- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
İnşaallah canım benim. Hayırlısıamiinnn canım benim,pınardan sonra senden de foto bekliyorum buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canım benim. Hayırlısıamiinnn canım benim,pınardan sonra senden de foto bekliyorum buraya
Sıra bu hediyede
Yaa çok çok çok aminnnn buradan yetkililere sesleniyorum bana sahip çıkınahahahahhahahahha tamam
en kısa zamanda darısı başına
ya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi
siyah mutfağıma siyah pasta takımı,bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kedinin ciğere baktığı gibi bakıyordum bu modellere
aslansın K Kazen abi,fasulyeliğim bitsin daha ne alevler çıkartıcam ben köftelerden
pamuk prenses isabel yok böyle zarif bir seçim yaaaaa,çoookkkkkkkkk teşekkür ediyorum balım
cevizimin içi,ballı katmerim kibar Nevreste m seçimlerde yardımcı olduğunu biliyorum,nasıl da tanımış beni,zevkimi düşünceli editörüm benim
bir sürü çekim yaptım,takımın güzelliği asla fotolara yansımadı o kadar güzeller
Eki Görüntüle 2692459 Eki Görüntüle 2692460 Eki Görüntüle 2692461 Eki Görüntüle 2692462 Eki Görüntüle 2692464
Gule güle kullan canim gercekten cok şıkya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi
aslansın K Kazen abi,fasulyeliğim bitsin daha ne alevler çıkartıcam ben köftelerden
pamuk prenses isabel yok böyle zarif bir seçim yaaaaa,çoookkkkkkkkk teşekkür ediyorum balım
cevizimin içi,ballı katmerim kibar Nevreste m seçimlerde yardımcı olduğunu biliyorum,nasıl da tanımış beni,zevkimi düşünceli editörüm benim
bir sürü çekim yaptım,takımın güzelliği asla fotolara yansımadı o kadar güzeller
Eki Görüntüle 2692459 Eki Görüntüle 2692460 Eki Görüntüle 2692461 Eki Görüntüle 2692462 Eki Görüntüle 2692464
Çok güzelmiş güle güle kullan canım ,pasta yarışmasında nevoş un sana tarif vermemesi umuduyla yazdımya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi
Harika hemşerim iyi günlerde kullan hiç citlamasin insallahya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi
çok teşekkür ederimGule güle kullan canim gercekten cok şık
ahahahaha bence yarıya inmiştirGüzel günlerde kullan gerçekten çok şık duruyor. Benim pınar paketi geldi ama evde olmadığım için paylaşamadım. Umarım eve gidene kadar eşim bitirmez
vermiycem vermiycem deyyo zaten banaÇok güzelmiş güle güle kullan canım ,pasta yarışmasında nevoş un sana tarif vermemesi umuduyla yazdım
amiiinnn hemşomHarika hemşerim iyi günlerde kullan hiç citlamasin insallah
Bereketli olsunEki Görüntüle 2694200
Hediyem geldi
Başta K Kazen ve Nevreste olmak üzere PINAR ve ailesine bana bu hediyeyi gönderdikleri için çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım afiyet ile yersiniz inşaallahEki Görüntüle 2694200
Hediyem geldi
Başta K Kazen ve Nevreste olmak üzere PINAR ve ailesine bana bu hediyeyi gönderdikleri için çok teşekkür ederim
Sagol canım. Darısı sana olsunBereketli olsun ❤
Eşimin de selamı var. YanımdaHayırlı olsun canım afiyet ile yersiniz inşaallah
Eşine selamlar
Arkası gelecek inşaallahEşimin de selamı var. Yanımda
Kargoyu kendisi aldı. Artık inanıyor ve tebrik etti
Teşekkür ederim canım
İnşaallah canımArkası gelecek inşaallah
ohhhh afiyet şeker olsun,şifa olsun başarıların daim olsunEki Görüntüle 2694200
Hediyem geldi
Sagol canımohhhh afiyet şeker olsun,şifa olsun başarıların daim olsun