Benim her yerde gözüm varSen neden buraya geliyosun git gorme bikerede konustuklarimiziyollucak iste sanane
O zaman ortak çok sana bir şey kalmadıOlsun abla paylasalim:)) yardimlari destekleri cok fazla oldu kekim onlar sayesinde pisti
özelde bilemiBenim her yerde gözüm varHatta senin her yerde ne yazdığını biliyorum
Kalir kalir evde annemlerde yok paylasalim herkese 1 parca vereyimSeeyy şey dicektim hani kalırsa banada
Tabi her yerdeözelde bilemi
uscugu bana yollasa yeterO zaman ortak çok sana bir şey kalmadı
Oldu başkauscugu bana yollasa yeter
Kalir kalir evde annemlerde yok paylasalim herkese 1 parca vereyim
De bagam bagaaaa özelde neler karistiriyon tutustunaman Allahim
Tübe Dee kaç oldu pınar hiç kazanmadim didimyaSen otur oturduğun yerde ödüller e doymadinmi
Nekazandin onu deheleTübe Dee kaç oldu pınar hiç kazanmadim didimya
İlk kazandığım çift kişilik nevresim takimiydiNekazandin onu dehele
Gördüm tabaklarda çok Güzeldi ama daha ne istiyon sucuktami aklinİlk kazandığım çift kişilik nevresim takimiydi
İkincide gecengun gormussundur belki pasta seti elalis ablaninkiyle aynı
Ama gözüm pinarda kaldı kaçtır elimden kaçıyor
Gördüm tabaklarda çok Güzeldi ama daha ne istiyon sucuktami aklin
Bende daha önce okuduğum yorumlarda şey görmüştüm "iki, üç kırık peynir gelecek, strese gerek yok falan" ona istinaden bu kadar geleceğini tahmin etmemiştim ama Pınar güzel paket hazırlamış.Ben böleeeee yollamazlar diyodum labne labne labne yollarlar demistim ama neyseee
Hep böyle koli yolladılar canım:)Bende daha önce okuduğum yorumlarda şey görmüştüm "iki, üç kırık peynir gelecek, strese gerek yok falan" ona istinaden bu kadar geleceğini tahmin etmemiştim ama Pınar güzel paket hazırlamış.
Afiyet olsun bereketli olsun sıradaki benim olsun inşallahPınar hediyelerim geldi.
Platformdaki birinciliği soyut olarak bırakmayıp somut bir şekilde sevdiklerimizle paylaşmamıza vesile olan @Kazen veNevreste ye çok ama çok teşekkür ederim. Tabi ki Pınar' a da.
Merak edenler için dipnot: Ürünleri teslim alan eşim somut paylaşımı ben yokken yapmış.Hediyelerin içinde kaşar, sucuk ve sosiste vardı. Paketler yarım olduğu için resme koymak istemedim.