Hayırlı olsun canım afiyet ile yersiniz inşaallahPınar hediyelerim geldi.
Platformdaki birinciliği soyut olarak bırakmayıp somut bir şekilde sevdiklerimizle paylaşmamıza vesile olan @Kazen veNevreste ye çok ama çok teşekkür ederim. Tabi ki Pınar' a da.
Merak edenler için dipnot: Ürünleri teslim alan eşim somut paylaşımı ben yokken yapmış.Hediyelerin içinde kaşar, sucuk ve sosiste vardı. Paketler yarım olduğu için resme koymak istemedim.
Tebrik ederim canım. Afiyetle yiyin ❤Pınar hediyelerim geldi.
Platformdaki birinciliği soyut olarak bırakmayıp somut bir şekilde sevdiklerimizle paylaşmamıza vesile olan @Kazen veNevreste ye çok ama çok teşekkür ederim. Tabi ki Pınar' a da.
Merak edenler için dipnot: Ürünleri teslim alan eşim somut paylaşımı ben yokken yapmış.Hediyelerin içinde kaşar, sucuk ve sosiste vardı. Paketler yarım olduğu için resme koymak istemedim.
Ağız tadı ile yiyin kuzucuuumEki Görüntüle 2694200
Hediyem geldi
Başta @Kazen veNevreste olmak üzere PINAR ve ailesine bana bu hediyeyi gönderdikleri için çok teşekkür ederim
Afiyetle yiyin canimmPınar hediyelerim geldi.
Bunlardaaaaa neeeee böleeeeeeEki Görüntüle 2694200
Hediyem geldi
Başta @Kazen veNevreste olmak üzere PINAR ve ailesine bana bu hediyeyi gönderdikleri için çok teşekkür ederim
Pınar ve envai çeşit ürünleriBunlardaaaaa neeeee böleeeeee
Ben böleeeee yollamazlar diyodum labne labne labne yollarlar demistim ama neyseeePınar ve envai çeşit ürünleri
Yolluyorlar bacım yolluyorlarBen böleeeee yollamazlar diyodum labne labne labne yollarlar demistim ama neyseee
Hiçte kiskanmadimYolluyorlar bacım yolluyorlar
Allah sizede nasip etsinBen böleeeee yollamazlar diyodum labne labne labne yollarlar demistim ama neyseee
Sagol canımşaka bir yana Allah yemege nasip etsin canim
Tamam gondereyim paketim gelsin paylasalim
Olmaz sen onu hakettin kimseye paylaşmak yokTamam gondereyim paketim gelsin paylasalim
Sen neden buraya geliyosun git gorme bikerede konustuklarimiziOlmaz sen onu hakettin kimseye paylaşmak yok
Olsun abla paylasalim:)) yardimlari destekleri cok fazla oldu kekim onlar sayesinde pistiOlmaz sen onu hakettin kimseye paylaşmak yok
Seeyy şey dicektim hani kalırsa banadaTamam gondereyim paketim gelsin paylasalim