim,emeğinin ödülü iyi günlerinde sağlıcakla kullan halecimEylülleri oldum olası sevmişimdir.
Pasta yarışması ödülüm elime ulaştı. Zevkli seçimi için isabel ’e ve K Kazen ile Nevreste ’ye teşekkür ederim.Eki Görüntüle 3152423
Ekimde de gelsin hediyeEylülleri oldum olası sevmişimdir.
Bizde bekleyip duruzHer ay yöreselin üstadı Margaret Hale hanıma çalışalım
Neyse onu taze fasulye yaptık ve kurumaya bırakıyoruzBizde bekleyip duruz
Neyse onu taze fasulye yaptık ve kurumaya bırakıyoruz
Iyi gunlerde kullanEylülleri oldum olası sevmişimdir.
Güle güle kullan canımEylülleri oldum olası sevmişimdir.
Peki bundan yöreselin haberi var mı ahsjsjjsjHer ay yöreselin üstadı Margaret Hale hanıma çalışalım